EMBA στην Εκτελεστική Διοίκηση και την Επιχειρηματικότητα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δεν υπάρχουν πλέον δοκιμές ή εξετάσεις.

Εκτελεστική Διεύθυνση CIAM

Δεν απαιτείται GMAT ή GRE.

CIAM πιστεύει σε πρακτικές, λειτουργικές και εφαρμόσιμες γνώσεις - όχι σε δοκιμαστικές αποδόσεις σε ένα κομμάτι χαρτί, οπότε δεν απαιτούμε την GMAT ή GRE ως απαίτηση αποδοχής.

Διατίθεται και στο διαδίκτυο και στην πανεπιστημιούπολη

Η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα για την κατάσταση της τεχνολογίας παρέχει 24ωρη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε υλικά μαθημάτων, σε πολλαπλές πλατφόρμες και τα μικρά μεγέθη των τάξεων μας παρέχουν πλούσια αλληλεπίδραση με την προικισμένη μας σχολή - όλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να παρέχουν το καλύτερο περιβάλλον μάθησης για εσάς. Το πρόγραμμα MBA 36 ωρών πίστωσης έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών πεδίων. Πολλαπλές επιλογές κομματιών, διδασκαλία Σαββατοκύριακου / νύχτας, χαμηλά ποσοστά διδασκαλίας και εξειδικευμένη σχολή ειδικών καθιστούν το CIAM την καλύτερη επιλογή για το MBA σας.

Συμβουλευτείτε για τις πραγματικές εταιρείες στην τάξη!

Ως φοιτητής CIAM MBA, θα εργάζεστε με έως και 12 πραγματικούς επιχειρηματίες των ΗΠΑ σε συμβουλευτικές εργασίες σε όλες τις σπουδές σας, κερδίζοντας ασυναγώνιστη πρακτική επιχειρηματική εμπειρία. Είμαστε υπερήφανοι για την ύπαρξη ενός προγράμματος σπουδών που οι σπουδαστές μας μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα στην δική τους επιχείρηση, σταδιοδρομία ή οποιαδήποτε άλλη μελλοντική επιχείρηση. Με μια ευρεία γκάμα συμβουλευτικών σχεδίων σε διάφορους κλάδους, στοχεύουμε να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα και το βάθος της εμπειρίας που δεν βρέθηκαν πουθενά αλλού.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-client-don-kendrick(cropped-web).jpg" alt="CIAM" />CIAM Student Consulting Team με πελάτη, Don Kendrick Real Estate/>

Λεπτομέρειες προγράμματος:

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος MBA απαιτεί από τους μαθητές να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σπουδών δώδεκα μαθήματα, με συνολικά 36 μονάδες. Οι δεξιότητες ηγεσίας και ομαδικής εργασίας αναπτύσσονται καθώς οι σπουδαστές συνεργάζονται καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους και υπάρχει συνεχής εστίαση στην ανάπτυξη αποτελεσματικής γραπτής και προφορικής επικοινωνίας. Με κυλιόμενες εισαγωγές, το CIAM είναι σε θέση να προσφέρει πολλαπλές ημερομηνίες έναρξης στην αρχή κάθε περιόδου καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Το πρόγραμμα MBA έχει 3 διαφορετικές επιλογές κομματιών:

  • 11 μήνες πλήρους απασχόλησης (7 εβδομαδιαία μαθήματα)
  • 22 μήνες πλήρους απασχόλησης (15 εβδομαδιαία μαθήματα)
  • 22μηνο μερικής απασχόλησης (7 εβδομαδιαία μαθήματα)
    • Μη-Διεθνείς (F1 Visa) Μόνο μαθητές

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM_graduating-class-2015%28web%29.jpg" alt="CIAM" />CIAM Graduation Class του 2015./>

Ελάτε μαζί μας στο CIAM !

Είμαστε εκστασιασμένοι που σας ενδιαφέρει να πάρετε την εκπαίδευσή σας στο επόμενο επίπεδο. Η εκπληκτική ομάδα εισαγωγής μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διερευνήσετε τις εμπειρίες που προσφέρει η MBA μας. Ελάτε να πείτε γεια! Η φιλική μας Ομάδα Είσοδος είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με την απόφαση MBA σας και να σας δείξει την αξία της εμπειρίας CIAM .

Ανακαλύψτε πώς το MBA του CIAM θα ενισχύσει την καριέρα σας και θα αλλάξει τη ζωή σας - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience.

The California Institute of Advanced Management (CiAM) is nonprofit University dedicated to providing a practical, hands-on, and applicable MBA program based on real-world experience. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη