πλήρως απασχολούμενη mba (femba)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πλήρως Απασχολούμενο MBA


Το Πλήρως Απασχολούμενο MBA (FEMBA) είναι ένα κανονικό επιταχυνόμενο πρόγραμμα είκοσι τριών μηνών που συναντά τα Σάββατα. Μια οικεία κοόρτα των 25 έως 30 ακολουθεί μια διαδρομή βήμα κλειδώματος που ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 2 χρόνια. Οι τάξεις παρέχονται σε τριάντα τετράμηνα. Οι φοιτητές με τουλάχιστον 3ετή εργασιακή εμπειρία συχνά προτιμούν την ολοκληρωμένη προσέγγιση που προσφέρεται στο πρόγραμμα FEMBA.

Οι ειδικές υπηρεσίες προγράμματος περιλαμβάνουν όλα τα βιβλία, τα υλικά, τις σειρές προσκεκλημένων ομιλητών και την εγγραφή προγραμμάτων. Απαιτείται τουλάχιστον τριετής επαγγελματική πείρα. Επειδή όλοι ή οι περισσότεροι φοιτητές έχουν αρκετή εργασιακή εμπειρία, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ολοκληρωμένο MBA. Η μέση ηλικία φοιτητών FEMBA είναι περίπου 33. Το πρόγραμμα FEMBA παραδέχεται τους σπουδαστές μόνο στο τρίμηνο του φθινοπώρου. Η νέα ομάδα μας FEMBA 9 ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου του 2007.

Απαιτήσεις του προγράμματος


Οι ελάχιστες απαιτήσεις για το πρόγραμμά μας είναι:

  • Η απαίτηση GPA για μεταπτυχιακές αποδοχές είναι 2,75.
  • Η ΣΔΣ σας καθορίζεται από τις τελευταίες 60 μονάδες εξάμηνο ή από τις τελευταίες 90 μονάδες τριμήνου της προπτυχιακής σας μελέτης.
  • Η απαίτηση του πανεπιστημίου για το σκορ TOEFL είναι 550 χαρτιά, 213 CBT ή 79 IBT.
  • Το TOEFL απαιτείται για όλους τους υποψήφιους με πτυχίο μη-ΗΠΑ.
  • Το θεσμικό πρόγραμμα TOEFL δεν γίνεται αποδεκτό.
  • Ο μέσος όρος βαθμολογίας GMAT για τους φοιτητές μας είναι 550.
  • Πρέπει να αντιπροσωπεύει μια καλή ισορροπία μεταξύ των ποσοτικών και των λεκτικών ενοτήτων.
  • Η βαθμολογία αναλυτικής γραφής πρέπει να είναι τουλάχιστον 4,0. Η βαθμολογία αξιολογείται σε σύγκριση με την ισχύ ολόκληρης της εφαρμογής.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι μια διδακτική-μαθησιακή κοινότητα των μελετητών ότι ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προετοιμάζει ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών για να υπερέχουν σε ένα δυναμικό παγ ... περαιτέρω

Το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι μια διδακτική-μαθησιακή κοινότητα των μελετητών ότι ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προετοιμάζει ένα ποικίλο σώμα των φοιτητών για να υπερέχουν σε ένα δυναμικό παγκόσμιο περιβάλλον. Επιδιώκουμε να γίνει το κολλέγιο της επιλογής για τους μαθητές των επιχειρήσεων στη Νότια Καλιφόρνια με την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και ερευνητικό περιβάλλον, με παγκόσμια προοπτική και να συμβάλει στην περιφερειακή οικονομική ανάπτυξη. Βασικά Στοιχεία & αριθμοί Η Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων (CBA) είναι ένα από τα επτά σώματα του California State University, Long Beach (CSULB). Ως ο μεγαλύτερος ενιαίος-πανεπιστημιούπολη του California State University σύστημα, CSULB είναι μια ολοκληρωμένη, τετραετούς θεσμός που καθιερώθηκε ως το Λος Αντζελες-Orange County State College το 1949 για να εξυπηρετήσει τις περιοχές της Orange County και νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες. Επιχειρηματικές σπουδές στο California State University, Long Beach ξεκίνησε το 1949 με 24 μαθητές των επιχειρήσεων και τέσσερα μέλη ΔΕΠ, που αντιπροσωπεύουν το ένα έβδομο του πληθυσμού της πανεπιστημιούπολης. Διοίκησης Επιχειρήσεων ήταν μέρος της Διεύθυνσης Κοινωνικών Επιστημών από την ίδρυσή της μέχρι το 1957, όταν το τμήμα μετονομάστηκε σε Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Κοινωνικών Επιστημών. Το 1958, τα δύο ακαδημαϊκά τμήματα περιοχών και Διοίκηση Επιχειρήσεων έγινε τμήμα από μόνη της, με τον Δρ Σ. Austen Reep ως ιδρυτικό κοσμήτορας. Μέχρι τα μέσα του 1960, το σχολείο των επιχειρήσεων είχε περίπου 3.800 σπουδαστές των επιχειρήσεων, 29 πλήρους απασχόλησης μέλη ΔΕΠ, και 13 διδάσκοντες μερικής απασχολήσεως. Σήμερα, το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι το σπίτι σε σχεδόν 5.000 μεγαλύτερων εταιρειών επιχειρηματικού κόσμου, καθώς περίπου 400 μεταπτυχιακοί φοιτητές και 140 με πλήρη απασχόληση-ισότιμης σχολής και του προσωπικού. Διαβάστε Λιγότερα
Μεγάλη παραλία

Υποβολή ερώτησης

Άλλη