ЕМВА Σχολή Διαχείρισης Αμβέρσας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

emba

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ONLINE ΕΔΩ

Σχετικά με το πρόγραμμα

antwerp

 • Το πρόγραμμα Executive MBA της Σχολής Διοίκησης της Αμβέρσας έχει σχεδιαστεί για κορυφαίους διευθυντές θυγατρικών και υποκαταστημάτων ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία καθώς και για κορυφαίους διευθυντές ρωσικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ευρωπαϊκή αγορά.
 • Προσφέρουμε στους επιχειρηματίες μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν σύγχρονες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες σε βασικούς λειτουργικούς τομείς διαχείρισης και το έγκυρο, πρωτότυπο δίπλωμα της Σχολής Διοίκησης της Αμβέρσας, το οποίο είναι διαπιστευμένο από τη Διεθνή Ένωση Προηγμένων Κολλεγίων Σχολών Επιχειρήσεων AACSB International) και από την κυβέρνηση του Βελγίου και αναγνωρίστηκαν πλήρως στις χώρες της ΕΕ, χωρίς να εγκαταλείψουν τη δραστηριότητά τους στη Μόσχα.
 • Το πρόγραμμα Executive MBA, που διεξήχθη από τη Σχολή Διοίκησης της Αμβέρσας (AMS) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιχειρηματικών Σπουδών (IBS-Μόσχα), ήταν το πρώτο Executive MBA πρόγραμμα για ένα Ευρωπαϊκό Πτυχίο και Δίπλωμα στη Μόσχα και τώρα είναι το μοναδικό πρόγραμμα που προσφέρονται από τα δυτικά σχολεία επιχειρήσεων στη Μόσχα που απαριθμούνται στην κατάταξη των Financial Times των κορυφαίων 100 καλύτερων προγραμμάτων Executive MBA στον κόσμο.
 • Το EMBA στη Μόσχα μοιράζεται τη φιλοσοφία, τους στόχους και τις βασικές αρχές του προγράμματος Executive MBA της Αμβέρσας Executive Management στην Αμβέρσα, το οποίο παραμένει το νούμερο ένα στο Βέλγιο τα τελευταία 50 χρόνια.
 • Δραστηριοποιούμαστε στη ρωσική αγορά εδώ και 20 χρόνια και έχουμε πάνω από 700 αποφοίτους στη βάση δεδομένων μας.
 • Ευρωπαϊκά πρότυπα επιχειρηματικής εκπαίδευσης: το πρόγραμμα μας διδάσκεται από τους εκτελεστικούς καθηγητές της σχολής διαχείρισης της Αμβέρσας, τους καλύτερους ρώσους καθηγητές, κορυφαίους διευθυντές μεγάλων ρωσικών και ξένων εταιρειών που λειτουργούν στη Ρωσία εκτελεστικοί καθηγητές του MIT (Massachusetts Insitute of Technology, Boston, ΗΠΑ) Ευρωπαίους και ρωσικούς συμβούλους.
 • Το περιεχόμενο των μαθημάτων ανανεώνεται συνεχώς: νέες μελέτες περιπτώσεων, επιχειρηματικά παιχνίδια, επιχειρηματικές προσομοιώσεις, διαδραστικές μελέτες.

Το μοναδικό μέρος του προγράμματος Executive MBA θα είναι Κοινές Ενότητες με τα Βελγικά Στελέχη - τρεις κοινές ενότητες με συμμετέχοντες στην Αμβέρσα Executive MBA:

 • Πρώτη κοινή ενότητα - Guangzhou, Κίνα - "Επιχειρήσεις στην Κίνα: πολιτισμός διαχείρισης, επιχειρηματική πρακτική, διεθνείς διαπραγματεύσεις" - Πανεπιστημιακό κολλέγιο Lingnan στο Πανεπιστήμιο Sun-Yat-Sen).
 • Δεύτερη κοινή ενότητα - Βοστώνη, ΗΠΑ, Μασαχουσέτη Ινστιτούτο Τεχνολογίας. Η ενότητα είναι αφιερωμένη στα προβλήματα της διαχείρισης λειτουργιών και της εφοδιαστικής
 • Τρίτη κοινή ενότητα - Αμβέρσα, Βέλγιο - Σχολή Διοίκησης Αμβέρσας "Διεθνείς επιχειρηματικές στρατηγικές",

γεγονός που το καθιστά το μοναδικό Global Executive MBA στη Ρωσία.

Αποστολή

Η αποστολή του Executive MBA πρόγραμμα συνίσταται στην ανάπτυξη των ανοιχτόμυων επαγγελματικών κορυφαίων διευθυντών, οι οποίοι είναι ικανοί:

 • Να συνθέσει συχνά τις αντίθετες απόψεις των διαχειριστών διαφορετικών λειτουργικών τμημάτων της εταιρείας για να πάρει μια σημαντική στρατηγική απόφαση για την εταιρεία.
 • Δημιουργία ικανής ομάδας για την υλοποίηση της λύσης.
 • Να επικεφαλής της ομάδας, να οδηγήσει τη διαδικασία της αλλαγής, και να κάνει την στρατηγική απόφαση πραγματικότητα.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θεωρούμε απαραίτητο:

 • να δομήσουν την πρακτική εμπειρία των συμμετεχόντων και να αυξήσουν τις γνώσεις τους σε όλα τα σχετικά θέματα διαχείρισης.
 • να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη χρήση αυτών των γνώσεων σε πρακτικές καταστάσεις.
 • να αναπτύξει μια επαγγελματική στάση που είναι απαραίτητη για να είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας ηγέτης?
 • να τους αντιμετωπίσουν με τις προσωπικές τους ικανότητες, περιορισμούς και προσωπικότητα και να τονώσουν την προσωπική τους ανάπτυξη για να ξεπεράσουν τα σχετικά εμπόδια.

Εκτελεστικό πρόγραμμα MBA έχει ως στόχο την de-εξειδίκευση των διαχειριστών . Δεν έχει σημασία ποια είναι η επιχειρηματική εξειδίκευση του συμμετέχοντος στο πρόγραμμα μας. Μπορεί να είναι χρηματοδότης, ειδικός μάρκετινγκ, επικεφαλής πωλήσεων ή ειδικός πληροφορικής, υπεύθυνος επιχείρησης ή επικεφαλής τμήματος HRM. Μετά την αποφοίτηση του προγράμματος, πρέπει να είναι έτοιμος να καταλάβει την κορυφαία θέση της εταιρείας και να είναι η απάντηση στη διοίκηση ολόκληρης της εταιρείας.

emba

Τι είναι διαφορετικό

 • Το Executive MBA μας έχει σχεδιαστεί για διευθυντικά στελέχη που έχουν πλούσια πρακτική εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων και έχουν ως στόχο την ανάπτυξη της καριέρας τους. Ο κύριος στόχος του είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να διαρθρώσουν την εμπειρία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρόγραμμα μας - Executive MBA - είναι μικρότερο από ένα πρότυπο MBA και διαρκεί 21 μήνες.
 • Στόχος μας είναι η "εξειδίκευση" και η προετοιμασία των "γενικών" . Δεν έχει σημασία από ποιο λειτουργικό πεδίο της διοίκησης της εταιρείας έχει έρθει ο συμμετέχων: μάρκετινγκ, χρηματοδότηση, HR ή εφοδιαστική. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα πρέπει να είναι έτοιμος να γίνει ο Επικεφαλής της εταιρείας, να κατανοήσει τους λειτουργικούς διευθυντές και να συνθέσει τις απόψεις τους (οι οποίες συχνά διαφέρουν) για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων. Αυτό οδηγεί σε μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στην επιχειρηματική εκπαίδευση.

Το πρόγραμμά μας:

 • δεν αποτελείται από 40 μικρά χωριστά μαθήματα, αλλά από 11 ολοκληρωμένες ενότητες, το καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε ένα από τα βασικά λειτουργικά πεδία της διαχείρισης της εταιρείας.
 • δεν ολοκληρώνεται με διδακτορική διατριβή αλλά με την ομαδική εργασία 3-4 συμμετεχόντων στο Master Project - επιχειρηματικό σχέδιο ενός πραγματικού έργου ή επιχείρησης, το οποίο αξιολογείται από κριτική επιτροπή καθηγητών και παίζει ρόλο επενδυτών που πρέπει να πεισθούν να βρουν τα χρήματά τους στο έργο.
 • περιέχει πιο ολοκληρωμένα και λιγότερο τυποποιημένα παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων · να τους αναλύσει απαιτεί συνεχή έκκληση στην πρακτική εμπειρία των συμμετεχόντων.
 • Το ΜΒΑ γενικά και το εκτελεστικό MBA είναι συγκεκριμένα μια δυτική εφεύρεση. Ένας δυτικός φορέας του προγράμματος MBA λειτουργεί ως εγγυητής ποιότητας της επιχειρηματικής εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει τις τελευταίες ανακαλύψεις στη διοίκηση της διοίκησης και τις καλύτερες σύγχρονες πρακτικές πρακτικής διαχείρισης, ποιοτικά βιβλία μαθημάτων, νέες περιπτώσεις και μεθόδους διδασκαλίας, πεπειραμένους επαγγελματίες και συμβούλους επιχειρήσεων. Τέλος, αυτό σημαίνει ένα έγκυρο Ευρωπαϊκό Δίπλωμα και Πτυχίο. Αλλά σε αντίθεση με τα προγράμματα MBA άλλων σχολών δυτικών επιχειρήσεων που λειτουργούν στη ρωσική αγορά όπου ο ρώσος συνεργάτης απλώς τις οργανωτικές λειτουργίες, στο πρόγραμμα μας το ρωσικό στοιχείο φέρνει ανεξάρτητη προστιθέμενη αξία. Ρώσοι καθηγητές επιχειρήσεων, σύμβουλοι και εμπειρογνώμονες, που συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας, έχουν πιστοποιηθεί από τη Σχολή Διοίκησης της Αμβέρσας, ακολουθούν το πρόγραμμα σπουδών AMS και χρησιμοποιούν βιβλία που συνιστώνται από τους ηγέτες του Βελγίου. Παρ 'όλα αυτά, έχοντας στενούς και ανεπίσημους δεσμούς με τους καθηγητές της AMS, οι Ρώσοι καθηγητές μπορούν να επηρεάσουν το περιεχόμενο του προγράμματος καθώς και τις μεθόδους διδασκαλίας, λαμβάνοντας υπόψη τις ρωσικές οικονομικές, επιχειρηματικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες, διευθυντές. Το πρόγραμμα υπάρχει στη ρωσική αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δημιουργήσαμε μια μοναδική διεθνή ομάδα καθηγητών.
 • Η μάθηση είναι μια αμφίδρομη διαδικασία. Είναι αδύνατο να επιτευχθεί μια υψηλής ποιότητας επιχειρηματική εκπαίδευση χωρίς ενεργή συνεργασία με τους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες μας είναι άνθρωποι που αναζητούν γνώση και θέλουν να δομήσουν και να γενικεύσουν την πρακτική τους εμπειρία και είναι έτοιμοι να εργαστούν σκληρά γι 'αυτό. Αντιμετωπίζουμε τη δημιουργία μικρών ομοιογενών ομάδων (όχι μεγαλύτερων από 20-25 άτομα), επιλέγοντας προσεκτικά εκείνους τους υποψηφίους που έχουν μεγάλη πρακτική εμπειρία στην επιχείρηση, ένα σοβαρό κίνητρο, υψηλό πνευματικό και εκπαιδευτικό επίπεδο. Οι συμμετέχοντες μας είναι έτοιμοι να μοιραστούν την εμπειρία τους και να μάθουν ο ένας από τον άλλο, ενσωματώνοντας έτσι τη βασική αρχή της δυτικής επιχειρηματικής εκπαίδευσης: "Εμπλουτισμός μέσω της ανταλλαγής". Όπου είναι δυνατόν (ακόμη και στη σκηνή του τελικού έργου Master) ασκούμε την ομαδική εργασία. Ένα από τα ερωτήματα που θέλουμε να ρωτήσουμε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είναι: "Τι θα μπορούσατε να φέρετε σε μια ομάδα; Ποιο μέρος της πρακτικής και επαγγελματικής σας εμπειρίας θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον για τους άλλους συμμετέχοντες;" Η ομαδική εργασία βοηθά τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν ισχυρές και παραγωγικές συνδέσεις, οι οποίες (όπως λένε οι ίδιοι οι συμμετέχοντες) τους βοηθούν όχι μόνο στο στάδιο της εκμάθησης στο πρόγραμμα αλλά και στην επιχειρηματική και καθημερινή τους ζωή μετά την αποφοίτηση.

Περιεχόμενα

structure

Μορφή

Η μορφή WEEKEND εξαλείφει την ανάγκη 2-3 φορές την εβδομάδα να αποχωρήσει από την εργασία για 1-2 ώρες νωρίς για να πιάσει μια τάξη και να σας αποτρέψει από το συνεχές άγχος που συνδέεται με το να στέκεστε σε τρομερές κυκλοφοριακές μαρμελάδες στη Μόσχα ή να ταξιδέψετε σε ένα γεμάτο μετρό ( είναι χαρακτηριστικό για μια μορφή βράδυ).

Η μορφή WEEKEND περιλαμβάνει τις τάξεις μία φορά το μήνα από Πέμπτη έως Κυριακή.

Η μορφή WEEKEND απαιτεί την περιοδική πολυήμερη απουσία στο γραφείο, η οποία είναι χαρακτηριστική για μια αρθρωτή μορφή και, δυστυχώς, μπορεί να μην είναι πάντοτε εγκριθεί από τον εργοδότη σας.

Η Μορφή WEEKEND παρέχει σχεδόν την ίδια κανονικότητα των συνεδριών εκείνης της βραδιάς, μαζί με μια βαθιά εμβάπτιση στο υπό μελέτη υλικό και την υποτροφία με τους συναδέλφους που χαρακτηρίζουν ένα αρθρωτό σχήμα.

Μορφή WEEKEND - μια μορφή «COMBI», η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας βραδιάς και ενός αρθρωτού μορφοτύπου και ελαχιστοποιεί τις αδυναμίες τους.

emba

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Ανώτερη εκπαίδευση.
 • Τουλάχιστον 7 χρόνια εμπειρίας διαχείρισης (τουλάχιστον 28 ετών).
 • Άπταιστα Αγγλικά - Άνω-ενδιάμεσο επίπεδο.
 • Άπταιστα ρωσικά.

Εφαρμογή:

 • Για να συμπληρώσετε γραπτή δήλωση
 • Για να περάσετε τη δοκιμασία στα αγγλικά
 • Για να συμπληρώσετε το έντυπο αίτησης: «Εβδομαδιαία», «Προσωπική αίτηση» «Σαββατοκύριακο»,
 • Για τη διεξαγωγή της συνέντευξης με τους διευθυντές του προγράμματος

Απαραίτητα έγγραφα:

 • Η γραπτή δήλωση
 • Εταιρικό έντυπο αίτησης
 • Φόρμα προσωπικής αίτησης
 • Πανεπιστημιακό δίπλωμα (αντίγραφο)
 • Αντίγραφο διαβατηρίου)

Υποβάλλετε αίτηση ηλεκτρονικά:

Τελευταία ενημέρωση Φεβρ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Since its inception Institute of Business Studies (IBS-Moscow) within RANEPA has been a leader in the Russian business education market. IBS-Moscow is a collegiate business school operating an RANEPA’ ... περαιτέρω

Since its inception Institute of Business Studies (IBS-Moscow) within RANEPA has been a leader in the Russian business education market. IBS-Moscow is a collegiate business school operating an RANEPA’s premises in Moscow. IBS-Moscow was founded in 1988 within the Moscow State University of International Relations nationally known for strong international expertise. In 1994, IBS-Moscow transferred to RANEPA and became its homogeneous structural unit. Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited