Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί η Ελβετική School of Management στη Ρώμη;

Με απλά λόγια, ένας Ελβετός εκπαίδευση φέρνει αξίας.

ΗΠΑ και ΕΕ μας διαπιστευμένο πτυχίο MBA σας δίνει περισσότερο από μια νέα γραμμή στο βιογραφικό σας. Αυτό σας δίνει μια επαγγελματική απόδραση με την καριέρα που θέλετε, οπουδήποτε στον κόσμο.

Το πρόγραμμα SSM MBA Degree είναι σε συνεργασία με INSEEC Business School & Επικοινωνίας στο Παρίσι. Ένα από τα κορυφαία 20 σχολεία των επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Για την εμπειρία MBA μας είναι να πάει μέσα τα ζητήματα που έχουν σημασία, και να φτάσουν μέσα στον εαυτό σας για τη δύναμη, τις δεξιότητες, και η εμπιστοσύνη θα αναπτυχθούν για να τους αντιμετωπίσει. Σε κάθε περίπτωση, την κατηγορία, γεγονός, και τη δραστηριότητα, θα σας ζητηθεί όχι μόνο να μελετήσει την ηγεσία, αλλά για να το αποδείξει.

Κάθε μέρα στις SSM αρχίζει με μια ερώτηση: «Τι θα κάνεις" Επειδή αυτό είναι το πιο αληθινό τρόπο για να σας προετοιμάσει για το μεγαλύτερο ερώτημα που έχει μεγαλύτερη σημασία, εδώ και στην καριέρα σας πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη μας: «Τι διαφορά θα κάνει τον κόσμο

Μάθηση στην Πρακτική

Οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν στιγμές που τραβούν όλα όσα έχουμε μάθει στο επίκεντρο. Όταν θεωρία, πρακτική, την εμπειρία και το ταλέντο όλα έρχονται με ένα αιχμηρό σημείο, μια απόφαση που διαμορφώνει μια οριστική πορεία δράσης. Όταν δεν είναι πλέον ένα ζήτημα για το τι μπορεί να γίνει, αλλά για το τι θα κάνετε.

Αυτό είναι το ελβετικό τρόπο της επιχειρηματικής δραστηριότητας. η φήμη της Ελβετίας της αριστείας οφείλεται σε εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που εκτελεί υψηλής εξειδίκευσης. Η πηγή αυτής της φήμης είναι αυτό που η Ελβετία είναι γνωστή για - υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε όλη την Ευρώπη.

Κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων Προγράμματα MBA σε όλο τον κόσμο

Η Ελβετική School of MBA Διοίκησης πτυχίο απονέμεται σε συνεργασία με INSEEC Business School, του οποίου το πτυχίο MBA κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα προγράμματα σε όλο τον κόσμο και διαπιστευμένο από το Association of MBAs. Περαιτέρω, η SSM MBA Degree είναι πλήρως διαπιστευμένο από IACBE και CHEA-Συμβούλιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση. πτυχίο MBA μας είναι επίσης διαπιστευμένος από το Τμήμα Υποθέσεων Βετεράνων στις ΗΠΑ. SSM είναι ένα ποιοτικό πιστοποιημένο σχολείο από EduQua, την Ελβετική ετικέτα Πιστοποίηση Ποιότητας (διαπιστευμένο από την ελβετική ομοσπονδιακή κυβέρνηση) για τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας και της συνεχούς εκπαίδευσης.

Η προσέγγισή μας εστιάζει σε πέντε τομείς:

Παγκόσμια & Διευθυντικά Intelligence

Ανταποκριθεί στην πρόκληση της λειτουργίας σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Αναμίξτε-up με τους διεθνείς υποψηφίους και να βιώσουν τι σημαίνει να εργαστούν ώμο στον ώμο με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, τον πολιτισμό και τις απόψεις.

Μαθαίνοντας στην πράξη

Μάθετε πώς να λαμβάνουν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των αντικρουόμενων δεδομένων, σύνθετη πολιτική και έντονες πιέσεις.

Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία

Εξερευνήστε μια πιθανή νέα επιχείρηση, συνδεθείτε με τους επιχειρηματίες, και να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες.

Το πλεονέκτημα της Ρώμης

Ρώμη είναι κάτι περισσότερο από μια συναρπαστική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα? είναι μια θεαματική εγκυκλοπαίδεια της ζωής ιστορίας. Έχει ειπωθεί ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, και στη Ρώμη, κάθε δρόμος οδηγεί στην αιωνιότητα. Ζωή και τις σπουδές στη Ρώμη προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να βιώσουν μια κουλτούρα, η οποία βοήθησε μούχλα τον σύγχρονο κόσμο. Έρχονται μελέτη στην Ελβετική School of Management και να περπατήσετε στα ίδια παλιά λιθόστρωτα όπου κάποτε Julius Cesar ή ο Μέγας Κωνσταντίνος περάσει μαζί.

Απόφοιτοι Σχέσεις

Κατασκευάστηκε συνδέσεις και να αποκαλύψει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες. Ως συμμετέχων MBA, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διεθνείς διασκέψεις για τη νεολαία που διοργανώνονται από ακαδημαϊκούς εταίρους SSM στην Ευρώπη. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξει στο πρόγραμμα Διπλής ή Capital MBA, τη χορήγηση εαυτό σας μια πληρωμένη οικοτροφείο των έξι μηνών στο Παρίσι ή το Λονδίνο. Αν θέλετε να πάρετε τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο, να πάρει στη Ρώμη. Μάθετε πώς ελβετική σκέψης θα οδηγήσετε την καριέρα σας περισσότερο από ό, τι έχετε φανταστεί ποτέ.

Βιογραφικό και διδασκαλία

Τα μαθήματα είναι δύο φορές την εβδομάδα: Δευτέρα & Πέμπτη από τις 6-9μμ, μεταξύ των οποίων δύο Τετάρτες ανά μήνα. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάτε αμέσως για τις θέσεις εργασίας ή πρακτικής άσκησης κερδίζουν εργασιακή εμπειρία. Περαιτέρω, ενώ είστε στη Ρώμη, σας επιτρέπει να ταξιδεύουν εκτενώς όμορφη χώρα μας.

Μάθημα Δομή

 • Sept.05-29: Ηγεσία 360 Μοίρες
 • 3 - 27 Οκτ: Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση
 • 2-24 Νοέμβριος: Marketing Dynamics
 • 1 - 19 Δεκ *: Investment & Διαχείρισης Περιουσίας
 • 9 με 30 Ιαν *: Οργανωτική Συμπεριφορά & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Ιαν / Φεβ *: Διεθνές Δίκαιο και Ηθική
 • Φεβρουάριος 1 έως 27: Παγκοσμιοποίηση
 • 1 με 30 Μάρτιος: Παγκόσμια Μακροοικονομική και Οικονομικών
 • Απρίλιος / Μάιος: Διαπραγμάτευση σε παγκόσμιο επίπεδο
 • Απρίλιος / Μάιος: Ανταγωνιστική Στρατηγική
 • Ιούνιος & Ιούλιος: Μαθήματα Εντατικά Ειδίκευση
 • Αύγουστος: Έρευνα Διατριβής - μελέτη Αυτο

Ειδικότητες

Το πλήρες ωράριο πρόγραμμα MBA μπορεί να ολοκληρωθεί σε διάφορες μεγάλες εταιρείες / ειδικότητες.

 • Παγκόσμια Διοίκηση και Ηγεσία
 • οικονομικά
 • επιχειρηματικότητα
 • ανθρώπινων πόρων
 • εμπορία
 • Μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς
 • Διαχείριση Ειδών Πολυτελείας

Ανακαλύψτε τη διαφορά SSM

Σε όλο το πρόγραμμα MBA, οι μαθητές θα μελετήσει την ηγεσία, τις επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα και φιλοσοφίες διαχείρισης που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε ρόλο διαχείρισης σε ποικίλες βιομηχανίες. σχολείο των επιχειρήσεων μας δίνει επίσης τους μαθητές hands-on, που ισχύουν εμπειρία οδηγώντας ομάδες και συζητήσεις στην τάξη.

Μας Διεθνές Διαπιστευμένος MBA περιλαμβάνει διαλέξεις, επισκέψεις εταιρειών, που επισκέπτονται ομιλητές, ασκήσεις αυτοαξιολόγησης και βιογραφικό / συμβουλευτική πρακτική. Στόχος μας είναι να αρχίσει να αυξάνεται δίκτυα των μαθητών από τη στιγμή της άφιξής τους.

Οι μαθητές θα βρείτε επίσης ότι MBA μας θέση στο κέντρο της πόλης επιτρέπει στους μαθητές να επωφεληθούν από όλα Ρώμη έχει να προσφέρει. Τα μαθήματα είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα πάντα, από το Πάνθεον με τα Ισπανικά Σκαλιά στο Βατικανό.

Αναχώρηση Διπλή MBA μας πρόγραμμα και τις μοναδικές Capital Πρόγραμμα MBA μας. Ένα μεγάλο σχολείο των επιχειρήσεων θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να βελτιώσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Σε SSM, αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε για κάθε ένα από τους μαθητές μας.

Θα διαθέτουν μηνιαίες εγγραφές. Δοκίμασε το.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSwiss School of Management, Rome Italy »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,900 EUR
€ 13.900
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη