EDHEC Global MBA

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

120298_hp-slide3.png

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια πραγματική επιχειρηματική εκπαίδευση και να αναπτύξετε μια διεθνή προοπτική που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε, να επιταχύνετε ή να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας, τότε το πρόγραμμα EDHEC Global MBA στη Νίκαια, νότια της Γαλλίας, θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος διάρκειας 10 μηνών θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε, να μάθετε και να επικοινωνήσετε με συναδέλφους από όλες τις ηπείρους στον κόσμο - συνήθως έχουμε περίπου 100 μαθητές από 30 διαφορετικές εθνικότητες σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά διαφορετική και εξαιρετική διεθνή σχολή καθιστώντας την πραγματικά παγκόσμια εμπειρία. Οι εξατομικευμένες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων κομματιών και προσαρμοσμένων έργων, αντιπροσωπεύουν 3 μήνες του προγράμματος σας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σύμφωνα με τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΑΜΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ

Το έντονο πρόγραμμα συνδυάζει τα θεμελιώδη επιχειρηματικά βασικά στοιχεία μαζί με μια επιλογή από εξειδικευμένα κομμάτια, προσαρμοσμένα έργα και διεθνείς εκστρατείες μάθησης που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας ηγεσία και το μυαλό σας για τη μελλοντική καριέρα σας.

Λόγω της μικρότερης διάρκειας του μαθήματος, το Παγκόσμιο MBA είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για υποψηφίους που έχουν ήδη μια ισχυρή επαγγελματική βάση - κατά μέσο όρο, οι συμμετέχοντες έχουν 8 χρόνια εμπειρίας, ώστε η απόδοση της επένδυσης (ROI) να είναι ιδιαίτερα δυνατή καθώς θα βρεθείτε εκτός του χώρου εργασίας για λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά θα έχει όλη τη μάθηση και την ανάπτυξη που χρειάζεστε για να καθορίσετε και να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας και τα επόμενα βήματα. Μπορείτε επίσης να έχετε την επιλογή να επεκτείνετε την εμπειρία σας μέσα από μια εξάμηνη πρακτική άσκηση μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Κάθε μάθημα περιλαμβάνει ένα συνδυασμό ακαδημαϊκής διδασκαλίας, πραγματικών περιπτωσιολογικών μελετών και ομαδικών έργων για να σας δώσει πρακτικά και δραστικά μαθησιακά αποτελέσματα τόσο από διαπροσωπική όσο και από επαγγελματική άποψη.

Επιχείρηση

Οι βασικές ενότητες σας δίνουν ένα ευρύ όραμα για τις βασικές προκλήσεις, τις στρατηγικές και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε υπεύθυνοι

Επιλογή ειδικών τραγουδιών με εκστρατεία παγκόσμιας εκμάθησης

1 μήνα του προγράμματος είναι αφιερωμένο σε ένα εξειδικευμένο επιλογής της επιλογής σας, σχεδιασμένο να ενισχύσει την εμπειρία σας σύμφωνα με τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σας. Μπορείτε να επιλέξετε από την ψηφιακή καινοτομία (1 εβδομάδα στη Νέα Υόρκη), η ηγεσία (1 εβδομάδα στη Σιγκαπούρη), η επιχειρηματικότητα (1 εβδομάδα στο Σαν Φρανσίσκο) ή η χρηματοδότηση (1 εβδομάδα στο Λονδίνο)

Προσαρμοσμένο πρόγραμμα MBA 8 εβδομάδων

Η περίοδος των 8 εβδομάδων από το Μάιο έως τον Ιούνιο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητες και γνώσεις σας στην πράξη με τη μορφή ενός προσαρμοσμένου έργου MBA. Μπορείτε να επιλέξετε από μία από τις έξι επιλογές που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στους δικούς σας στόχους και ενδιαφέροντα σταδιοδρομίας: Πρακτική εξάσκηση, Συμβουλευτικό Έργο, Επιχειρηματικό Σχέδιο, Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ερευνητικό Έργο ή Ακαδημαϊκό Ανταλλαγή

Προσωπική ανάπτυξη, καθοδήγηση

Το πρόγραμμα EDHEC CareerSMART είναι ένα εξατομικευμένο, διεθνές πρόγραμμα σταδιοδρομίας. Σας βοηθά να αποκτήσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τα εργαλεία και τις στάσεις που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στις διαδικασίες πρόσληψης και να δείξετε τις δυνατότητές σας σε παρουσιάσεις, βήματα και συνεντεύξεις. Μέσα από αφιερωμένα εργαστήρια, ατομικές συνεδρίες προπόνησης και καριέρα στους μελλοντικούς εργοδότες.

"Το δίκτυο υποστήριξης στο EDHEC ήταν εξαιρετικό. Όλες οι συμβουλές που έλαβα από τις τεχνικές συνέντευξης έως την προσωπική επωνυμία και τη δικτύωση, με οδήγησαν στο σημείο όπου είμαι σήμερα. Σίγουρα, η καλύτερη επιλογή σταδιοδρομίας που έχω κάνει! " Charlotte Auterac, Global MBA Alumna, UK

Εξαιρετικό περιβάλλον εκμάθησης

Το Campus της EDHEC βρίσκεται στη Νίκαια, μια πραγματικά διεθνή πόλη με ασυναγώνιστη ποιότητα ζωής. Το EDHEC Campus βρίσκεται σε ένα κομψό και μοντέρνο συγκρότημα με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα. Οι συμμετέχοντες στο MBA επωφελούνται από έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στην εκπαίδευση, τη μάθηση και την έρευνα.

Nice promenade

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΕΓΟΝΗ

Διαπίστευση

AACSB, AMBA, EQUIS

Είδος προγράμματος

MBA

Μορφή προγράμματος

10 μήνες, πλήρες ωράριο, στα αγγλικά

Ειδικεύσεις

1 μήνας εξειδικευμένο κομμάτι (επιλογή από 4 επιλογές)

Προγραμματισμένο για 8 εβδομάδες πρόγραμμα MBA (επιλογή 6 επιλογών)

Προαιρετικά δωρεάν γαλλικά μαθήματα

ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ

Αγγλικά

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

30 Ιουνίου και 15 Νοεμβρίου

Ημερομηνίες έναρξης

Σεπτέμβριο και Ιανουάριο

Μελέτη στο εξωτερικό ή προγράμματα ανταλλαγών

1 εβδομάδα βιώσιμη αποστολή στη Νότια Αφρική

1 παγκόσμιο μαθησιακό ταξίδι στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, τη Σιγκαπούρη ή το

Επιλογή για επιλογή ακαδημαϊκής ανταλλαγής ως σχέδιο MBA

Δίδακτρα

Ευρώ 44.000 συμπεριλαμβανομένων 2 παγκόσμιων επαγγελματικών ταξιδιών. Τέλος αίτησης 150 ευρώ

Υποτροφίες

Αριστεία: 50% μείωση για υποψήφιους με βαθμολογία GMAT 720 ή παραπάνω

Premium: 40% μείωση για υποψήφιους με βαθμολογία GMAT 650-710

Αξία: 30% μείωση με βάση το GMAT και ακαδημαϊκό δυναμικό

1η εθνικότητα: 20% μείωση για τους πρώτους τρεις υποψηφίους κάθε εθνικότητας που θα εγγραφούν

Ευρωπαϊκή αριστεία: μείωση κατά 30% για τους πολίτες της ΕΕ και του ΕΟΧ

Κάντε μια επίδραση: μείωση κατά 30% με βάση τη δυνατότητα προώθησης της βιωσιμότητας

Απαιτήσεις εισδοχής

Πτυχίο πανεπιστημίου: Πτυχίο

Δοκιμές επάρκειας:

GMAT (ελάχιστο): 550

GMAT (μέσος όρος): 630

GRE και TAGE MAGE επίσης έγιναν αποδεκτές

Γλωσσικές εξετάσεις:

IELTS (ελάχιστο): 6.5

TOEFL iBT (ελάχιστο): 100, PBT - 603, TOEFL CBT - 250

TOEIC (ελάχιστο): 850

Παραπομπές: 2

Ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 3 έτη

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Διαβάστε Λιγότερα
Ομορφη , Παρίσι , Roubaix + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

FAQ

Άλλη