πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων

United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων

United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα των προγραμμάτων ΜΒΑ του Πανεπιστημίου ΗΑΕ. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε χρήσιμη και ενημερωτική. MBA πρόγραμμα μας ιδρύθηκε το 2001, βασίζεται σε μια σαφή, εκτεταμένες όραμα του Πανεπιστημίου καγκελάριος κατά τη στιγμή HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, την τοποθέτηση του UAEU στην πρωτοπορία των επιστημονικών και τεχνικών καθίσματα της μάθησης συγκρίσιμα με άλλους διεθνούς φήμης πανεπιστήμια .

Η έναρξη του Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Παγκόσμια Ηγεσία και Διοίκηση ήταν ένα σημαντικό ορόσημο για το Πανεπιστήμιο ΗΑΕ και το Σώμα των Επιχειρήσεων και Οικονομικών προς την επίτευξη του πανεπιστημίου αποστολής.

Το Πρόγραμμα, διαπιστευμένο από το AACSB International - Ο Σύλλογος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων, προσφέρει ένα προηγμένο μεταπτυχιακό διαχείρισης της εκπαίδευσης στην ειδική επιχειρηματίες, άντρες και γυναίκες Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα MBA και να εξερευνήσετε το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Παγκόσμια Ηγεσία και Διοίκηση με τους διάφορους τομείς κομμάτι της σταδιοδρομίας που προσφέρονται από το Σώμα των Επιχειρήσεων και Οικονομικών (CBE) στο Πανεπιστήμιο ΗΑΕ.

επαγγελματικό προσωπικό μας είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με το πρόγραμμα ή για να σας βοηθήσει, όπως σας ισχύουν. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στο πρόσωπο.

MBA μας πρόγραμμα προσφέρεται σήμερα σε τρεις περιοχές: Αμπού Ντάμπι, το Al Ain και το Ντουμπάι (ξεκινώντας από το Φθινόπωρο 2014). Μας πρόγραμμα Al Ain έχει επεκταθεί εκτός δομών και των υπηρεσιών μας στην περιοχή Al Ain. Η πόλη του Al Ain έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και έχουμε την πρόθεση να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο αριθμό των επαγγελματιών που επιλέγουν να ζήσουν εδώ. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσει υποκατάστημα μας MBA στο Ντουμπάι, που προσφέρονται σε συνεργασία με την Etisalat Academy, η οποία εκτείνεται παρουσία μας για να εξυπηρετήσει την περιοχή του Ντουμπάι και της Βόρειας Εμιράτα. Εν τω μεταξύ, Αμπού Ντάμπι θέση μας συνεχίζει να αναπτύσσεται με κάθε χρόνο προσελκύοντας περισσότερους φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Όλα τα προγράμματά μας είναι τώρα διαπιστευμένοι σε δύο επίπεδα - προπτυχιακά και μεταπτυχιακά από το AACSB International. Ενώ εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας να είναι το πρώτο σχολείο των επιχειρήσεων στα ΗΑΕ με πλήρη διαπίστευση AACSB σε μεταπτυχιακό επίπεδο, είμαστε επίσης συνεχώς προσπαθεί να βελτιώσει το πρόγραμμα σπουδών μας και το σύστημα διανομής. Να βελτιώσουν τις προσφορές μας επιτρέπουν στους μαθητές μας για να επιλέξετε το περιεχόμενο «κομμάτια», ως μέρος του εκλογικό σύστημα πορεία μας. Τα κομμάτια μπορούν τώρα να βρεθούν Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Ανάπτυξης, E-Business, Οργάνωσης Αριστείας, και Οικονομικών. Σχεδιάζουμε να δοκιμάσει περισσότερα ειδικότητες στο άμεσο μέλλον.

Είμαστε επίσης ανήσυχοι για να μείνετε σε επαφή με πολλούς αποφοίτους μας του προγράμματος. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τους αποφοίτους μας και να τους θεωρούν ότι είναι το καλύτερο στο έθνος. Έχουμε πάντα χρόνο για να ακούσουμε τη συμβολή τους και να κερδίσουν τη συνδρομή τους για την ενίσχυση του προγράμματος μας μέσω κατοχή τους ως ομιλητές, συμμετέχοντας στις εμφανίσεις τάξη, φιλοξενώντας εκδηλώσεις MBA, και χρησιμεύοντας ως μέλη μας ένωσης μεταπτυχιακών αποφοίτων.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Τα παρακάτω είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις για την πρόσβαση στο Master of Business Administration Προγράμματος στο UAEU.

  • Πτυχίο (οποιαδήποτε σημαντική)
  • Μια ελάχιστη σωρευτική ΣΔΣ του 3,0.
  • Τουλάχιστον ένα έτος εργασιακή εμπειρία (συνιστάται τρία χρόνια)
  • TOEFL ή IELTS

Εξαιρέσεις για TOEFL ή IELTS

Ο αιτών με ένα πτυχίο από ένα αγγλικό-μέσο όργανο που μπορεί να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία της απόκτησης ενός ελάχιστου TOEFL βαθμολογία 500 για το χαρτί δοκιμή, ή το ισοδύναμό της, κατά τη στιγμή της εισαγωγής στο προπτυχιακό πρόγραμμα του / της.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
89,750 AED
Al Ain 89,750.00 AED, Αμπού Ντάμπι 133,350.00 AED
Locations
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Abu Dhabi, Abu Dhabi
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Al Ain, Abu Dhabi
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών