Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο του Βερμόντ Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές να γίνουν υπεύθυνοι διαχειριστές σε μια δυναμική και διασυνδεδεμένη και πολύπλοκες βιώσιμης παγκόσμιας οικονομίας.

Μέλη ΔΕΠ μας υπερέχουν στον τομέα της εκπαίδευσης, της έρευνας, και την πρακτική στους αντίστοιχους τομείς τους και να προσφέρουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών που αναπτύσσει ισχυρή ποσοτικά και αναλυτικές ικανότητες εννοιολογική.

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων UVM εκπαιδεύει υπεύθυνους διαχειριστές για την επιτυχία στο συγκρότημα, παγκόσμια, πολυμερής και βιώσιμα περιβάλλοντα. Φοιτητές και καθηγητές μας έχουν πάθος για την οικοδόμηση καλύτερων οργανισμών και μια καλύτερη κοινωνία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές MBA

University of Vermont, School of Business Administration

Το Πανεπιστήμιο του νέου προγράμματος MBA του Βερμόντ Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα (Semba) προετοιμάζει τους μαθητές να δημιουργήσουν κερδοφόρες και βιώσιμες επιχειρηματικέ ... [+]

One-Έτος Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα MBA

Είστε ικανοποιημένοι με απλά "business as usual" ή είστε κάποιος που ενδιαφέρεται για την επιχείρηση για να αλλάξουμε τον κόσμο; Το Πανεπιστήμιο του νέου προγράμματος MBA του Βερμόντ Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα (Semba) προετοιμάζει τους μαθητές να δημιουργήσουν κερδοφόρες και βιώσιμες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε έναν κόσμο που υφίσταται μετασχηματισμό. Ψάχνουμε για ανθρώπους σαν εσάς - οι άνθρωποι δεν αρκέστηκε στο να κάνει τα πράγματα με τον τρόπο που πάντα έχουν γίνει, οι διαταράκτες, τους νεωτεριστές και επιχειρηματίες με όραμα. Οι ηγέτες που σκέφτονται διαφορετικά και να ξέρετε ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να κάνουν επιχειρήσεις, και οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια επιχείρηση εκπαίδευσης που θα τους προετοιμάσει για να ζήσουν διαφορετικά, να οδηγήσει με διαφορετικό τρόπο και το κέρδος με διαφορετικό τρόπο. Έχουμε αυτό που ονομάζεται η Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα MBA και, επίσης, είναι διαφορετικό - όχι ένα MBA-as-usual.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Burlington
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά