Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Τάμπα είναι ένας κορυφαίος ιδιωτικός φορέας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των παγκόσμιων ηγετών του αύριο. Η δέσμευσή μας για την αριστεία αντανακλάται στη διαπίστευση AACSB - μια αναγνώριση που μας τοποθετεί στο κορυφαίο 5% των μεταπτυχιακών σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Τα καινοτόμα μας προγράμματα περιλαμβάνουν τα πιο πρόσφατα εργαλεία και τεχνικές, εξοπλίζοντας τους μαθητές με τις προηγμένες λύσεις επίλυσης προβλημάτων και τις αναλυτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να υπερέχουν σε μια παγκόσμια ανταγωνιστική αγορά. Το κολέγιο απολαμβάνει μια ζωντανή σύνδεση με την επιχειρηματική κοινότητα και οι φοιτητές μας επωφελούνται από τεράστιες εμπειρίες μάθησης και δικτύωσης. Πολλές επιλογές συγκέντρωσης προσφέρονται στα προγράμματα MBA και MS, επιτρέποντας στους μαθητές να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους και να προσαρμόσουν τα μαθήματα σπουδών τους.

Τα μέλη των διδασκόντων μας διαθέτουν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό προηγμένων ακαδημαϊκών διαπιστευτηρίων και πρακτικής επιχειρησιακής εμπειρίας. Εκτός από μια εξαιρετική δουλειά διδασκαλίας και καθοδήγησης, αλλά συμμετέχουν σε σχετική ακαδημαϊκή και βιομηχανική έρευνα. Η έρευνα αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στην ανάπτυξη νέων θεωριών και να βοηθάμε στην παιδαγωγική μας αποστολή.

Sykes College of Business

Το Sykes College of Business αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας πανεπιστημιουπόλεως 100 στρεμμάτων που βρίσκεται στην καρδιά της Τάμπα. Ως πλήρες ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο της Τάμπα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα πόρων, εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Το Sykes College of Business είναι ένα από τα ελίτ ιδιωτικά σχολεία της νοτιοανατολικής Ευρώπης που έχουν διαπιστευτεί τόσο από το μεταπτυχιακό όσο και από το προπτυχιακό επίπεδο από το AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Η AACSB International είναι ο κορυφαίος οργανισμός διαπίστευσης επιχειρήσεων, προάγοντας την αριστεία και τη συνεχή βελτίωση της προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.

Τι μας χωρίζει

Στην καρδιά μιας από τις πιο ζωντανές επιχειρηματικές κοινότητες της Φλόριντα, το Sykes College of Business του πανεπιστημίου του Τάμπα προσφέρει μια παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση με διεθνή φήμη για επιτυχία.

Στο Sykes College of Business, είμαστε υπερήφανοι για τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνονται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρηματικών προγραμμάτων στον κόσμο:

  • Υψηλότερη διαπίστευση
  • Καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών
  • Εξαιρετική Σχολή
  • Βιωματική μάθηση
  • Εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας

Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων της Sykes είναι όπου οι ηγέτες των επιχειρήσεων του αύριο - από κοντά στην άκρη του πλανήτη - έρχονται να μάθουν, να αναπτύξουν και να δικτυωθούν. Οι υψηλά ειδικευμένοι φοιτητές ποικίλης ηλικίας και υπόβαθρου λαμβάνουν προηγμένη κατάρτιση σε μια σειρά κλάδων από μέλη ΔΕΠ με παλμό στην επιχειρηματική κοινότητα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

University of Tampa - Sykes College of Business

Το AACSB-διαπιστευμένο Executive MBA πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τους έμπειρους επαγγελματίες που αναζητούν μια συνεργατική και διεπιστημονική προσέγγιση για τον έλεγχο ... [+]

Το AACSB-διαπιστευμένο Executive MBA πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τους έμπειρους επαγγελματίες που αναζητούν μια συνεργατική και διεπιστημονική προσέγγιση για τον έλεγχο της τέχνης της ηγεσίας στη νέα οικονομία.

Ανάπτυξη ηγεσίας

Το πρόγραμμα Executive MBA στο Sykes College of Business της UT παρέχει έμπειρους επαγγελματίες των επιχειρήσεων μια συνεργατική, διεπιστημονική προσέγγιση για την οικοδόμηση δεξιοτήτων ηγεσίας για τη νέα οικονομία και προετοιμασία για μελλοντικές προκλήσεις. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και των εμπειριών προγράμματος, αναπτύσσουν μια παγκόσμια προοπτική, στρατηγικό όραμα και καινοτόμο τρόπο σκέψης - σημαντικά εργαλεία για τη λήψη σωστών αποφάσεων και τη διαχείριση κινδύνων σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Tampa
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
21 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MBA

University of Tampa - Sykes College of Business

Το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου του Τάμπα - Δημιουργώντας Αξία για Απόφοιτους, Οργανισμούς και Κοινωνία - βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν το εκλεπτυσμένο στρατηγικό μ ... [+]

Το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου της Τάμπα προσφέρεται σε τέσσερις κατάλληλες μορφές:

Το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης / ημέρας έχει σχεδιαστεί για επιτάχυνση της ολοκλήρωσης με μια ομάδα μαθητών από ομοτίμους. Οι φοιτητές λαμβάνουν μεταξύ 8 και 14 ώρες πίστωσης ανά εξάμηνο των ημερήσιων τάξεων. Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 40 ώρες σε μόλις 12 μήνες.Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης / βράδυ έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που εργάζονται με πλήρες ωράριο εργασίας και πρέπει να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με το δικό τους ρυθμό. Οι τάξεις προγραμματίζονται μία φορά την εβδομάδα από τις 6 έως τις 9:50 μ.μ. Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν το μάθημα σε μόλις δύο χρόνια.Το πρόγραμμα Professional MBA έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες με τουλάχιστον πενταετή εργασιακή εμπειρία να μεταφέρουν την καριέρα τους στο επόμενο επίπεδο. Οι τάξεις προσφέρονται με μερική απασχόληση, σε ευέλικτη μορφή βράδυ.Το Executive MBA πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες με επτά ή περισσότερα χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Τα μαθήματα βασίζονται σε κοόρτη, προσφέρονται κάθε άλλο Σάββατο και επιτρέπουν την ολοκλήρωση του προγράμματος σε 21 μήνες (πέντε εξάμηνα).... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Tampa
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

The University of Tampa - Sykes College of Business

The University of Tampa - Sykes College of Business
Address
401 W. Kennedy Blvd. Fairgrounds Building
33606 Tampa, Florida, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 (813) 253-3333