Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί IPMI MBA;

MBA101MBA102

IPMI International Business School, ιδρύθηκε το 1984, έχει γίνει γνωστό ως η κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στην προετοιμασία ανώτερων στελεχών για την παγκόσμια ετοιμότητα. IPMI είναι πρωτοπόρος στην εκτελεστική και εκπαίδευση MBA στην Ινδονησία: η πρώτη για να παραδώσει την πλήρη εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα, ο πρώτος που θα παραδώσει διεθνή προγράμματα MBA στην Ινδονησία, και η πρώτη που χρησιμοποιεί Χάρβαρντ περίπτωση με βάση την παιδαγωγική προσέγγιση της περιοχής.

IPMI έχει το προνόμιο να έχουμε ισχυρή δέσμευση και στήριξη από το Harvard Business School και INSEAD σχολή στην ίδρυσή της και στη διαμόρφωση της πρώιμης ανάπτυξης. IPMI υπερηφανεύεται να έχει μια βάση επιτυχή αποφοίτων της τάξης των χιλιάδων ηγέτες των επιχειρήσεων στην Ινδονησία και εξαπλωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

προγράμματα IPMI είναι περισσότερο γνωστή για τη μοναδική παιδαγωγική άποψη και ολιστική εμπειρία της ενεργού εμπλοκής στην πραγματική ζωή διεθνών έργων και την ενσωμάτωση της θεωρίας και της πρακτικής. Το σχολείο υπερηφανεύεται σε έχει ένα state-of-the-art πρόγραμμα εκτελεστικό επαγγελματικού προσανατολισμού ομάδα ανάπτυξης σταδιοδρομίας και τη διασφάλιση της επιτυχούς επιτάχυνση της σταδιοδρομίας τους σπουδαστές που συμμετέχουν.

βάση σχολή IPMI που προέρχεται τόσο από την τοπική και διεθνή ρύθμιση ομαδικής διδασκαλίας όπου έχουν αποφοιτήσει από κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων. Περιλαμβάνουν υψηλότερο προφίλ βιομηχανία διαμετρήματος και την προσαρμογή διευκολυντική στυλ και επικεντρωμένη στον μαθητευόμενο προσέγγιση.

πρόγραμμα σπουδών MBA

MBA103MBA104

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

  • Ένα διαπιστευμένο πτυχίο από έγκριτο πανεπιστήμιο
  • Υψηλή απόδοση σε εισαγωγικές εξετάσεις, TOEFL και GMAT
  • Προσωπική δήλωση
  • Συνέντευξη με τη σχολή και επιτυχημένοι ηγέτες των επιχειρήσεων
  • 3 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας για το Πρόγραμμα ΜΒΑ
  • Δύο συστατικές επιστολές από πρώην σχολή ή / και εργοδότες
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποIPMI International Business School »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Duration
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Contact school

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη