Filter
EMBA
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Ασφάλεια

Ένα EMBA είναι ένα κύρος πτυχίο διαθέσιμο σε όποιον έχει ολοκληρώσει ένα πτυχίο πανεπιστημίου. Με βάση τις προηγούμενες εμπειρίες των φοιτητών, το πρόγραμμα αυτό ενισχύει την κατανόηση και τους κάνει εμπειρογνώμονες στον επιλεγμένο τομέα τους.

Τι είναι το EMBA στην Ασφάλεια; Συνήθως σχεδιασμένο για να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με κάθε είδος ασφάλειας από την τεχνολογία πληροφορικής στην προστασία, το πρόγραμμα αυτό συνήθως χρησιμοποιεί μαθήματα όπως η εκτίμηση και η διαχείριση των κινδύνων για να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση του θέματος. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να μελετήσουν την ποινική διαδικασία, τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και τη διεθνή ασφάλεια για να ολοκληρώσουν την πλήρη κατανόηση των διαφορετικών επιπέδων ασφάλειας.

Ενώ εγγράφονται σε EMBA στην Ασφάλεια, οι σπουδαστές συνήθως καλλιεργούν αρκετές βασικές ικανότητες που θα τους βοηθούσαν να υπερέχουν στην καριέρα τους που έχουν επιλεγεί. Οι αναλυτικές σκέψεις και οι ικανότητες επίλυσης προβλημάτων μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να εντοπίσουν τις απειλές και να δημιουργήσουν γρήγορα λύσεις, ενδεχομένως να οδηγήσουν σε προαγωγές εργασίας στο μέλλον. Οι δεξιότητες διαχείρισης χρόνου μπορούν να είναι χρήσιμες τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές προσπάθειες.

Επειδή κανένα από τα δύο πανεπιστήμια δεν είναι τα ίδια, το κόστος για προγράμματα EMBA ποικίλλει δραστικά. Για να προσδιορίσετε το ακριβές κόστος ενός πτυχίου, είναι συνήθως καλύτερο να επικοινωνήσετε άμεσα με τα υποψήφια σχολεία.

Με την ταχεία επέκταση της τεχνολογίας, η ζήτηση υποψηφίων για θέσεις εργασίας με EMBA στην Ασφάλεια συνεχίζει να αυξάνεται. Πολλοί φοιτητές ασκούν σταδιοδρομία ως μηχανικοί ασφάλειας λογισμικού. Κάποιοι επιλέγουν να γίνουν αναλυτές ασφάλειας πληροφοριών, ενώ άλλοι βρίσκουν θέσεις εργασίας ως αρχιτέκτονες ασφαλείας. Εκείνοι που ανέρχονται σε ανώτερες θέσεις μπορούν να γίνουν επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας. Μπορούν επίσης να διατεθούν θέσεις ως δοκιμαστές διείσδυσης ή ερευνητές εγκλημάτων ασφάλειας πληροφοριών.

Με την άνοδο της ψηφιακής τεχνολογίας, τα πανεπιστήμια προσφέρουν ηλεκτρονικά μαθήματα για να προσφέρουν στους σπουδαστές πρόσβαση σε μια σπουδαία εκπαίδευση. Η λήψη μαθημάτων στο διαδίκτυο συνήθως επιτρέπει στους μαθητές να ισορροπήσουν την εκπαίδευσή τους με τις οικογένειές τους και τη σταδιοδρομία τους. Για να βρείτε το σωστό πανεπιστήμιο, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Ασφάλεια

Ionis School of Technology and Management

Οι εμπειρογνώμονες MBA Διοίκηση και το τρένο ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, που θα είναι σε θέση να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για τις συμμετοχές και τις προκλήσεις της ... [+]

Και πάλι νέα παιδαγωγική προσέγγιση κόσμο

Η ευελιξία της σημερινής εκπαίδευσης: σε κάθε ρυθμό του και τη ζωή του

1 δυναμικού μοντέλου: εργαστήρια, σεμινάρια και έργα Βιώσιμη ρυθμό 1: 1 βράδυ την εβδομάδα (3 ώρες) + 1 Σάββατο το μήνα (7η) 1 κατάρτισης για διευθυντικά στελέχη: χρόνος εκπαίδευσης είναι συμβατή με τους επαγγελματικούς στόχους (15 έως 18 μήνες, ανάλογα με τη συγκράτηση ένταξη) 1 προσαρμόσιμο μοντέλο: το σύστημα επιτρέπει τόσο το πρόσωπο που το τηλεχειριστήριο για όλες τις εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε απρόβλεπτου 1 ευέλικτη μάθηση: Είναι δυνατόν να φτάσετε στο δρόμο κατά τη διάρκεια της κατάρτισης ... [-]
Γαλλία Le Kremlin-Bicêtre
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
15 - 18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά