Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Επιχειρηματικών Σπουδών

Τα πτυχία MBA και EMBA είναι μεταπτυχιακά ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρονται από σχολές επιχειρήσεων ή από τμήματα επιχειρήσεων σε πανεπιστήμια. Επιχειρηματικά προγράμματα προσφέρονται σε σχολές σε όλο τον κόσμο και διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Η κατοχή ενός MBA ή ενός EMBA δίνει στους σπουδαστές μια σταθερή κατανόηση των επιχειρήσεων, καθώς και δεξιοτητες κριτικής, αναλυτικής και στρατηγικής σκέψης απαραίτητες για να κρατήσουν διοικητικές και ηγετικές θέσεις.

Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν MBA και EMBA διαδικτυακά, μερικής παρακολούθησης καθώς και στον χώρο του πανεπιστημίου. Είναι σύνηθες για τους σπουδαστές να ειδικεύονται σε ένα τομέα στον κλάδο των επιχειρήσεων, όπως οι Διεθνείς Επιχειρήσεις, το Μάρκετινγκ, η Επιχειρηματικότητα, η Διαχείριση Έργων, κλπ.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων επιχειρήσεων μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δημοφιλή πτυχία επιχειρήσεων που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα MBA και EMBA

Frankfurt School of Finance & Management

MBA στη Διεθνή Διαχείριση Υγείας (IHM)

Νοέμβριος 20, 2018
Frankfurt School μερικής απασχόλησης MBA στη Διεθνή Διαχείριση της Υγείας έχει σχεδιαστεί για να εργάζονται οι επαγγελματίες της υγείας για να παρέχουν μια πλήρη κατανόηση της διεθνούς επιχείρησης υγειονομικής περίθαλψης. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη υπεύθυνων υπεύθυνων για την υγειονομική περίθαλψη και στην εξασφάλιση πρακτικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων, προηγμ… [+]ένων επιχειρηματικών δεξιοτήτων, εμπειρογνωμοσύνης ηγεσίας και ακεραιότητας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις σε έναν τομέα της παγκοσμιοποιημένης υγειονομικής περίθαλψης. [-]

EU Business School

MBA Dual UoR - MBA

Νοέμβριος 19, 2018
Κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος MBA της ΕΕ στα πανεπιστήμια της Βαρκελώνης, της Γενεύης, του Montreux ή του Διαδικτύου, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα δεύτερο διακριτό τίτλο, ένα διαπιστευμένο από το κράτος MBA από το Πανεπιστήμιο του Roehampton στο Λονδίνο. Το MBA είναι ιδανικό για φοιτητές με εμπειρία σε επίπεδο στελεχών ή διευθυντικών στελεχών, οι… [+] οποίοι θέλουν να αλλάξουν τις σταδιοδρομίες τους και να επιτύχουν περισσότερα, αναπτύσσοντας τα υπάρχοντα σύνολα ικανοτήτων τους. Κατά την ολοκλήρωση των εργασιών για το διπλό πρόγραμμα MBA, θα διαμορφώσετε την προσωπικότητα της επιχείρησής σας και θα βελτιώσετε τις διαχειριστικές σας ικανότητες - μέσω θεωρητικών αναλύσεων και αναλύσεων περιπτώσεων. [-]

Kazakh British Technical University  (KBTU)

EMBA στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο

Νοέμβριος 19, 2018
Το εταιρικό πρόγραμμα EMBA στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο έχει ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την περαιτέρω ανάπτυξη των σταδιοδρομιών, αναπτύσσοντας μια εξειδικευμένη κατανόηση των βασικών θεμάτων που είναι ειδικά για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου για επιχειρηματική επιτυχία. Βασιζόμενοι σε θεμέλια βασικών επιχειρηματικών ζητη… [+]μάτων, οι ειδικευμένοι τομείς μελέτης περιλαμβάνουν αξιολόγηση των θεμελιωδών στοιχείων της γεωλογίας, βασικά γεωπολιτικά ζητήματα που επηρεάζουν τη βιομηχανία, το ενεργειακό υπόβαθρο και τη διαχείριση έργων και αποτίμηση πετρελαίου και φυσικού αερίου. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι οι Επιχειρησιακές Σπουδές;

Οι Επιχειρησιακές Σπουδές είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για ένα συγκεκριμένο ακαδημαϊκό κλάδο που συγχωνεύει τη λογιστική, τις οργανωτικές σπουδές και τη χρηματοδότηση. Ο όρος μπορεί επίσης να αναφέρεται στην ευρύτερη σπουδή των Επιχειρήσεων ως ακαδημαϊκός κλάδος, ο οποίος μετέπειτα διαχωρίζεται σε επιμέρους κλάδους όπως: το Διεθνές Εμπόριο, οι Τεχνολογίες Επιχειρήσεων, η Διαχείριση Κινδύνων, το Μάρκετινγκ, οι Εργασιακές Σχέσεις, οι Ηλεκτρονικές Επιχειρήσεις, το Επιχειρησιακό Δίκαιο, η Επιχειρηματικότητα, η Λογιστική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Χρηματοοικονομικά.

Ποιά είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός πτυχίου στις Επιχειρήσεις;
Ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις στο προπτυχιακό, πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο παρέχει πολύτιμα εφόδια για μια σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών τομέων. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν σε ένα πρόγραμμα πτυχίου Επιχειρήσεων μεταφέρονται με επιτυχία στην εργασία σε δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς, μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες, κυβερνητικούς ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και σε πολλά άλλα. Ένα προπτυχιακό δίπλωμα στις επιχειρησιακές σπουδές πληρεί τις βασικές ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για ένα MBA, EMBA ή σπουδές PhD σε σχετικό τομέα.

Τι μελετάμε σε ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις;
Διάφορα πτυχία είναι διαθέσιμα στον τομέα των Επιχειρησιακών σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των: - πτυχίων Bachelors, - Μεταπτυχιακών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), - Μεταπτυχιακών Στελεχών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (EMBA), - Διδακτορικών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA), - των PhD στις Επιχειρήσεις και άλλων. Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών, το θέμα και τις σχολές επιχειρήσεων ή το πανεπιστήμιο, το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ποικίλει. Τα Πτυχία έχουν την τάση να ξεκινούν με θεμελιώδη μαθήματα που αποσκοπούν στην παροχή μιας ευρείας επισκόπησης των βασικών θεμάτων μέσα στο πρόγραμμα του πτυχίου Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια, τα προπτυχιακά μαθήματα των επιχειρησιακών σπουδών αυξάνονται σε εξειδίκευση, πολυπλοκότητα και δυσκολία. Τα προγράμματα MBA και EMBA μπορεί να διατηρούν μια ευρεία εστίαση, ή οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να εγγραφούν σε ένα εξειδικευμένο πτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, επικεντρωμένο στα Τραπεζικά, τη Διαχείριση του Συστήματος Υγείας, τη Μηχανογράφηση, τη Νομική, τη Διοικητική Υποστήριξη, τις Πωλήσεις, τα Οικονομικά, την Επιχειρηματικότητα ή κάποιον άλλο τομέα.

Τι είδους βελτίωση μπορείτε να περιμένετε στην σταδιοδρομία σας με ένα πτυχίο Επιχειρήσεων;
Ένα πτυχίο Επιχειρήσεων προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ενίσχυση, όχι μόνο για όσους ξεκινούν την σταδιοδρομία τους μετά από ένα προπτυχιακό, αλλά επίσης και για τους εργαζόμενους επαγγελματίες που αναζητούν να κάνουν μια αλλαγή στην καριέρα τους ή να ανέβουν τα σκαλοπάτια μέσα στον οργανισμό που ήδη εργάζονται. Όταν κανείς λαμβάνεται υπόψη για ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις, ένα MBA είναι ορισμένες φορές αναγκαίο ή τουλάχιστον ένα δυνατό πλεονέκτημα. Τα πτυχία επιχειρήσεων παρέχουν στους φοιτητές μια νέα προοπτική και ένα διευρυμένο πλαίσιο, κάτι το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προκλήσεων.

Πόσο κοστίζει να αποκτήσει κανείς ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις;
Το κόστος ενός πτυχίου στις Επιχειρήσεις μπορεί να ποικίλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες: το πανεπιστήμιο ή την σχολή επιχειρήσεων, το είδος του πτυχίου, τη διάρκεια του μαθήματος και τη χώρα όπου βρίσκεται το ακαδημαϊκό ίδρυμα. Μπορεί να είναι διαθέσιμη και οικονομική βοήθεια ή χρηματοδότηση για τους φοιτητές Επιχειρήσεων που εγγράφονται σε προπτυχιακά, πτυχιακά ή διδακτορικά προγράμματα σπουδών. Είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τις σχολές επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρουν όσον αφορά το κόστος, τα δίδακτρα και τις ευκαιρίες οικονομικής βοήθειας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λάβει κανείς ένα πτυχίο Επιχειρήσεων;
Οι προϋποθέσεις για πτυχία επιχειρήσεων διαφέρουν, ανάλογα με το αν πρόκειται για προπτυχιακά, πτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών των επιχειρήσεων απαιτούν από τους αιτούντες να υποβάλουν βαθμολογία από ένα εισαγωγικό τεστ αποφοίτων, όπως το GMAT ή το GRE. Είναι μια καλή ιδέα να διαβάσετε περισσότερα για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει για πληροφορίες συγκεκριμένων απαιτήσεων.

Γιατί να λάβει κανείς ένα πτυχίο Επιχειρήσεων Διαδικτυακά;
Οι διαδικτυακές σπουδές επιχειρήσεων παρέχουν στο φοιτητή την ευελιξία της διαχείρισης του προγράμματός του με τον τρόπο που λειτουργεί καλύτερα για εκείνον. Οι σχολές επιχειρήσεων βάζουν σε λειτουργία την πιο μοντέρνα τεχνολογία ηλεκτρονικής μάθησης για να προσφέρουν μια αυστηρή, ενδιαφέρουσα και επικοινωνιακή εκπαιδευτική εμπειρία για τους διαδικτυακούς φοιτητές τους στις επιχειρήσεις. Οι φοιτητές επιχειρήσεων που εγγράφονται σε διαδικτυακά μαθήματα λαμβάνουν πληροφορίες απευθείας από τους καθηγητές τους, βελτιώνουν τις γραπτές επικοινωνιακές τους δεξιότητες και συμμετέχουν σε διαδικτυακές διασκέψεις με τους συμβούλους και συμφοιτητές τους. Οι διαδικτυακές σπουδές είναι διαθέσιμες για φοιτητές σε πολλές σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια, οποιαδήποτε στιγμή - μέρα ή νύχτα - όταν εξυπηρετεί καλύτερα το πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

Που να λάβει κανείς ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις;
Κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων πτυχίων στις επιχειρήσεις, από πτυχία έως διδακτορικά. Αναζητήστε προγράμματα πτυχίων στις επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Σίδνεϋ, το Τορόντο, τη Σανγκάη, τη Γενεύη, το Μπανγκαλόρ και αλλού. Βρείτε σήμερα το πτυχίο στις επιχειρήσεις που σας ταιριάζει καλύτερα κι επικοινωνήστε άμεσα με τις σχολές!