Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Τα προγράμματα UW Bothell MBA δίνουν έμφαση βιωματική μάθηση μέσω αλληλεπιδράσεων με τους ηγέτες των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών. Εταιρικά στελέχη μοιράζονται τις γνώσεις τους στην πραγματική ζωή, ο προπονητής και μέντορας τους μαθητές μας να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Ως αποτέλεσμα των αλληλεπιδράσεων εντός και εκτός τάξης, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τον κόσμο μέσα από το φακό του ηγέτη των επιχειρήσεων, να μάθουν από τις εμπειρίες των επιχειρήσεων και να δημιουργήσει ένα πρακτικό μονοπάτι προς την επιτυχία.

Ηγεσία MBA

Πάρτε πρακτική θεωρία των επιχειρήσεων και να οδηγήσει τους άλλους σε δράση. Μάθετε πώς μπορείτε να συνδέσετε τη στρατηγική με την αποτελεσματική εκτέλεση.

Οι μαθητές μας έχουν επαγγελματική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της μεταποίησης, της βιοτεχνολογίας, της αεροδιαστημικής, παροχής συμβουλών, της ενέργειας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η κυβέρνηση, την εκπαίδευση, τη χρηματοδότηση, και πολλά άλλα. Προέρχονται από διάφορες λειτουργίες της επιχείρησης στους εν λόγω τομείς, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, τους ανθρώπινους πόρους, τη χρηματοδότηση, την κατασκευή μηχανικού, μάρκετινγκ, οι επιχειρήσεις, και την ανάπτυξη λογισμικού. Μερικοί μαθητές προγραμματίζουν για τη χρήση MBA πτυχία τους για την αναζωογόνηση των υφιστάμενων επιχειρήσεων με state-of-the-art της γνώσης και των δεξιοτήτων. Άλλα σχεδιάζουν να γίνουν επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και υπηρεσιών.

Ηγεσία MBA φοιτητές πιστεύουν ότι δεν είναι αρκετή για να εφαρμόσει απλά θεωρία των επιχειρήσεων. Πιστεύουν την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία. Οι φοιτητές αυτοί αποδέχονται την εξουσία του αυθεντικού κίνητρα και προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για το πώς να αποκτήσει και να την εφαρμόσουν.

Το UW Bothell Ηγεσία MBA είναι ένα one-of-a-είδος δυναμικό πρόγραμμα που προσελκύει ένα ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού πρόθυμοι να αναπτύξουν ως ηγέτες. Οι μαθητές είναι παθιασμένοι με τους στόχους τους και τους αρέσει να αμφισβητήσει το ένα το άλλο για την επίτευξη όλο και μεγαλύτερη ύψη.

Τεχνολογία MBA

Γυρίστε τεχνολογίας από μια αναγκαιότητα σε πλεονέκτημα. Μάθετε πώς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για την καινοτομία και την ανάπτυξη.

Τεχνολογία MBA φοιτητές πιστεύουν παθιασμένα στη δύναμη της τεχνολογίας και της καινοτομίας για την εκ νέου φανταστεί κανείς τις παγκόσμιες αγορές. Οι μαθητές μας έχουν επαγγελματική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της μεταποίησης, της βιοτεχνολογίας, της αεροδιαστημικής, παροχής συμβουλών, τη χρηματοδότηση, και πολλά άλλα. Προέρχονται από διάφορες λειτουργίες της επιχείρησης στους εν λόγω τομείς, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, τους ανθρώπινους πόρους, τη χρηματοδότηση, την κατασκευή μηχανικού, μάρκετινγκ, οι επιχειρήσεις, και την ανάπτυξη λογισμικού. Μερικοί μαθητές προγραμματίζουν για τη χρήση MBA πτυχία τους για την αναζωογόνηση των υφιστάμενων επιχειρήσεων με την κατάσταση της γνώσης και των δεξιοτήτων. Άλλα σχεδιάζουν να γίνουν επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και υπηρεσιών.

Το UW Bothell Τεχνολογίας MBA είναι ένα one-of-a-είδος δυναμικό πρόγραμμα που προσελκύει ένα ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού πρόθυμοι να αναπτύξουν ως ηγέτες. Οι μαθητές είναι παθιασμένοι με τους στόχους τους και τους αρέσει να αμφισβητήσει το ένα το άλλο για την επίτευξη όλο και μεγαλύτερη ύψη.

Δείγμα Μαθήματα

  • Παγκόσμια Οργάνωση Σπουδών (προ-άνοιξη)
  • Επιχείρηση Επικοινωνιών
  • Διαπραγματεύσεις
  • Στρατηγικό Εργαστήριο Μάρκετινγκ
  • Διοικητική Λογιστική
  • Επενδύσεις Διαχείρισης
  • Διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων Επιχειρήσεων
  • Επιχειρηματική Marketing
  • Επιχειρηματική Οικονομικών
  • Επιχειρηματικότητα Πρακτική
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη