Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο επιχειρηματικός κόσμος αλλάζει και επεκτείνεται συνεχώς καθώς επιδιώκουμε να αναπτύξουμε τις αγορές και να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών και των επιχειρήσεων.

Με την θέση του ΗΑΕ ως επιχειρηματικό κέντρο για τη Μέση Ανατολή καθιερωμένη, πολλές περιφερειακές και διεθνείς επιχειρήσεις έχουν ιδρύσει γραφεία εδώ εκτός από την εμφανή τοπικές εταιρείες. Οι εταιρείες αυτές παράγουν, εισάγουν και εξάγουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε χώρες σε ολόκληρη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο.

Μας Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του προγράμματος έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποφοίτους μας με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να είναι ανταγωνιστικές στη σημερινή δυναμική, παγκόσμια αγορά. Business School απόφοιτοι σήμερα πρέπει να εκτίθενται με τις τελευταίες τεχνικές και πιο τρέχουσες επιχειρηματικές πρακτικές, εάν πρόκειται να είναι προετοιμασμένοι να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και πολύπλοκο κόσμο. Οι εκπαιδευτικές εμπειρίες των μαθητών μας έχουν ως επιδιώκουν MBA τους σε AUS την προετοιμασία τους για την παραγωγική σταδιοδρομία των επιχειρήσεων και να τους δώσει τη δυνατότητα να προσφέρει την πολύτιμη συμβολή στους οργανισμούς που θα ενταχθούν.

Μέσω του προγράμματος MBA, οι μαθητές προετοιμάζονται για τις σταδιοδρομίες στον τομέα της διαχείρισης και ηγετικές θέσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Οι μαθητές μας να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη θεμέλιο στις βασικές αρχές της επιχείρησης στο παγκόσμιο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν. Μπορούν επίσης να μάθουν τις δεξιότητες και τα αναλυτικά εργαλεία για την αποτελεσματική επικοινωνία και τη λήψη αποφάσεων. Ατομική συμμετοχή τονίζεται μέσα από συζήτηση στην τάξη, τη μεθοδολογία μελέτης περίπτωσης, και την αλληλεπίδραση και συνεργασία με άλλους μαθητές στην τάξη.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μας είναι έτοιμοι για τον εντοπισμό, την ανάλυση και την κατανόηση της αλληλεξάρτησης των επιχειρηματικών οργανώσεων και των διεθνών και εγχώριων θεσμικών οργάνων στα ΗΑΕ και σε όλο τον κόσμο. Οι μαθητές μας να αναπτύξουν επίσης επίγνωση των κοινωνικών και περιβαλλοντικών αναγκών και των ανησυχιών που σχετίζονται με ηθικά, επαγγελματικά και κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές.

φοιτητής Παροχή συμβουλών

Τα μέλη του Γραφείου Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν τους μαθητές μας κάνουν επιλογές μαθημάτων σύμφωνα με τα συμφέροντα της σταδιοδρομίας τους, σχεδιάζουν τα προγράμματά τους και να βοηθήσουν με τις διοικητικές απαιτήσεις.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ

Δύο τύποι των βοηθών είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας. Πτυχιούχος βοηθού (GA) παρέχει μια ευκαιρία για να βοηθήσει τα μέλη ΔΕΠ με τη διοίκηση πορεία, την έρευνα και άλλες δραστηριότητες. Οι φοιτητές μπορούν να εργάζονται έως 20 ώρες την εβδομάδα και πληρώνονται σε ωριαία βάση.

Ένας περιορισμένος αριθμός Graduate Research βοηθού (GRA) είναι επίσης διαθέσιμα σε ανταγωνιστική βάση. Οι αποδέκτες αυτών των βραβείων λαμβάνουν πλήρη ή μερική πληρωμή διδάκτρων και πληρωμών μισθό ως αντάλλαγμα για την παροχή βοήθειας σε ένα μέλος ΔΕΠ με ερευνητικό έργο στην περιοχή του μαθητή του ενδιαφέροντος.

εξεύρεσης εργασίας

Οι προσπάθειες προβολής της SBA επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δικτύων με τις εταιρείες που υποστηρίζουν τα προγράμματα AUS και την παροχή ευκαιριών απασχόλησης για τους αποφοίτους μας. Οι αιτήσεις από τους εργοδότες περάσει μαζί με τους φοιτητές και αποφοίτους με τα κατάλληλα προσόντα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη