Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σύνοψη προγράμματος

Το E / MBA στην αειφόρο επιχείρηση είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα στην Ελβετία που συνδυάζει την εκπαίδευση E / MBA με μια βαθιά κατάδυση στην επιχειρηματική βιωσιμότητα μέσω του BSL-Πανεπιστήμιο του Αγίου Gallen κοινό πτυχίο στη βιώσιμη επιχείρηση. Είναι ιδανικό για τους συμμετέχοντες και τους επαγγελματίες που θέλουν να αξιοποιήσουν την υπάρχουσα εμπειρία τους για να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα συνδυάζει δύο προγράμματα σε ένα, το E / MBA και το Δίπλωμα στη Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα, με αποτέλεσμα μια ολιστική εμπειρία μάθησης που θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο ορίζετε την επιχείρησή σας και τον εαυτό σας στην πρωτοπορία της αλλαγής και της καινοτομίας για έναν καλύτερο κόσμο. Πρακτικά, θα λάβετε όλα τα μαθήματα ίδρυσης από το πρόγραμμα E / MBA και θα συνεχίσετε με ένα χρόνο εξειδίκευσης στη βιωσιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόγραμμα που σας μορφοποιεί σε έναν αυτογνωσμένο, ενημερωμένο και συνειδητό επιχειρηματία.

 • Θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι προσωπικής μεταμόρφωσης που θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα, να διερευνήσετε τον προσωπικό σας σκοπό και να καλλιεργήσετε την ικανότητά σας να οδηγήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους προς έναν καλύτερο κόσμο. Θα βυθιστείτε σε έναν πολύπλευρο μαθησιακό χώρο που θα προωθήσει την προσωπική σας ανάπτυξη μέσα από μαθήματα μαλακών δεξιοτήτων, καθοδήγηση και αντανακλαστικές πρακτικές.
 • Θα εκθέσετε σε μη συμβατική σκέψη πέρα ​​από τις συνήθεις συναλλαγές και θα διερευνήσετε μια εξωτερική προοπτική, η οποία επαναπροσδιορίζει τις επιχειρηματικές στρατηγικές ως κατευθυνόμενες από τις προκλήσεις της αειφορίας. Θα ανακαλύψετε καινοτόμες ιδέες και εργαλεία για την αντιμετώπιση παγκόσμιων ζητημάτων που σχετίζονται με τον οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο των επιχειρήσεων.
 • Θα συγκεντρώσετε ιδέες από την επιχειρηματικότητα και τη βιωσιμότητα και θα τις εφαρμόσετε σε ένα 10μηνο πρόγραμμα παροχής συμβουλών για την εταιρεία με συναδέλφους συμμετέχοντες σε μαθήματα. Θα επιταχύνετε την επαγγελματική σας ανάπτυξη και θα έχετε την ευκαιρία να συμβάλλετε θετικά σε μια πραγματική οργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος.

Χαρακτηριστικά υπογραφής BSL

 • Μικρές τάξεις μέχρι 20 υποψηφίων με εξατομικευμένη προσοχή και υποστήριξη από καθηγητές
 • Καθηγητές που είναι έμπειροι και ενεργά επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες στον τομέα τους
 • Διεθνές και ποικίλο περιβάλλον με φοιτητές από 60 εθνικότητες

Επιλογές προγράμματος

Επιλογή 1: E / MBA στην αειφόρο επιχείρηση - Πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης (1,5 έτη)

 • Συνιστούμε αυτή την επιλογή σε επαγγελματίες που αναζητούν μετάβαση στη σταδιοδρομία τους ή θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από την εργασία και να επικεντρωθούν πλήρως στο ενάμισι έτος της δυναμικής εμβάθυνσης της μάθησης
 • Το πρόγραμμα αποτελείται από όλα τα θεμελιώδη μαθήματα E / MBA (6 μήνες) και μια εξειδίκευση στη βιωσιμότητα μέσω του πλήρους προγράμματος Diploma in Sustainable Business (1 έτος)
 • Το Συμβουλευτικό Έργο (αντικαθιστώντας την παραδοσιακή διατριβή) ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια του εξειδικευμένου τμήματος

Επιλογή 2: E / MBA στην αειφόρο επιχείρηση - Πρόγραμμα μερικής απασχόλησης (2 έτη)

 • Συνιστούμε αυτή την επιλογή σε επαγγελματίες που εργάζονται είτε στην Ελβετία είτε εκτός αυτής, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν την εργασία τους και να σπουδάσουν με μειωμένο ωράριο, δηλαδή να παρακολουθούν μαθήματα κάθε λίγες εβδομάδες
 • Το πρόγραμμα αποτελείται από όλα τα θεμελιώδη μαθήματα E / MBA (1 έτος) και μια εξειδίκευση στη βιωσιμότητα μέσω του πλήρους προγράμματος Diploma in Sustainable Business (1 έτος)
 • Το Συμβουλευτικό Έργο (αντικαθιστώντας την παραδοσιακή διατριβή) ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια του εξειδικευμένου τμήματος

Επιλογή 3: E / MBA στην αειφόρο επιχείρηση - Εκτελεστικό πρόγραμμα (2 έτη)

 • Συνιστούμε αυτή την επιλογή στους επαγγελματίες που εργάζονται στην Ελβετία και επιθυμούν να διατηρήσουν την εργασία τους και να σπουδάσουν με μειωμένο ωράριο, δηλαδή να παρακολουθούν μαθήματα κάθε λίγες εβδομάδες
 • Το πρόγραμμα αποτελείται από όλα τα θεμελιώδη μαθήματα E / MBA (1 έτος) και μια εξειδίκευση στη βιωσιμότητα μέσω του πλήρους προγράμματος Diploma in Sustainable Business (1 έτος)
 • Το Συμβουλευτικό Έργο (αντικαθιστώντας την παραδοσιακή διατριβή) ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια του εξειδικευμένου τμήματος

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες ειδικότητες είναι διαθέσιμες;
Η μόνη εξειδίκευση που διατίθεται σε επίπεδο MBA είναι η Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα. Η προσθήκη ειδίκευσης στο πτυχίο MBA σας επεκτείνει τη διάρκεια του προγράμματος κατά 6 μήνες και περιλαμβάνει ένα κοινό πτυχίο «Diploma in Sustainable Business» από την BSL και το Πανεπιστήμιο του St. Gallen.
Ποια είναι η γλώσσα διδασκαλίας της BSL;
Όλα τα μαθήματα στο BSL δίνονται στα Αγγλικά.
Ποιο σκορ TOEFL πρέπει να υποβάλω στο BSL;
Στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής, οι υποψήφιοι επιτυγχάνουν συνέντευξη για να αξιολογήσουν το επίπεδο αγγλικής γλώσσας και τις πιθανότητες επιτυχίας τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως οδηγός, θα χρειαστείτε ένα επίπεδο αγγλικών ως εξής:
Προγράμματα MBA / EMBA: IELTS: 6.5, TOEFL: 90, TOEIC: 800 (απαιτείται μόνο μια δοκιμή).
Ο κωδικός BSL TOEFL είναι 0018.
Η BSL προσφέρει υποτροφίες;
Η BSL παρέχει υποτροφίες για επιλεγμένα προγράμματα κατά περίπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στα δίδακτρα
Χρειάζεται να πάρω το GMAT για να μπείτε στο πρόγραμμα MBA ή EMBA;
Η βαθμολογία GMAT δεν απαιτείται για την εισαγωγή MBA και EMBA, καθώς προτιμούμε να αξιολογήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας στο περιβάλλον BSL μέσω συνέντευξης. Όλοι οι υποψήφιοι για το ΜΒΑ και τον EMBA υποβάλλονται σε συνεντεύξεις από τον Διευθυντή Προγράμματος πριν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μας
Η BSL προσφέρει online μαθήματα;
Το BSL δεν διαθέτει ηλεκτρονικά μαθήματα για τον απλό λόγο ότι η εκμάθηση και η άσκηση της διοίκησης πρέπει να μάθει με άλλους ανθρώπους μαζί σε ομάδες και σε μαθήματα. Μπορεί καλύτερα να μάθει με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών που δουλεύουν οι ίδιοι στην επιχείρηση. Μια τέτοια "ζωντανή" πρακτική δεν είναι δυνατή σε απευθείας σύνδεση.
Ποια είναι η έννοια της "διαπίστευσης";
Οι θεσμικές πιστοποιήσεις και οι πιστοποιήσεις προγραμμάτων εξασφαλίζουν ότι ένα σχολείο και τα προγράμματά του προσφέρουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης. Μόνο το 10% των σχολών επιχειρήσεων είναι διαπιστευμένοι (έχουν υποβληθεί σε αυστηρή διαδικασία διαπίστευσης). Η BSL ήταν η πρώτη σχολή επιχειρήσεων στην Ευρώπη για να επιτύχει πλήρη πιστοποίηση ACBSP για όλα τα προγράμματα της το 1996. Οι θεσμικές πιστοποιήσεις όπως το AACSP και το EQUIS επικυρώνουν τη βιωσιμότητα ενός σχολείου, ενώ οι πιστοποιήσεις προγραμμάτων, όπως το AMBA (μόνο για προγράμματα MBA) Το ACBSP (για όλα τα επιχειρηματικά προγράμματα συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου διδακτορικού διπλώματος) επικυρώνει τη συνεχή υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων που παραδίδονται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαπίστευση της BSL, δείτε Rankings and Accreditations.
Γιατί το BSL δεν περιλαμβάνεται στον ελβετικό κατάλογο ENIC;
Το ελβετικό σύστημα ENIC απαριθμεί επί του παρόντος μόνο ελβετικά κρατικά πανεπιστήμια και δεν μπορεί να απαριθμεί ιδιωτικά ιδρύματα όπως το IMD ή το BSL.
Ποια είναι τα εκτιμώμενα έξοδα διαβίωσης στη Λωζάνη;
Η BSL συμβουλεύει τους μαθητές να υπολογίζουν τουλάχιστον 2500 CHF το μήνα για δαπάνες που σχετίζονται με τρόφιμα, διαμονή, τοπικά ταξίδια / μετακινήσεις, σχολικά εγχειρίδια, κοινωνικές / ψυχαγωγικές και ιατρικές ασφάλειες.
Εκτιμώμενο κόστος - παρακαλούμε να σημειώσετε ότι πρόκειται για εκτιμήσεις των μηνιαίων δαπανών που ποικίλουν ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής του φοιτητή:
 • Εκτίμηση μηνιαίων καταλυμάτων: CHF 1000 - CHF 2.500
 • Εκτίμηση μηνιαίων δαπανών για φαγητό: 600 CHF - 800 CHF
 • Εκτίμηση μηνιαίων εξόδων ταξιδιού: CHF 100 - CHF 250
 • Μηνιαία εκτίμηση ιατρικής ασφάλισης: CHF 300 - CHF 500

Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι κάθε φοιτητής στην Ελβετία πρέπει να είναι ασφαλισμένος από ιατρική και ασφάλιση ατυχημάτων στην Ελβετία, ακόμα κι αν έχετε ήδη διεθνή ταξιδιωτική ασφάλιση. (Η BSL μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια ασφαλιστική εταιρεία εάν δεν έχετε ήδη ασφάλιση στην Ελβετία).

Πού θα μπορούσα να ζήσω στη Λωζάνη;

Ανατρέξτε στη σελίδα στέγασης και διαμονής

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Business School Lausanne

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποBusiness School Lausanne »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
44,800 CHF
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη