The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανακαλύψτε το θρυλικό Advantage ™ της Notre Dame Επιχειρήσεων. Σας προκαλούμε να Ζητήστε Περισσότερες Επιχειρήσεων ™ όπως μπορείτε να αναπτύξουν τα ταλέντα σας και να προετοιμαστούν για να κάνουν τη διαφορά. Μπορεί να θέλετε να διαχειριστεί ένα εμπορικό σήμα, ένα φυτό ή ανθρώπους. Μπορεί να θέλετε να είναι ένα Εταίρος, Ένα έμπορος τίτλων, Ένα επιχειρηματίας ή ένα Διευθύνων Σύμβουλος. Θέλουμε αυτά τα επιτεύγματα για σας, πάρα πολύ.

Αλλά θέλουμε πολύ περισσότερο για εσάς και από εσάς.

Το μέλλον επιφυλάσσει μεγάλες προκλήσεις. Και το μέλλον εξαρτάται από εσάς.

Είτε είμαστε συγκλονισμένοι και μειώνονται από τις προκλήσεις μας, ή να δημιουργήσετε λύσεις προστιθέμενης αξίας για τη συλλογική μας κοινότητες - αυτό είναι που θα κάνει τη διαφορά. Στο Mendoza College of Business, Πιστεύουμε ότι μια εκπαίδευση αντάξια σας και αυτές τις προκλήσεις πρέπει να σας διδάξει πώς να αντιμετωπίσει δύσκολα προβλήματα με την ακεραιότητα και την ισχυρή συνήθειες του μυαλού.

Στο τέλος, θέλουμε να γίνουν οι ηγέτες που κάνουν το μέλλον μας μαζί καλύτερα από το προνόμιο των θέσεων θα κατέχει, τις αποφάσεις που θα κάνετε, οι πόροι που θα αναπτύξει και τη χρήση, και οι άνθρωποι των οποίων η ζωή σας θα αγγίζετε.

Αυτό είναι το όραμα ενσωματωμένο στην ίδρυση του University of Notre Dame από τον Πατέρα Edward Sorin, CSC, το 1842 και ένα όνειρο που σήμερα συνεχίζει να επιστρατεύσει τη συλλογική πάθος και την ενέργεια του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού της Mendoza College of Business. Η Mendoza College of Business είναι το σπίτι για τους αφοσιωμένους δασκάλους, επιστήμονες και περισσότερους από 2400 φοιτητές οι οποίοι ασχολούνται σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και εκτελεστικό μελέτες. Πτυχία που προσφέρονται στο Mendoza College περιλαμβάνουν:

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων εκτελεστικός Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Master of Science στη Λογιστική Master of Εθελοντικές Διοίκησης (ΜΝΑ)

Μεντόζα Προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα των προσαρμοσμένων προγραμμάτων για τις επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς και προγράμματα πιστοποιητικό για τα στελέχη και όχι για κέρδος διαχειριστές και τους ηγέτες. Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται μέσω Εκτελεστικός εκπαίδευση και Εθελοντικές Επαγγελματική Ανάπτυξη.

Δήλωση αποστολής Για να οικοδομήσουμε μια πρεμιέρα Καθολικό σχολείο των επιχειρήσεων που προωθεί την ακαδημαϊκή αριστεία, την επαγγελματική αποτελεσματικότητα και η προσωπική ευθύνη σε ένα πλαίσιο που προσπαθεί να είναι πιστός στα ιδανικά της κοινότητας, την ανθρώπινη ανάπτυξη και την ακεραιότητα του ατόμου.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο της Notre Dame Το Πανεπιστήμιο της Notre Dame είναι μια ανεξάρτητη, εθνική Καθολική πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Notre Dame, Ind., Δίπλα στην πόλη του South Bend και περίπου 90 χλμ ανατολικά του Σικάγου.

Η πηγή της ακαδημαϊκής δύναμης του Πανεπιστημίου είναι η σχολή του. Notre Dame μέλη ΔΕΠ έχουν κερδίσει 36 υποτροφίες από το Εθνικό Κληροδότημα για τις Ανθρωπιστικές τα τελευταία εννέα χρόνια, περισσότερο από ό, τι για οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στο έθνος.

Στο Notre Dame, η εκπαίδευση έχει πάντα έχουν συνδεθεί με τις αξίες, μεταξύ των οποίων ζουν στην κοινότητα και ο εθελοντισμός στην υπηρεσία της κοινότητας. Residence ζωής αίθουσα είναι το σήμα κατατεθέν της εμπειρίας Notre Dame και η ανεξάντλητη πηγή της πλούσιας παράδοσης του Πανεπιστημίου. Μια νεότερη παράδοση, Κέντρο του Πανεπιστημίου Κοινωνικών Ανησυχίες, λειτουργεί ως καταλύτης για το μαθητή του εθελοντισμού. Περίπου το 80 τοις εκατό της Notre Dame προπτυχιακοί φοιτητές συμμετέχουν σε κάποια μορφή εθελοντικής υπηρεσίας κοινότητας κατά τη διάρκεια των ετών τους στο πανεπιστήμιο, και τουλάχιστον το 10 τοις εκατό αφιερώσει ένα χρόνο ή περισσότερο μετά την αποφοίτησή τους να εξυπηρετήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο της Notre Dame, το οποίο είναι ένα από μια χούφτα πραγματικά διεθνή πανεπιστήμια, έχει ένα σώμα σπουδαστών πάνω από 11.500 φοιτητές που προέρχονται από όλες τις 50 χώρες και περισσότερες από 100 χώρες του εξωτερικού. Το δίκτυο αποφοίτων Notre Dame είναι η πιο εκτεταμένη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με περισσότερους από 270 συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 40 διεθνών συλλόγων.

Medonza κατάταξη Το Mendoza College of Business έχει αναγνωριστεί για την αριστεία και τη δέσμευσή της για την κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, όπως επιλεγμένα κατατάξεις δείχνουν:

1 μεταξύ των κορυφαίων προπτυχιακών σχολών διοίκησης επιχειρήσεων της χώρας --Bloomberg Businessweek (2010-2014)

20 μεταξύ των κορυφαίων ΗΠΑ μεταπτυχιακές σχολές διοίκησης επιχειρήσεων - Bloomberg Businessweek (2012)

15 μεταξύ των κορυφαίων προγράμματα Executive MBA - Bloomberg Businessweek (2013), The Economist - Ποιο MBA; (2013) και Poets & Quants για Στελέχη (2014)

4 σε εθνικό επίπεδο μεταξύ των κορυφαίων μεταπτυχιακών προγραμμάτων λογιστικής - Δημόσια Λογιστική Έκθεση (2013)

Το Mendoza College of Business είναι διαπιστευμένο από AACSB International και έχει δεσμευτεί να τηρούν τις αρχές για την Υπεύθυνη Διαχείρισης Εκπαίδευσης (PRME).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μονοετή MBAs » Όψη EMBA » Όψη MBA » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

EMBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 17 - 21 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Notre Dame Chicago +1 περισσότερα

Οι επιχειρηματικοί ηγέτες χρειάζονται περισσότερο από απλώς τεχνικές δεξιότητες? χρειάζεται την ικανότητα, το θάρρος, την προοπτική και το χαρακτήρα για να είναι αποτελεσματική, η στρατηγική ηγέτες. Το πρόγραμμα Notre Dame Executive MBA, κατετάγη 15η σε όλο τον κόσμο τόσο από τον Economist και το Bloomberg Businessweek, διδάσκει τους ηγέτες των επιχειρήσεων να κατανοήσουν τη μεγάλη εικόνα και να οδηγήσετε την επιτυχία στον εργασιακό χώρο ... [+]

EMBA

Οι επιχειρηματικοί ηγέτες χρειάζονται περισσότερο από απλώς τεχνικές δεξιότητες? χρειάζεται την ικανότητα, το θάρρος, την προοπτική και το χαρακτήρα για να είναι αποτελεσματική, η στρατηγική ηγέτες. Το πρόγραμμα Notre Dame Executive MBA, κατετάγη 15η σε όλο τον κόσμο τόσο από τον Economist και το Bloomberg Businessweek, διδάσκει τους ηγέτες των επιχειρήσεων να κατανοήσουν τη μεγάλη εικόνα και να οδηγήσετε την επιτυχία στον εργασιακό χώρο. Αναπτύσσουν εκτελεστικό προοπτική τους, δημιουργούν ένα ισχυρό δίκτυο, και να μάθουν να γίνει αυθεντικά ηγέτες σεβαστές από τους γύρω τους.... [-]


MBA

δύο ετών mba

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Notre Dame

Έχουμε εργαστεί στενά με εταιρείες σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσει ότι το πρόγραμμα MBA μας είναι ακαδημαϊκά αυστηρή και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόγραμμα το οποίο είναι ευέλικτο, έντονος και επικεντρώθηκε στη διδασκαλία στους μαθητές πώς να οδηγούν με τις τιμές τους? να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν λύσεις σε δύσκολα προβλήματα των επιχειρήσεων? και να εκτιμήσουν και να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες στην κοινωνία ... [+]

Διετές MBA

Έχουμε εργαστεί στενά με εταιρείες σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσει ότι το πρόγραμμα MBA μας είναι ακαδημαϊκά αυστηρή και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόγραμμα το οποίο είναι ευέλικτο, έντονος και επικεντρώθηκε στη διδασκαλία στους μαθητές πώς να οδηγούν με τις τιμές τους? να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν λύσεις σε δύσκολα προβλήματα των επιχειρήσεων? και να εκτιμήσουν και να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες στην κοινωνία.... [-]


Μονοετές MBA

ένα χρόνο mba

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Notre Dame

Κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων MBAs στο έθνος και τον κόσμο με σεβασμό εκδόσεις, όπως το Bloomberg Businessweek και US News & World Report, Notre Dame του ενός έτους MBA παρέχει μια ισχυρή στρατηγική εκπαίδευση των επιχειρήσεων και σας κάνει μέρος μιας από τις πιο πιστό και ενεργό αποφοίτων του κόσμου δίκτυα. Το One-Έτος MBA ξεκινάει το Μάιο με ένα εντατικό, 10 εβδομάδων συνόδου του καλοκαιριού που σας παρέχει μια διεξοδική γείωση σε θεμελιώδεις κλάδους επιχειρήσεων της λογιστικής, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, την ηγεσία και την οργανωτική συμπεριφορά, την εμπορία, τις στατιστικές, και τη στρατηγική. Το φθινόπωρο, θα ενταχθεί το δεύτερο έτος ομάδα του Διετές πρόγραμμα MBA-μια μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνει το δίκτυο σας ακόμα περισσότερο - και να αρχίσει να εξειδικεύονται βαθμό σας, επιλέγοντας ένα κομμάτι συγκέντρωσης. Συγκεντρώσεις περιλαμβάνουν: Business Analytics Business Leadership Consulting Corporate Finance Investments Επιχειρηματικότητα Marketing δεύτερο έτος σας περιλαμβάνει ευκαιρίες για διεθνή βυθίσεις στην Κίνα, τη Χιλή και τη Βραζιλία. Επίσης, θα συμμετάσχουν σε ζωντανά υποθέσεις, ένα hands-on διαβούλευση έργου με εταιρεία Fortune 500, όπως η Adidas, η Boeing, η Coca-Cola, Equity International, ή η General Electric. Με Ενός Έτους MBA από το Notre Dame, θα πρέπει να αναγνωριστεί ως ένα εξαιρετικά ικανό επιχειρήσεων στρατηγικής, ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις μιας ανταγωνιστικής, συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Εξίσου σημαντική με την ικανότητα και τις γνώσεις που θα αποκτήσει, θα έχει παγκόσμιο δίκτυο Notre Dame και παγκοσμίως σεβαστή μάρκα για να ανοίξει τις πόρτες. [+]

ενός έτους MBA

Κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων MBAs στο έθνος και τον κόσμο με σεβασμό εκδόσεις, όπως το Bloomberg Businessweek και US News & World Report, Notre Dame του ενός έτους MBA παρέχει μια ισχυρή στρατηγική εκπαίδευση των επιχειρήσεων και σας κάνει μέρος μιας από τις πιο πιστό και ενεργό αποφοίτων του κόσμου δίκτυα.

Το One-Έτος MBA ξεκινάει το Μάιο με ένα εντατικό, 10 εβδομάδων συνόδου του καλοκαιριού που σας παρέχει μια διεξοδική γείωση σε θεμελιώδεις κλάδους επιχειρήσεων της λογιστικής, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, την ηγεσία και την οργανωτική συμπεριφορά, την εμπορία, τις στατιστικές, και τη στρατηγική. Το φθινόπωρο, θα ενταχθεί το δεύτερο έτος ομάδα του Διετές πρόγραμμα MBA-μια μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνει το δίκτυο σας ακόμα περισσότερο - και να αρχίσει να εξειδικεύονται βαθμό σας, επιλέγοντας ένα κομμάτι συγκέντρωσης. Οι συγκεντρώσεις περιλαμβάνουν: Business Analytics, Επιχειρηματική Ηγεσία, Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Εταιρική χρηματοδότηση, της επιχειρηματικότητας, Επενδύσεις, ή εμπορία.... [-]