Πρόγραμμα MBA Στελεχών σε Γενική Διαχείριση Ευρώπη

Δείτε Διπλώματα MBA Στελεχών σε Γενική Διαχείριση Ευρώπη 2018

Γενική Διαχείριση

Προορισμένο για επαγγελματίες που έχουν ήδη σημαντικές πρακτικές γνώσεις, το μεταπτυχιακό MBA Στελεχών (EMBA) είναι σχεδιασμένο να δώσει στους φοιτητές τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μπορείτε να εργάζεστε ενώ σπουδάζετε, μιας και η εμπειρία του πραγματικού κόσμου εμπλουτίζει το μαθησιακό περιβάλλον.

Υπάρχουν περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, από την κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα σε μικρές, διδασκαλία εστιασμένη πανεπιστήμια. Η ίδια η Ευρώπη δεν είναι τόσο πολύ διαφορετικό από ό, τι άλλες ηπείρους, φθάνοντας από τον Αρκτικό Κύκλο έως την ακτή της Αφρικής.

Δείτε όλα τα Προγράμματα MBA Στελεχών σε Γενική Διαχείριση Ευρώπη 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Executive MBA στη Γενική Διοίκηση

Institut für Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 18 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Αυστρία Salzburg

επιχειρηματικές προκλήσεις master, στρατηγικές αποφάσεις και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις ηγεσία - με τον ακαδημαϊκό τίτλο MBA (Master of Business Administration), που πληρούν τις προϋποθέσεις για το επίπεδο της διαχείρισης. Η ολοκληρωμένη γενική εκπαίδευση διαχείρισης παρέχει ρεύμα, σε βάθος γνώση των επιχειρήσεων και τη διαχείριση και ηγετικές ικανότητες. Στο IFM - Institut für Management στο Σάλτσμπουργκ έχετε μελετήσει πολύ ευέλικτο: Ατομική σχεδιασμό της μελέτης και ολοκληρωμένη φροντίδα σας οδηγήσουν στην επιτυχία! [+]

μελέτες διαχείρισης μερικής απασχόλησης στο Σάλτσμπουργκ

Από τις αρχές του 21ου αιώνα, το Master of Business Administration MBA είναι ίσως το πιο αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της εποχής μας. Όχι χωρίς λόγο - επειδή η μελέτη κάνει μια εξαιρετική εκπαίδευση των επιχειρήσεων για στελέχη στο υψηλότερο ακαδημαϊκό επίπεδο.

Ειδικότερα IFM πλεονέκτημά τους:

Η αρθρωτή σχεδίαση του Executive MBA πρόγραμμα μας, μια βασική ανά πάσα στιγμή! Το ευέλικτο σχεδιασμό της μελέτης, ατομικό σχεδιασμό εξέταση προσαρμόζεται στον προϋπολογισμό το χρόνο σας! Καταρτίστηκε από εσάς ως μέρος του περιεχομένου των μαθημάτων και τις έννοιες με τη μορφή των εγγράφων και διατριβή Μάστερ σας φέρει μια άμεση πρακτική χρήση για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη το μέλλον σας.... [-]