Προγράμματα MBA Στελεχών σε Αναλογιστική Επιστήμη

Συγκρίνετε τα Προγράμματα EMBA σε Αναλογιστική Επιστήμη

Μια Έμπα ή Executive MBA είναι ένα μεταπτυχιακό επίπεδο πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων για επαγγελματίες και εκτελεστικής εξουσίας. Τους επιτρέπει τη μελέτη των επιχειρήσεων εκπαίδευση διοικητικών στελεχών και την εργασία ταυτόχρονα.

Υπάρχει μια υγιής ζήτηση για πτυχιούχους με πτυχίο στις Αναλογιστικές Επιστήμες. Υπάρχουν γενικά πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και υψηλότερους μισθούς. Ο μεγαλύτερος εργοδότης είναι ο ασφαλιστικός κλάδος. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμες πρόσθετες θέσεις απασχόλησης σε άλλους τομείς, όπως η υγειονομική περίθαλψη, η μεταποίηση και η μεταποίηση. Οι επαγγελματίες του λογιστηρίου εργάζονται για ιδιωτικές εταιρείες, πανεπιστήμια και κυβερνήσεις. Μερικοί κοινόι τίτλοι εργασίας περιλαμβάνουν έναν αναλυτή, ανώτερο αναλογιστή αναλογιστή, σύμβουλο, διευθυντή, αντιπρόεδρο, διευθυντή, υπεύθυνο κινδύνου και επικεφαλής αναλογιστή. Ο ανταγωνισμός για αυτές τις θέσεις αυξάνεται και τα άτομα που αποκτούν πρόσθετα πιστοποιητικά αναλογιστών έχουν συχνά πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές - Συγκρίνετε τα Διπλώματα MBA Στελεχών σε Αναλογιστική Επιστήμη 2019

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό EMBA{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.
Αναλογιστική Επιστήμη

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ