Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Troy University είναι ένα δημόσιο ίδρυμα που αποτελείται από ένα δίκτυο πανεπιστημιουπόλεις σε όλη Αλαμπάμα και σε όλο τον κόσμο. Διεθνή διάσταση, Troy πανεπιστήμιο προσφέρει μια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο για ένα ευρύ σώμα των φοιτητών στις παραδοσιακές, nontraditional και τις αναδυόμενες ηλεκτρονική μορφή. Τα ακαδημαϊκά προγράμματα που υποστηρίζονται από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σπουδαστών που προωθούν την καλή διαβίωση του κάθε φοιτητή. αφιερωμένη καθηγητές και το προσωπικό της Τροίας Πανεπιστημίου προώθηση της ανακάλυψης και της εξερεύνησης της γνώσης και την εφαρμογή του σε ισόβια επιτυχία μέσω της αποτελεσματικής διδασκαλίας, υπηρεσιών, δημιουργικές συνεργασίες, υποτροφία και την έρευνα.

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Troy University

... [+]

Σκοπός του προγράμματος Master of Business Administration είναι να προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν ικανότητες στη γενική επιχειρηματική διαχείριση και τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων που θα τους επιτρέψουν να ασκήσουν διευθυντικές ευθύνες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Ως αποτέλεσμα της επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος MBA, οι απόφοιτοι θα πρέπει να βελτιώσουν την ικανότητά τους να εφαρμόζουν ισχυρές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων στη διαδικασία στρατηγικού προγραμματισμού σε οργανισμούς και να χρησιμοποιούν γραπτές και προφορικές επικοινωνιακές δεξιότητες αποτελεσματικά για να κοινοποιούν τα αποτελέσματα των αναλύσεων και προτάσεων επίλυσης προβλημάτων .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Troy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά