πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα MBA στο Κολλέγιο Διοίκησης και Επιχειρήσεων του Εθνικού Πανεπιστημίου της Louis προσφέρει μια ποικιλία σειρών μαθημάτων που θα παρουσιάσουν τον έμπειρο επαγγελματία με τις οικονομικές / λογιστικές / οικονομικές δεξιότητες, καθώς και τις πρακτικές ικανότητες των ανθρώπων / ηγεσίας που απαιτούνται για να πετύχουν σε όλο και πιο σύνθετες οργανωτικές ρυθμίσεις. Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση πρακτικών προβλημάτων, και όχι θεωρητικών, έτσι ώστε οι φοιτητές να μπορούν να εφαρμόζουν τις νέες γνώσεις και τις δεξιότητές τους στις εργασιακές τους ρυθμίσεις σχεδόν αμέσως. Επιπλέον, τα μαθήματα αλληλουχίζονται για να παρέχουν συνέχεια και θα περιέχουν κοινά θέματα και θέματα. Αυτά τα θέματα και θέματα θα περιλαμβάνουν ζητήματα επικοινωνίας, ζητήματα διαφορετικότητας, νόμου και δεοντολογίας, καθώς και στρατηγικές δεξιότητες και ηγετικές ικανότητες. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τους ενήλικες που εργάζονται σε σύνθετους οργανισμούς, δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς, μη κερδοσκοπικούς και κερδοσκοπικούς, και να τους βοηθά να εργάζονται πιο αποτελεσματικά με ανώτερους, συνομηλίκους και υφισταμένους για τον εντοπισμό, τη διευκρίνιση και την επίλυση οργανωτικούς στόχους και προβλήματα.

Αυτό το πρόγραμμα MBA προσφέρεται σε επιλεγμένες τοποθεσίες κατάλληλες για ενήλικες που εργάζονται και συναντιούνται σε ομάδες κοόρτης που παραμένουν μαζί για όλο το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα MBA μας προσφέρεται σε τρεις καινοτόμους μορφές : στην κατηγορία (βελτιωμένη στο Web), σε απευθείας σύνδεση και σε υβριδικά. Οι μαθητές προχωρούν μέσω του προγράμματος με μια ομάδα 15 έως 20 διαφορετικών φοιτητών που αντικατοπτρίζουν τις ομάδες που μπορεί να συναντήσετε στη δουλειά. Τα μαθήματα συναντώνται μόνο μία φορά την εβδομάδα με τη μορφή στην τάξη, στην οποία το μάθημα πρόσωπο με πρόσωπο υποστηρίζεται από τη συμμετοχή σε ένα δικτυακό τόπο που βασίζεται στο Web και είναι προσβάσιμο οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Η διδασκαλία σε ηλεκτρονική μορφή πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας μάθησης που βασίζεται στο Web. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα είναι παρόμοια με τα μαθήματα στην τάξη, με σαφείς στόχους που συνδέονται με συγκεκριμένο περιεχόμενο μαθήματος. Τα εργαλεία αιχμής, όπως τα μέσα ροής και οι προσομοιώσεις στρατηγικής διαχείρισης, θα ενισχύσουν τη μάθησή σας. Η υβριδική μας μορφή παρέχει καινοτόμους συνδυασμούς των κατηγοριών μας σε απευθείας σύνδεση και online.


Οι φοιτητές MBA θα μπορούν να επιλέξουν από τρεις συγκεντρώσεις:

Γενική Συγκέντρωση Διοίκησης, Οικονομική Συγκέντρωση,
και η συγκέντρωση μάρκετινγκ

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2017

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Ο επιχειρηματικός κόσμος εργασιακό περιβάλλον μεταβάλλεται με ταχείς ρυθμούς, όλο και πιο παγκόσμια και ανταγωνιστική, με τεχνολογικές προόδους που έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που δουλεύουμε. A ... περαιτέρω

Ο επιχειρηματικός κόσμος εργασιακό περιβάλλον μεταβάλλεται με ταχείς ρυθμούς, όλο και πιο παγκόσμια και ανταγωνιστική, με τεχνολογικές προόδους που έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που δουλεύουμε. At-Louis University College του Εθνικού Διοίκησης και Επιχειρήσεων, συνδυάζουμε την τυπική ακαδημαϊκή εμπειρία της τάξης και της πραγματικότητας του επιχειρηματικού κόσμου. Σχολή μας διδάσκει θεωρίες διαχείρισης και τις έννοιες που είναι άμεσα χρήσιμο για σας στην εργασία με στόχο να ξεκινήσουν ταλαντούχα άτομα και τις οργανώσεις των επιχειρήσεων σε ένα ισχυρό και βράβευση της μάθησης και τη διαδικασία ανακάλυψης. Αναπτύσσουμε ηγέτες που υπερέχουν στην συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά με τη σκέψη στρατηγικά για την επίλυση θεμάτων και προκλήσεων, ενώ η αξιοποίηση των ευκαιριών. Με πολλαπλές τοποθεσίες και ευέλικτες προσφορές χρονοδιάγραμμα δέσμευσή μας για τους ενηλίκους που εργάζονται δεν είναι ποτέ ισχυρότερη. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη