Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Επιχειρηματικών Σπουδών

Τα πτυχία MBA και EMBA είναι μεταπτυχιακά ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρονται από σχολές επιχειρήσεων ή από τμήματα επιχειρήσεων σε πανεπιστήμια. Επιχειρηματικά προγράμματα προσφέρονται σε σχολές σε όλο τον κόσμο και διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Η κατοχή ενός MBA ή ενός EMBA δίνει στους σπουδαστές μια σταθερή κατανόηση των επιχειρήσεων, καθώς και δεξιοτητες κριτικής, αναλυτικής και στρατηγικής σκέψης απαραίτητες για να κρατήσουν διοικητικές και ηγετικές θέσεις.

Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν MBA και EMBA διαδικτυακά, μερικής παρακολούθησης καθώς και στον χώρο του πανεπιστημίου. Είναι σύνηθες για τους σπουδαστές να ειδικεύονται σε ένα τομέα στον κλάδο των επιχειρήσεων, όπως οι Διεθνείς Επιχειρήσεις, το Μάρκετινγκ, η Επιχειρηματικότητα, η Διαχείριση Έργων, κλπ.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων επιχειρήσεων μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δημοφιλή πτυχία επιχειρήσεων που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα MBA και EMBA

Fahad Bin Sultan University

Executive Master Of Business Administration (EMBA)

Ιούλιος 23, 2018
Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι συμμετέχοντες καθοδηγούνται μέσω αναλύσεων περιπτώσεων και προσομοιώσεων για να εξασφαλίσουν την ταχεία μεταφορά δεξιοτήτων και γνώσεων από την αίθουσα σεμιναρίων στο χώρο εργασίας, με ιδιαίτερη προσοχή στις σημερινές και τις μελλοντικές ανάγκες των Σαουδικών και ξένων εταιρειών σε ολόκληρο το Βασίλειο. Ως αποτέλεσμα, οι συμμετέχ… [+]οντες θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα τα προσωπικά και επαγγελματικά οφέλη και η συνεισφορά τους θα αναγνωριστεί μέσω μεγαλύτερων ευθυνών, προαγωγών και αυτοπεποίθησης. [-]

Budapest Metropolitan University

Master Of Business Administration (MBA)

Ιούλιος 16, 2018
Οι πλέον σύγχρονες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες που καλύπτουν όλους τους τομείς των επιχειρήσεων ενσωματώνονται στο MBA μας. Εκτός από τα σημαντικά θεμελιώδη μαθήματα (Οικονομική Πολιτική, Μεθοδολογία Έρευνας, Ποιοτικές Μέθοδοι, Επιχειρηματική Οικονομία, Εμπορικό Δίκαιο κλπ.), Έχουμε συμπεριλάβει και άλλες βασικές δεξιότητες (Σύγχρονη Εταιρικ… [+]ή Χρηματοδότηση, Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Στρατηγική Διαχείριση κλπ. εστίαση στην ανάπτυξη της ηγεσίας. Μετά την πλήρη κατανόηση των θεμελιωδών στοιχείων της επιχείρησης, οι μαθητές θα εκτίθενται σε μια ποικιλία εμπειρικής μάθησης μέσω πρακτικών παραδειγμάτων, μελετών περιπτώσεων και πρακτικών έργων. Αυτά επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να γίνουν αυτοπεποίθηση και επιτυχημένοι επαγγελματίες. Εκτός από τους εξαιρετικούς διδάσκοντες διδακτορικού μας, τα μαθήματα διδάσκονται από διάσημους εθνικούς και διεθνείς εμπειρογνώμονες, δηλαδή. Ο Konrad Wetzker από τη Γερμανία, ο Ντράγκαν Ίλι; από τη Σερβία και τον Stanley Allen Ward από τις ΗΠΑ. [-]

KIMEP University

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ιούλιος 16, 2018
Το πρόγραμμα MBA του KIMEP University έχει δημιουργήσει τους ηγέτες των επιχειρήσεων της Κεντρικής Ασίας για είκοσι πέντε χρόνια. Το παγκοσμίου φήμης Bang College of Business (BCB) διαθέτει την καλύτερη διεθνή σχολή, τις εταιρικές σχέσεις και τη διεθνή φήμη οποιουδήποτε σχολείου επιχειρήσεων στην ΚΑΚ, καθώς και τη διεθνή διαπίστευση. Η BCB παραμένει η κ… [+]αλύτερη σχολή επιχειρήσεων στην περιοχή για να ξεκινήσει μια επιτυχημένη και δυναμική σταδιοδρομία ως διευθυντής, επιχειρηματίας ή επιχειρηματικός επιστήμονας. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι οι Επιχειρησιακές Σπουδές;

Οι Επιχειρησιακές Σπουδές είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για ένα συγκεκριμένο ακαδημαϊκό κλάδο που συγχωνεύει τη λογιστική, τις οργανωτικές σπουδές και τη χρηματοδότηση. Ο όρος μπορεί επίσης να αναφέρεται στην ευρύτερη σπουδή των Επιχειρήσεων ως ακαδημαϊκός κλάδος, ο οποίος μετέπειτα διαχωρίζεται σε επιμέρους κλάδους όπως: το Διεθνές Εμπόριο, οι Τεχνολογίες Επιχειρήσεων, η Διαχείριση Κινδύνων, το Μάρκετινγκ, οι Εργασιακές Σχέσεις, οι Ηλεκτρονικές Επιχειρήσεις, το Επιχειρησιακό Δίκαιο, η Επιχειρηματικότητα, η Λογιστική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Χρηματοοικονομικά.

Ποιά είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός πτυχίου στις Επιχειρήσεις;
Ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις στο προπτυχιακό, πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο παρέχει πολύτιμα εφόδια για μια σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών τομέων. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν σε ένα πρόγραμμα πτυχίου Επιχειρήσεων μεταφέρονται με επιτυχία στην εργασία σε δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς, μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες, κυβερνητικούς ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και σε πολλά άλλα. Ένα προπτυχιακό δίπλωμα στις επιχειρησιακές σπουδές πληρεί τις βασικές ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για ένα MBA, EMBA ή σπουδές PhD σε σχετικό τομέα.

Τι μελετάμε σε ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις;
Διάφορα πτυχία είναι διαθέσιμα στον τομέα των Επιχειρησιακών σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των: - πτυχίων Bachelors, - Μεταπτυχιακών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), - Μεταπτυχιακών Στελεχών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (EMBA), - Διδακτορικών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA), - των PhD στις Επιχειρήσεις και άλλων. Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών, το θέμα και τις σχολές επιχειρήσεων ή το πανεπιστήμιο, το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ποικίλει. Τα Πτυχία έχουν την τάση να ξεκινούν με θεμελιώδη μαθήματα που αποσκοπούν στην παροχή μιας ευρείας επισκόπησης των βασικών θεμάτων μέσα στο πρόγραμμα του πτυχίου Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια, τα προπτυχιακά μαθήματα των επιχειρησιακών σπουδών αυξάνονται σε εξειδίκευση, πολυπλοκότητα και δυσκολία. Τα προγράμματα MBA και EMBA μπορεί να διατηρούν μια ευρεία εστίαση, ή οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να εγγραφούν σε ένα εξειδικευμένο πτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, επικεντρωμένο στα Τραπεζικά, τη Διαχείριση του Συστήματος Υγείας, τη Μηχανογράφηση, τη Νομική, τη Διοικητική Υποστήριξη, τις Πωλήσεις, τα Οικονομικά, την Επιχειρηματικότητα ή κάποιον άλλο τομέα.

Τι είδους βελτίωση μπορείτε να περιμένετε στην σταδιοδρομία σας με ένα πτυχίο Επιχειρήσεων;
Ένα πτυχίο Επιχειρήσεων προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ενίσχυση, όχι μόνο για όσους ξεκινούν την σταδιοδρομία τους μετά από ένα προπτυχιακό, αλλά επίσης και για τους εργαζόμενους επαγγελματίες που αναζητούν να κάνουν μια αλλαγή στην καριέρα τους ή να ανέβουν τα σκαλοπάτια μέσα στον οργανισμό που ήδη εργάζονται. Όταν κανείς λαμβάνεται υπόψη για ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις, ένα MBA είναι ορισμένες φορές αναγκαίο ή τουλάχιστον ένα δυνατό πλεονέκτημα. Τα πτυχία επιχειρήσεων παρέχουν στους φοιτητές μια νέα προοπτική και ένα διευρυμένο πλαίσιο, κάτι το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προκλήσεων.

Πόσο κοστίζει να αποκτήσει κανείς ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις;
Το κόστος ενός πτυχίου στις Επιχειρήσεις μπορεί να ποικίλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες: το πανεπιστήμιο ή την σχολή επιχειρήσεων, το είδος του πτυχίου, τη διάρκεια του μαθήματος και τη χώρα όπου βρίσκεται το ακαδημαϊκό ίδρυμα. Μπορεί να είναι διαθέσιμη και οικονομική βοήθεια ή χρηματοδότηση για τους φοιτητές Επιχειρήσεων που εγγράφονται σε προπτυχιακά, πτυχιακά ή διδακτορικά προγράμματα σπουδών. Είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τις σχολές επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρουν όσον αφορά το κόστος, τα δίδακτρα και τις ευκαιρίες οικονομικής βοήθειας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λάβει κανείς ένα πτυχίο Επιχειρήσεων;
Οι προϋποθέσεις για πτυχία επιχειρήσεων διαφέρουν, ανάλογα με το αν πρόκειται για προπτυχιακά, πτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών των επιχειρήσεων απαιτούν από τους αιτούντες να υποβάλουν βαθμολογία από ένα εισαγωγικό τεστ αποφοίτων, όπως το GMAT ή το GRE. Είναι μια καλή ιδέα να διαβάσετε περισσότερα για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει για πληροφορίες συγκεκριμένων απαιτήσεων.

Γιατί να λάβει κανείς ένα πτυχίο Επιχειρήσεων Διαδικτυακά;
Οι διαδικτυακές σπουδές επιχειρήσεων παρέχουν στο φοιτητή την ευελιξία της διαχείρισης του προγράμματός του με τον τρόπο που λειτουργεί καλύτερα για εκείνον. Οι σχολές επιχειρήσεων βάζουν σε λειτουργία την πιο μοντέρνα τεχνολογία ηλεκτρονικής μάθησης για να προσφέρουν μια αυστηρή, ενδιαφέρουσα και επικοινωνιακή εκπαιδευτική εμπειρία για τους διαδικτυακούς φοιτητές τους στις επιχειρήσεις. Οι φοιτητές επιχειρήσεων που εγγράφονται σε διαδικτυακά μαθήματα λαμβάνουν πληροφορίες απευθείας από τους καθηγητές τους, βελτιώνουν τις γραπτές επικοινωνιακές τους δεξιότητες και συμμετέχουν σε διαδικτυακές διασκέψεις με τους συμβούλους και συμφοιτητές τους. Οι διαδικτυακές σπουδές είναι διαθέσιμες για φοιτητές σε πολλές σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια, οποιαδήποτε στιγμή - μέρα ή νύχτα - όταν εξυπηρετεί καλύτερα το πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

Που να λάβει κανείς ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις;
Κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων πτυχίων στις επιχειρήσεις, από πτυχία έως διδακτορικά. Αναζητήστε προγράμματα πτυχίων στις επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Σίδνεϋ, το Τορόντο, τη Σανγκάη, τη Γενεύη, το Μπανγκαλόρ και αλλού. Βρείτε σήμερα το πτυχίο στις επιχειρήσεις που σας ταιριάζει καλύτερα κι επικοινωνήστε άμεσα με τις σχολές!