Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Δεσμευτεί για την αριστεία, TSU έχει σταθερά που απαριθμούνται στις ΗΠΑ News & World Report με τίτλο «Οδηγός για καλύτερα κολλέγια της Αμερικής» για πάνω από μια ντουζίνα χρόνια.

Ιδρύθηκε το 1912

Ιδρύθηκε το 1912, Tennessee State University (TSU) είναι μια ολοκληρωμένη, αστικές, μικτά, ίδρυμα γη-επιχορήγηση. Νάσβιλ σπίτι μας προσφέρει δύο θέσεις-οι 500 στρεμμάτων κύρια πανεπιστημιούπολη φωλιάζει σε μια όμορφη κατοικημένη περιοχή κατά μήκος του ποταμού Cumberland και το κέντρο της πόλης Avon Williams πανεπιστημιούπολη βρίσκεται κοντά στο κέντρο των επιχειρήσεων και της κυβέρνησης στο Νάσβιλ.

Η Ιστορία μας Η College of Business είναι μοναδικά ισορροπημένο στην καρδιά του κέντρου της πόλης Νάσβιλ ως ένα ισχυρό, εύρωστο, και την επέκταση των εκπαιδευτικών, την επιχειρηματικότητα και την έρευνα του κινητήρα, επηρεάζουν θετικά την επιχειρηματική και οικονομική μωσαϊκό του Νάσβιλ, το κράτος του Tennessee, και τον κόσμο. Μέσω καινοτόμων διδασκαλίας, της έρευνας που εστιάζονται σε σύγχρονες επιχειρηματικές ιδέες, και μια κουλτούρα που πλαισιώνεται από μια δέσμευση για την εξυπηρέτηση και τη δια βίου μάθηση, είναι περίπου 900 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του κολεγίου που παρασκευάζεται από ένα ειδικό και πολιτισμικά διαφορετικές σχολές για την παγκόσμια οικονομική επιτυχία.

Ο TSU College of Business Story

Το πρώτο σχολείο των επιχειρήσεων στο Νάσβιλ για να κερδίσει διπλή πιστοποίηση από το πιο διάσημο όργανο διαπίστευσης για τα σχολεία των επιχειρήσεων στον κόσμο, η Ένωση να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB International) Επιλεγμένα από την σκηνή του περιοδικού του Νάσβιλ το 2012 ως ένα από τα κορυφαία 3 MBA Προγράμματα στο Νάσβιλ. Ο TSU MBA προσφέρει συγκεντρώσεις στο:

λογιστική Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων οικονομικά διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας

Διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή, όλοι κατέχουν διδακτορικούς τίτλους και δημοσιεύσει περισσότερα από 400 επιστημονικά έργα κατά τα τελευταία 5 χρόνια.

Νέο πρόγραμμα συνεργασίας MBA με Tianjin Polytechnic University στην Κίνα.

Οι αλλαγές College, δημοσιεύει, μια διεθνή επιστημονική δημοσίευση, The Journal of αναπτυσσόμενες περιοχές.

Το Κολέγιο έχει ένα state-of-the art Trading Room Οικονομικό.

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων Πτυχίο:

λογιστική διοίκηση επιχειρήσεων πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων Οικονομίας και Οικονομικών

Νέα Προπτυχιακά Συγκεντρώσεις σε: Διοίκηση Φιλοξενίας, Διεθνών Επιχειρήσεων Παγκοσμίως αναγνωρισμένη Εφοδιαστικής Αλυσίδας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών διαχείρισης προγραμμάτων δύο διακεκριμένων προικισμένη Καρέκλες Αριστείας στη Λογιστική και Τραπεζικής & Financial Services.

Η Ακαδημία έχει ισχυρή υποστήριξη εταιρικών και επιχειρησιακών ηγεσίας μέσω 5 συμβούλια των συμβούλων μας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές MBA

Tennessee State University

Το πρόγραμμα σπουδών TSU MBA είναι ένα ευρύ έδρα την εκπαίδευση διαχείρισης που σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αναλάβουν ηγετικές θέσεις σε δημόσιες κα ... [+]

Ο TSU MBA πρόγραμμα σπουδών είναι μια ευρεία -με βάση την εκπαίδευση διαχείρισης που σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αναλάβουν ηγετικές θέσεις σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από AACSB International. Τα μαθήματα προσφέρονται το βράδυ, έτσι υπαλλήλους με πλήρη απασχόληση καλούν ακόμη να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα MBA αποτελείται από 12 μαθήματα για 36 ώρες πιστώσεων. Το πρόγραμμα MBA προσφέρεται σε δύο επιλογές παράδοσης:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Nashville
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά