πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων στον τομέα των αερομεταφορών

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην αεροπορία (συνδιοργάνωση με Embry-Riddle Aeronautical University, ΗΠΑ)

Επισκόπηση του προγράμματος

Ο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην αεροπορία (ΜΒΑΑ) θα σας παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο απαιτούνται για την επιτυχία στο σημερινό περιβάλλον των αερομεταφορών. Σχεδιασμένο για να τονίσει την εφαρμογή των σύγχρονων αντιλήψεων διαχείρισης, τις μεθόδους και τα εργαλεία μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτικής αεροπορίας, θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες που παρέχονται στον φοιτητή ΜΒΑΑ με ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της που ειδικεύεται στον τομέα των αερομεταφορών.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Θα πρέπει να έχουν κερδίσει ένα απολυτήριο βαθμό από διαπιστευμένο φορέα βαθμός-χορήγηση με ένα σωρευτικό μέσο βαθμό σημείο (CGPA) 2,5 ή μεγαλύτερο σε κλίμακα 4.0.

Θα πρέπει να υποβάλουν επίσημη μεταγραφές από όλα τα διαπιστευμένα ιδρύματα που δείχνει την ολοκλήρωση πτυχίο ή μαθήματα απόπειρα. Επίσημη ή ανεπίσημη μεταγραφές μπορεί να χρειαστεί να ελέγξει προϋπόθεση της γνώσης.

Προαπαιτούμενο γνώσεις που απαιτούνται στους ακόλουθους τομείς:

  • διαχείριση
  • οικονομικά
  • λογιστικές μέθοδοι
  • εμπορία
  • οικονομία
  • ποσοτικές Μέθοδοι

Θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τη διασφάλιση των παραπάνω προϋπόθεση απαιτήσεις γνώσεων ικανοποιούνται μέσω μίας από τις ακόλουθες μεθόδους: 1. Παρούσα απόδειξη επιτυχή ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού μαθήματος σε κάθε μία από τις θεματικές περιοχές? 2. Λαμβάνουν τουλάχιστον τη συνιστώμενη βαθμολογία για το Admissions Graduate Management Test (GMAT). Σχολείο Κωδικός: 0MX-68-90? 3. Οι μαθητές που στερούνται προϋπόθεση της γνώσης σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιοχές, θα πρέπει να εγγραφείτε για BUSW 500. Οι προϋπόθεση θέματα πρέπει να πληρούνται πριν επιτρέπεται η εγγραφή σε άλλα ΜΒΑΑ μαθήματα.

Αν τα Αγγλικά δεν είναι η κύρια γλώσσα σας, θα πρέπει είτε να:

  • Επιτευχθεί μια ελάχιστη βαθμολογία για τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) 550 (που βασίζεται στο χαρτί) ή 79 (internet-based)?
  • Επιτευχθεί μια ελάχιστη βαθμολογία για το Διεθνές Σύστημα Αγγλικής Γλώσσας Testing (IELTS) 6,0?
  • Κερδίστε μεταβιβάσιμες πίστωσης για μια σειρά μαθημάτων που είναι το ισοδύναμο του ENGL 123 (Αγγλικά Σύνθεση) σε διαπιστευμένο μεταδευτεροβάθμια ίδρυμα? Ή
  • Παρουσιάζουν ενδείξεις συμμετοχής και αποφοίτησης από ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην οποία η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική.

Θα πρέπει να υποβάλετε δήλωση του σκοπού και να ολοκληρώσει με επιτυχία μια συνέντευξη ομολογίες με την επιτροπή πρόεδρος του Τμήματος και των εισαγωγών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα σπουδών ΜΒΑΑ τον Ιανουάριο, Ιούνιο ή τον Αύγουστο. Οι 1ο 4 όροι που παραδίδονται σε μια μικτή μορφή παράδοσης που συνδυάζουν διδασκαλίας στην τάξη κατά τη διάρκεια του 1ου 2 εβδομάδες από τον όρο με την ευκολία των online διδασκαλίας κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων επτά εβδομάδες. Οι 5η και 6η όρους σας επιτρέψει να αρχίσουν τις εργασίες για Graduate Ερευνητικό Έργο τους, ενώ επιλέγοντας επίσης 2 μαθήματα επιλογής που πρέπει να ληφθούν σε απευθείας σύνδεση. Μπορείτε να περιμένετε να αποφοιτήσουν 24 μήνες μετά την εκκίνηση του πτυχίου ΜΒΑΑ.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and manage ... περαιτέρω

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and management programmes that benchmark international standards and best practices to meet the training needs of the global aviation community. SAA is an ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-endorsed Government Safety Inspector Training Centre and ICAO TRAINAIR PLUS Full Member. Διαβάστε Λιγότερα
Σιγκαπούρη , Σιγκαπούρη Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη