πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

University Of Washington Bothell

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

University Of Washington Bothell

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Τα προγράμματα UW Bothell MBA δίνουν έμφαση βιωματική μάθηση μέσω αλληλεπιδράσεων με τους ηγέτες των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών. Εταιρικά στελέχη μοιράζονται τις γνώσεις τους στην πραγματική ζωή, ο προπονητής και μέντορας τους μαθητές μας να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Ως αποτέλεσμα των αλληλεπιδράσεων εντός και εκτός τάξης, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τον κόσμο μέσα από το φακό του ηγέτη των επιχειρήσεων, να μάθουν από τις εμπειρίες των επιχειρήσεων και να δημιουργήσει ένα πρακτικό μονοπάτι προς την επιτυχία.

Ηγεσία MBA

Πάρτε πρακτική θεωρία των επιχειρήσεων και να οδηγήσει τους άλλους σε δράση. Μάθετε πώς μπορείτε να συνδέσετε τη στρατηγική με την αποτελεσματική εκτέλεση.

Οι μαθητές μας έχουν επαγγελματική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της μεταποίησης, της βιοτεχνολογίας, της αεροδιαστημικής, παροχής συμβουλών, της ενέργειας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η κυβέρνηση, την εκπαίδευση, τη χρηματοδότηση, και πολλά άλλα. Προέρχονται από διάφορες λειτουργίες της επιχείρησης στους εν λόγω τομείς, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, τους ανθρώπινους πόρους, τη χρηματοδότηση, την κατασκευή μηχανικού, μάρκετινγκ, οι επιχειρήσεις, και την ανάπτυξη λογισμικού. Μερικοί μαθητές προγραμματίζουν για τη χρήση MBA πτυχία τους για την αναζωογόνηση των υφιστάμενων επιχειρήσεων με state-of-the-art της γνώσης και των δεξιοτήτων. Άλλα σχεδιάζουν να γίνουν επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και υπηρεσιών.

Ηγεσία MBA φοιτητές πιστεύουν ότι δεν είναι αρκετή για να εφαρμόσει απλά θεωρία των επιχειρήσεων. Πιστεύουν την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία. Οι φοιτητές αυτοί αποδέχονται την εξουσία του αυθεντικού κίνητρα και προσπαθούν να μάθουν περισσότερα για το πώς να αποκτήσει και να την εφαρμόσουν.

Το UW Bothell Ηγεσία MBA είναι ένα one-of-a-είδος δυναμικό πρόγραμμα που προσελκύει ένα ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού πρόθυμοι να αναπτύξουν ως ηγέτες. Οι μαθητές είναι παθιασμένοι με τους στόχους τους και τους αρέσει να αμφισβητήσει το ένα το άλλο για την επίτευξη όλο και μεγαλύτερη ύψη.

Τεχνολογία MBA

Γυρίστε τεχνολογίας από μια αναγκαιότητα σε πλεονέκτημα. Μάθετε πώς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για την καινοτομία και την ανάπτυξη.

Τεχνολογία MBA φοιτητές πιστεύουν παθιασμένα στη δύναμη της τεχνολογίας και της καινοτομίας για την εκ νέου φανταστεί κανείς τις παγκόσμιες αγορές. Οι μαθητές μας έχουν επαγγελματική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της μεταποίησης, της βιοτεχνολογίας, της αεροδιαστημικής, παροχής συμβουλών, τη χρηματοδότηση, και πολλά άλλα. Προέρχονται από διάφορες λειτουργίες της επιχείρησης στους εν λόγω τομείς, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, τους ανθρώπινους πόρους, τη χρηματοδότηση, την κατασκευή μηχανικού, μάρκετινγκ, οι επιχειρήσεις, και την ανάπτυξη λογισμικού. Μερικοί μαθητές προγραμματίζουν για τη χρήση MBA πτυχία τους για την αναζωογόνηση των υφιστάμενων επιχειρήσεων με την κατάσταση της γνώσης και των δεξιοτήτων. Άλλα σχεδιάζουν να γίνουν επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και υπηρεσιών.

Το UW Bothell Τεχνολογίας MBA είναι ένα one-of-a-είδος δυναμικό πρόγραμμα που προσελκύει ένα ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού πρόθυμοι να αναπτύξουν ως ηγέτες. Οι μαθητές είναι παθιασμένοι με τους στόχους τους και τους αρέσει να αμφισβητήσει το ένα το άλλο για την επίτευξη όλο και μεγαλύτερη ύψη.

Δείγμα Μαθήματα

 • Παγκόσμια Οργάνωση Σπουδών (προ-άνοιξη)
 • Επιχείρηση Επικοινωνιών
 • Διαπραγματεύσεις
 • Στρατηγικό Εργαστήριο Μάρκετινγκ
 • Διοικητική Λογιστική
 • Επενδύσεις Διαχείρισης
 • Διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων Επιχειρήσεων
 • Επιχειρηματική Marketing
 • Επιχειρηματική Οικονομικών
 • Επιχειρηματικότητα Πρακτική
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Bothell, Washington
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Bothell, Washington
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών