Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Επιχειρηματικών Σπουδών

Τα πτυχία MBA και EMBA είναι μεταπτυχιακά ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρονται από σχολές επιχειρήσεων ή από τμήματα επιχειρήσεων σε πανεπιστήμια. Επιχειρηματικά προγράμματα προσφέρονται σε σχολές σε όλο τον κόσμο και διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Η κατοχή ενός MBA ή ενός EMBA δίνει στους σπουδαστές μια σταθερή κατανόηση των επιχειρήσεων, καθώς και δεξιοτητες κριτικής, αναλυτικής και στρατηγικής σκέψης απαραίτητες για να κρατήσουν διοικητικές και ηγετικές θέσεις.

Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν MBA και EMBA διαδικτυακά, μερικής παρακολούθησης καθώς και στον χώρο του πανεπιστημίου. Είναι σύνηθες για τους σπουδαστές να ειδικεύονται σε ένα τομέα στον κλάδο των επιχειρήσεων, όπως οι Διεθνείς Επιχειρήσεις, το Μάρκετινγκ, η Επιχειρηματικότητα, η Διαχείριση Έργων, κλπ.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων επιχειρήσεων μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την αναζήτησή σας ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δημοφιλή πτυχία επιχειρήσεων που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα MBA και EMBA

University of Central Missouri

MBA International Business

Δεκέμβριος 13, 2018
Το πρόγραμμά μας χρησιμοποιεί μια προσέγγιση βιωματικής μάθησης για να φέρει πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις στην τάξη ώστε να μπορείτε να εξασκήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να επηρεάσετε τον οργανισμό σας. Το πρόγραμμα διδάσκων ενσωματώνει βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης καθώς και πρακτικές δεξιότητες, όπως ποσοτική ανάλυση, αποτελεσμα… [+]τική επικοινωνία, ηγεσία και ομαδική εργασία. Οι απόφοιτοι του MBA κατέχουν δεξιότητες σε στρατηγικές και πραγματικές αποφάσεις και είναι διατεθειμένες να αναλάβουν ηγετικές θέσεις. [-]

EAE Global

Global Executive MBA

Δεκέμβριος 13, 2018
Το παγκόσμιο εκτελεστικό MBA διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη της Μαδρίτης και έχει επίσης ένα υβριδικό τρόπο μελέτης. Αυξάνει τις δυνατότητες επέκτασης των συνόρων που λειτουργούν σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά πελατών, ανταγωνισμού και προμηθευτών.… [+] [-]

Al Falah University

MBA στη Λογιστική

Δεκέμβριος 12, 2018
Το Κολλέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Al Falah University στο Ντουμπάι στοχεύει να γίνει ανταγωνιστικό Κολλέγιο και διεθνώς αναγνωρισμένο για τις αρμόδιες υπηρεσίες εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και έρευνας. Το κολέγιο παρέχει στους φοιτητές το όραμα και τα πρακτικά εργαλεία που τους επιτρέπουν να γίνουν διακεκριμένοι ηγέτες στις επιχειρήσεις, τη διαχ… [+]είριση, τους ανθρώπινους πόρους, τη λογιστική και το μάρκετινγκ. μερικά από τα προπτυχιακά επίπεδα και άλλα σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι μαθητές καλλιεργούνται με έντονη θεμελίωση τόσο στις θεωρητικές όσο και στις εφαρμοσμένες πτυχές των σχετικών μαθημάτων στο εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών τους. Στο επίπεδο των μεταπτυχιακών φοιτητών, οι φοιτητές εξασφαλίζονται με το να εκτίθενται σε διδασκαλία σε προχωρημένο επίπεδο για να τους διακρίνουν μεταξύ άλλων στις μεγάλες τους ειδικότητες. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι οι Επιχειρησιακές Σπουδές;

Οι Επιχειρησιακές Σπουδές είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για ένα συγκεκριμένο ακαδημαϊκό κλάδο που συγχωνεύει τη λογιστική, τις οργανωτικές σπουδές και τη χρηματοδότηση. Ο όρος μπορεί επίσης να αναφέρεται στην ευρύτερη σπουδή των Επιχειρήσεων ως ακαδημαϊκός κλάδος, ο οποίος μετέπειτα διαχωρίζεται σε επιμέρους κλάδους όπως: το Διεθνές Εμπόριο, οι Τεχνολογίες Επιχειρήσεων, η Διαχείριση Κινδύνων, το Μάρκετινγκ, οι Εργασιακές Σχέσεις, οι Ηλεκτρονικές Επιχειρήσεις, το Επιχειρησιακό Δίκαιο, η Επιχειρηματικότητα, η Λογιστική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Χρηματοοικονομικά.

Ποιά είναι τα οφέλη της απόκτησης ενός πτυχίου στις Επιχειρήσεις;
Ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις στο προπτυχιακό, πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο παρέχει πολύτιμα εφόδια για μια σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών τομέων. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν σε ένα πρόγραμμα πτυχίου Επιχειρήσεων μεταφέρονται με επιτυχία στην εργασία σε δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς, μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες, κυβερνητικούς ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και σε πολλά άλλα. Ένα προπτυχιακό δίπλωμα στις επιχειρησιακές σπουδές πληρεί τις βασικές ακαδημαϊκές προϋποθέσεις για ένα MBA, EMBA ή σπουδές PhD σε σχετικό τομέα.

Τι μελετάμε σε ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις;
Διάφορα πτυχία είναι διαθέσιμα στον τομέα των Επιχειρησιακών σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των: - πτυχίων Bachelors, - Μεταπτυχιακών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), - Μεταπτυχιακών Στελεχών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (EMBA), - Διδακτορικών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA), - των PhD στις Επιχειρήσεις και άλλων. Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών, το θέμα και τις σχολές επιχειρήσεων ή το πανεπιστήμιο, το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ποικίλει. Τα Πτυχία έχουν την τάση να ξεκινούν με θεμελιώδη μαθήματα που αποσκοπούν στην παροχή μιας ευρείας επισκόπησης των βασικών θεμάτων μέσα στο πρόγραμμα του πτυχίου Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια, τα προπτυχιακά μαθήματα των επιχειρησιακών σπουδών αυξάνονται σε εξειδίκευση, πολυπλοκότητα και δυσκολία. Τα προγράμματα MBA και EMBA μπορεί να διατηρούν μια ευρεία εστίαση, ή οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να εγγραφούν σε ένα εξειδικευμένο πτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, επικεντρωμένο στα Τραπεζικά, τη Διαχείριση του Συστήματος Υγείας, τη Μηχανογράφηση, τη Νομική, τη Διοικητική Υποστήριξη, τις Πωλήσεις, τα Οικονομικά, την Επιχειρηματικότητα ή κάποιον άλλο τομέα.

Τι είδους βελτίωση μπορείτε να περιμένετε στην σταδιοδρομία σας με ένα πτυχίο Επιχειρήσεων;
Ένα πτυχίο Επιχειρήσεων προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ενίσχυση, όχι μόνο για όσους ξεκινούν την σταδιοδρομία τους μετά από ένα προπτυχιακό, αλλά επίσης και για τους εργαζόμενους επαγγελματίες που αναζητούν να κάνουν μια αλλαγή στην καριέρα τους ή να ανέβουν τα σκαλοπάτια μέσα στον οργανισμό που ήδη εργάζονται. Όταν κανείς λαμβάνεται υπόψη για ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις, ένα MBA είναι ορισμένες φορές αναγκαίο ή τουλάχιστον ένα δυνατό πλεονέκτημα. Τα πτυχία επιχειρήσεων παρέχουν στους φοιτητές μια νέα προοπτική και ένα διευρυμένο πλαίσιο, κάτι το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προκλήσεων.

Πόσο κοστίζει να αποκτήσει κανείς ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις;
Το κόστος ενός πτυχίου στις Επιχειρήσεις μπορεί να ποικίλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες: το πανεπιστήμιο ή την σχολή επιχειρήσεων, το είδος του πτυχίου, τη διάρκεια του μαθήματος και τη χώρα όπου βρίσκεται το ακαδημαϊκό ίδρυμα. Μπορεί να είναι διαθέσιμη και οικονομική βοήθεια ή χρηματοδότηση για τους φοιτητές Επιχειρήσεων που εγγράφονται σε προπτυχιακά, πτυχιακά ή διδακτορικά προγράμματα σπουδών. Είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τις σχολές επιχειρήσεων που σας ενδιαφέρουν όσον αφορά το κόστος, τα δίδακτρα και τις ευκαιρίες οικονομικής βοήθειας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λάβει κανείς ένα πτυχίο Επιχειρήσεων;
Οι προϋποθέσεις για πτυχία επιχειρήσεων διαφέρουν, ανάλογα με το αν πρόκειται για προπτυχιακά, πτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών των επιχειρήσεων απαιτούν από τους αιτούντες να υποβάλουν βαθμολογία από ένα εισαγωγικό τεστ αποφοίτων, όπως το GMAT ή το GRE. Είναι μια καλή ιδέα να διαβάσετε περισσότερα για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει για πληροφορίες συγκεκριμένων απαιτήσεων.

Γιατί να λάβει κανείς ένα πτυχίο Επιχειρήσεων Διαδικτυακά;
Οι διαδικτυακές σπουδές επιχειρήσεων παρέχουν στο φοιτητή την ευελιξία της διαχείρισης του προγράμματός του με τον τρόπο που λειτουργεί καλύτερα για εκείνον. Οι σχολές επιχειρήσεων βάζουν σε λειτουργία την πιο μοντέρνα τεχνολογία ηλεκτρονικής μάθησης για να προσφέρουν μια αυστηρή, ενδιαφέρουσα και επικοινωνιακή εκπαιδευτική εμπειρία για τους διαδικτυακούς φοιτητές τους στις επιχειρήσεις. Οι φοιτητές επιχειρήσεων που εγγράφονται σε διαδικτυακά μαθήματα λαμβάνουν πληροφορίες απευθείας από τους καθηγητές τους, βελτιώνουν τις γραπτές επικοινωνιακές τους δεξιότητες και συμμετέχουν σε διαδικτυακές διασκέψεις με τους συμβούλους και συμφοιτητές τους. Οι διαδικτυακές σπουδές είναι διαθέσιμες για φοιτητές σε πολλές σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια, οποιαδήποτε στιγμή - μέρα ή νύχτα - όταν εξυπηρετεί καλύτερα το πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

Που να λάβει κανείς ένα πτυχίο στις Επιχειρήσεις;
Κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων πτυχίων στις επιχειρήσεις, από πτυχία έως διδακτορικά. Αναζητήστε προγράμματα πτυχίων στις επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Σίδνεϋ, το Τορόντο, τη Σανγκάη, τη Γενεύη, το Μπανγκαλόρ και αλλού. Βρείτε σήμερα το πτυχίο στις επιχειρήσεις που σας ταιριάζει καλύτερα κι επικοινωνήστε άμεσα με τις σχολές!