Filter
EMBA
Τύπος σπουδών: Όλα Ρυθμός: Όλα

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Δημόσια Διαχείριση

Όταν οι μαθητές έχουν κάνει ένα διάλειμμα από την εκπαίδευσή τους για να περάσουν μερικά χρόνια στον επιλεγμένο τομέα σταδιοδρομίας τους, η εγγραφή σε ένα πρόγραμμα EMBA μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Αυτό το είδος του προγράμματος βασίζεται στη γνώση που οι φοιτητές έχουν αποκτήσει μέσω της εμπειρίας για να τους κάνουν εμπειρογνώμονες στον τομέα τους.

Τι είναι το EMBA στη Δημόσια Διοίκηση; Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο συνήθως για να βοηθήσει τους μαθητές να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ διοίκησης και διοίκησης, δίνοντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να είναι επιτυχημένοι ηγέτες επιχειρήσεων. Τα μαθήματα συνήθως καλύπτουν θέματα όπως η επιχειρηματική στρατηγική και η θεωρία διαχείρισης και οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς να εφαρμόζουν διάφορες επιχειρηματικές πρακτικές για την ανάπτυξη των εταιρειών τους. Ο στόχος του προγράμματος είναι συνήθως να δώσει στους μαθητές μια βαθύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας μιας επιχείρησης αποτελεσματικά σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι σπουδαστές συνήθως αναπτύσσουν πολλές δεξιότητες ενώ είναι εγγεγραμμένοι σε ένα πρόγραμμα EMBA στο δημόσιο μάνατζμεντ. Οι ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας και ηγεσίας θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους μαθητές να γίνουν βασικοί παίκτες στον επιχειρηματικό κόσμο και μπορεί ακόμη και να οδηγήσουν σε μελλοντικές προαγωγές εργασίας. Οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων μπορούν να ωφελήσουν τους σπουδαστές σε όλους τους τομείς της ζωής.

Το κόστος για ένα πρόγραμμα EMBA διαφέρει μεταξύ των πανεπιστημίων. Αν και τα διαφορετικά προγράμματα μπορεί να πάρουν τα ίδια δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν, κάθε σχολείο έχει τα δικά του δίδακτρα και παράγοντες όπως η τοποθεσία θα μπορούσαν να επηρεάσουν δραστικά την τελική τιμή για το πτυχίο.

Οι σπουδαστές με ισχυρό υπόβαθρο στη δημόσια διοίκηση μπορούν να απολαύσουν έναν ατελείωτο αριθμό θέσεων εργασίας στον τομέα των επιχειρήσεων. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να γίνουν διευθυντές επιχειρήσεων ή σύμβουλοι, ενώ άλλοι προτιμούν να ξεκινήσουν τις δικές τους εταιρείες και να εργαστούν ως διευθύνοντες σύμβουλοι. Οι θέσεις εργασίας ως διαχειριστές μάρκετινγκ και επιχειρηματίες αναλυτές μπορεί να είναι διαθέσιμες, ή οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν ως διαχειριστές έργων. Οι φοιτητές μπορούν ακόμη και να είναι επιλέξιμοι για σταδιοδρομία ως διαχειριστές υποκαταστημάτων.

Πολλά σχολεία σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν την ανάγκη που έχουν οι φοιτητές για ευέλικτα προγράμματα. Για να ανταποκριθούν σε αυτή τη ζήτηση, τα πανεπιστήμια προσφέρουν περισσότερες τάξεις σε απευθείας σύνδεση από ποτέ. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Results in Δημόσια Διαχείριση

SMBS - University of Salzburg Business School

Το πρόγραμμα σπουδών MBA για δημόσια διοίκηση προσφέρει προηγμένη κατάρτιση για στελέχη σε δημόσιους χώρους που είναι εξαιρετική και μοναδική στις γερμανόφωνες χώρες. Το ... [+]

Διεθνές Executive MBA - Δημόσια Διοίκηση

Πρόγραμμα διαχείρισης εν λειτουργία για τη δημόσια διοίκηση

Το πρόγραμμα σπουδών MBA για δημόσια διοίκηση προσφέρει προηγμένη κατάρτιση για στελέχη σε δημόσιους χώρους που είναι εξαιρετική και μοναδική στις γερμανόφωνες χώρες. Το αναγνωρισμένο από το FIBAA πανεπιστημιακό μάθημα πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ σε συνεργασία με εξαιρετικούς ακαδημαϊκούς από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες. Το πτυχίο «Master of Business Administration» απονέμεται με την ολοκλήρωση του μαθήματος.... [-]

Αυστρία Salzburg
October 2019
Μερική παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά