Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Σώμα των Επιχειρήσεων προσφέρει τρία προγράμματα σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

MBA Αυτό είναι το πρόγραμμα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων ναυαρχίδα μεταπτυχιακό. Τα μαθήματα που προσφέρονται αποκλειστικά στην Πανεπιστημιούπολη Downtown. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο πλήρους και μερικής απασχόλησης σπουδαστές. Το πρόγραμμα επιτρέπει την περιορισμένη εξειδίκευση σε οποιαδήποτε από τις διάφορες λειτουργικές περιοχές της έμφασης ή συγκέντρωσης.

SFSU

Γενικές οδηγίες για Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Όλοι οι φοιτητές σχεδιάζουν να ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό στην επιχείρηση πρέπει να συμπληρώσουν στο advisement, οι ισχύουσες απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων της σταδιοδρομίας και την επικοινωνία εργαστήρια, το επίπεδο του Ιδρύματος και των προηγμένων μαθήματα επιπέδου απαιτήσεις.

Εγγραφή σε μεταπτυχιακά μαθήματα στην επιχείρηση (700-899) περιορίζεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές των επιχειρήσεων ή οι μαθητές στο πρόγραμμα Δεοντολογίας και Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές σε άλλες μεγάλες εταιρείες μπορούν να εγγραφούν σε ένα χώρο διαθέσιμο βάση με τη συγκατάθεση του σκηνοθέτη σχολή των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Εγγραφή σε ACCT 890 και BUS 890 περιορίζεται σε διαβαθμισμένες μεταπτυχιακούς φοιτητές των επιχειρήσεων.

mba

Το πρόγραμμα διοίκησης επιχειρήσεων απόφοιτος έχει σχεδιαστεί ως μια ισορροπημένη προετοιμασία για διευθυντικές σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις. Σκοπός του είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για υπεύθυνες θέσεις σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο? να αναπτύξουν μια στάση πνευματική περιέργεια? να προωθήσει ένα πρόγραμμα συνεχούς μάθησης σε όλη τη ζωή? και να μελετήσει τη διαχείριση ως μοναδική λειτουργία που ισχύει για όλους τους τύπους των προσπαθειών που αφορούν το συντονισμό ανθρώπων και υλικών πόρων προς δοθεί στόχους. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μια συγκέντρωση σε βιώσιμη επιχείρηση, ή μια έμφαση σε άλλους τομείς (σημειώστε ότι η έμφαση δεν εμφανίζεται στον βαθμό του μαθητή).

Διαπίστευση

Το πρόγραμμα MBA είναι διαπιστευμένο από τα πιο σεβαστά ένωση επιχειρήσεων διαπίστευσης στον κόσμο, το AACSB, Ο Σύλλογος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων. Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο είναι επίσης διαπιστευμένος από WASC, τη Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων. Αυτό εξασφαλίζει τη συνεχή βελτίωση της σχολής στη διδασκαλία, την έρευνα, και την επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Εισδοχή

Οι πολίτες των ΗΠΑ, μόνιμους κατοίκους και τους ξένους φοιτητές αποδεκτή τόσο για την εισαγωγή φθινόπωρο και την άνοιξη, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

  • Πτώση περίοδο κατάθεσης εξάμηνο: 1 Οκτωβρίου έως 15 Μαΐου με γύρους
  • Εαρινό εξάμηνο της περιόδου κατάθεσης: Αύγουστος 1 έως 1 Νοέμ

Οι ανωτέρω ημερομηνίες μπορεί να αλλάξουν. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του προγράμματος των επιχειρήσεων μεταπτυχιακών για τις τελευταίες ημερομηνίες.

Κριτήρια Εισαγωγής

Το Σώμα των Επιχειρήσεων εισαγωγών επιτροπή εξετάζει συνολικά τα προσόντα του αιτούντος και να λαμβάνει τις ακόλουθες απαιτήσεις υπόψη:

  • Ολοκλήρωση ενός βαθμού ισοδυναμεί με πτυχίο τεσσάρων χρόνων ΗΠΑ πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.
  • Ένα ελάχιστο 3,0 βαθμού σημείο Μέση συνολικά, ή κατά τις τελευταίες 60 μονάδες εξάμηνο ή 90 μονάδες τρίμηνο του πανεπιστημίου μαθημάτων ολοκληρώθηκε (μέση εισερχόμενη τάξη ΣΔΣ είναι 3,3)
  • GMAT εξετάσεις συμπεριλαμβανομένης της συνολικής βαθμολογίας, λεκτική, ποσοτική, γράφοντας παρτιτούρες και Ολοκληρωμένη Συλλογιστική βαθμολογίες (μέση εισερχόμενη τάξη συνολική βαθμολογία GMAT είναι 570). Ή η GRE δοκιμή λεκτική, ποσοτική και γράφοντας βαθμολογίες. Η βαθμολογία GMAT AWA του 5.0 ή νεότερη έκδοση απαιτείται για ταξινομείται αποδοχή ή ένα αποτέλεσμα GRE AWA 4.5 ή νεότερη έκδοση. Η βαθμολογία GMAT AWA της βαθμολογίας 4.5 ή GRE AWA 4,0 είναι αποδεκτή, αλλά ως μια υπό όρους εισδοχής και φοιτητής πρέπει να συμπληρώσει ένα εγκεκριμένο College of Business γραφής φυσικά.
  • Δήλωση του σκοπού γραμμένο με τις κατευθυντήριες γραμμές που αναγράφεται στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας
  • Δύο συστατικές επιστολές από τις εποπτικές αρχές ή τα μέλη ΔΕΠ
  • Βιογραφικό (πλήρους απασχόλησης επαγγελματική εμπειρία συνιστάται)
  • TOEFL βαθμολογία τουλάχιστον 590/243/96 ή IELTS βαθμολογία τουλάχιστον 7,0, ή PTE τουλάχιστον 65, λαμβάνονται μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, απαιτείται από όλους τους αιτούντες που έχουν κερδίσει πτυχίο τους από μια χώρα όπου η επίσημη γλώσσα δεν είναι η αγγλική.
  • Η επιτροπή των εισαγωγών θεωρεί επίσης αποδεικτικά στοιχεία των κινήτρων, την ωριμότητα καριέρα, και το παρελθόν επιτυχία στη λήψη αποφάσεων αποδοχής.

Συνάντηση ελάχιστα προσόντα δεν εγγυάται την ένταξη στο πρόγραμμα.

Απαιτήσεις του προγράμματος

Προσανατολισμού και Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Το Σώμα των Επιχειρήσεων Μεταπτυχιακά Προγράμματα προσανατολισμού βοηθά τους μαθητές να προετοιμαστούν για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα και παρέχει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης. Τα εργαστήρια που περιλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της προσανατολισμό σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας, επαγγελματικό στυλ επικοινωνίας, ηγετικές ικανότητες και την ομαδική εργασία. Οι μαθητές αναμένεται να παραστούν οι απαιτούμενες ημέρες προσανατολισμό.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη