Stanton University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο

Stanton University (SU) ιδρύθηκε το 1996 ως ακαδημαϊκό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εστιάζει τις προσεγγίσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που οδηγούν στην επιτυχία των φοιτητών. Για να καλύψει τις ανάγκες των σπουδαστών του, το Πανεπιστήμιο οργανώνεται σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα παράδοσης βασισμένο στη δημοκρατική διαδικασία στην οποία ο σπουδαστής είναι το κύριο μέλημα. Στην αναζήτηση της ακαδημαϊκής ποιότητας, το Πανεπιστήμιο δεσμεύεται να αυξήσει και να ενισχύσει την ποιότητα της διδασκαλίας στην τάξη, δοκιμάζοντας ποικίλα μοντέλα διδασκαλίας, προσεκτική αξιολόγηση και ανατροφοδότηση.

Stanton University είναι ένα ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχει υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις προσπάθειες των φοιτητών να πετύχουν ακαδημαϊκά, επαγγελματικά και προσωπικά. Προκειμένου να εκπληρώσει την αποστολή του, το πανεπιστήμιο προσπαθεί να προσφέρει την αριστεία στην εκπαίδευση προσλαμβάνοντας καλά προετοιμασμένο και έμπειρο προσωπικό και προσωπικό. διατηρώντας μια επικαιροποιημένη διευκόλυνση που ευνοεί την ανάπτυξη της εκπαίδευσης σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον με σύγχρονο εξοπλισμό στην τάξη και εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης. και με την παροχή εξαιρετικών ακαδημαϊκών συμβουλευτικών υπηρεσιών για να βοηθήσουν τους μαθητές να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα προγράμματα σπουδών τους.

Η κοινότητα του Campus

Η κύρια πανεπιστημιούπολη του Stanton University βρίσκεται στην καρδιά της Orange County, στην Καλιφόρνια, στην πόλη Garden of Grove, η οποία έχει έναν πολυποίκιλο πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό πληθυσμό. Το Πανεπιστήμιο απέχει λίγα λεπτά από τη Disneyland, την Περιπέτεια της Καλιφόρνια της Disney, το Berry Farm του Knott, το επαγγελματικό μπέιζμπολ και το χόκεϊ στον πάγο, καθώς και αναρίθμητες ψυχαγωγικές, καλλιτεχνικές, θεατρικές και ψυχαγωγικές ευκαιρίες. Γειτονιά με το αυτοκινητόδρομο Santa Ana, Hwy 5; το Σαν Ντιέγκο Fwy, Hwy 405; το αυτοκινητόδρομο Garden Grove, Hwy 22; το Costa Mesa Fwy, το Hwy 57 και το Orange Fwy, το Hwy 55 σημαίνει εύκολη πρόσβαση στις περισσότερες κομητείες Orange και Los Angeles.

Εκτός από την κύρια πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στο 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Το πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης μαθήματα στις δορυφορικές αίθουσες διδασκαλίας του πανεπιστημίου (βοηθητικές αίθουσες διδασκαλίας / εκμάθησης) που βρίσκεται στην 3700 Wilshire Boulevard, Suite # 100 , Λος Άντζελες, CA 90010.

Το όραμά μας

Stanton University θα είναι ένα κορυφαίο ίδρυμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Καλιφόρνια, παρέχοντας εκπαίδευση επαγγελματικής εκπαίδευσης και ένα επικεντρωμένο, φροντιστικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον, όπου όλοι οι σπουδαστές θα αναγνωρίσουν και θα επιτύχουν το μέγιστο δυναμικό τους, προετοιμάζοντας παράλληλα την καλύτερη συμβολή τους στην κοινωνία.

Η αποστολή μας

Η αποστολή του Stanton University είναι να παρέχει στους φοιτητές μια οικονομικά προσιτή και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ένα πολιτισμικά διαφορετικό περιβάλλον για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες που θα ενισχύσουν τις δυνατότητές τους για επιτυχία στην τρέχουσα και μελλοντική σταδιοδρομία τους.

Εκπαιδευτική Φιλοσοφία

Η ποιότητα της εκπαιδευτικής εμπειρίας στο Stanton University ενθαρρύνεται από τις στενές ανθρώπινες και πνευματικές σχέσεις μεταξύ των φοιτητών και των διδασκόντων και από την ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών. Το Πανεπιστήμιο είναι αφοσιωμένο σε μια μαθησιακή προσέγγιση της μάθησης που προάγει την ανάπτυξη ολόκληρου του ατόμου. Προβάλλουμε τους σπουδαστές μας να επιδιώκουν τη ζωή της ηγεσίας και της υπηρεσίας, παρέχοντάς τους προγράμματα σπουδών που είναι σχετικά, εξατομικευμένα και υποστηρικτικά για τη διατήρηση της αιώνιας αγάπης της μάθησης και μιας προσωπικά ικανοποιητικής σταδιοδρομίας.

Στόχοι

  • Υποστήριξη της ανάπτυξης και της εφαρμογής σχεδίων αξιολόγησης προγραμμάτων που καθορίζουν, μετρούν και αξιολογούν τους μαθησιακούς στόχους και τα αποτελέσματα των μαθητών.
  • Παροχή σχετικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού.
  • Παρέχουν εξαιρετικά μέλη ΔΕΠ αφιερωμένα στη διδασκαλία, την υποτροφία και την δημιουργική προσπάθεια, καθώς και στην υπηρεσία του Πανεπιστημίου και της κοινότητας του.
  • Προωθήστε την αυτοπειθαρχία και τα κίνητρα ώστε οι μαθητές να απολαμβάνουν την επιτυχία στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους.
  • Ενθάρρυνση και υποστήριξη της δια βίου μάθησης και της συμμετοχής της κοινότητας ως θεμελιώδες στοιχείο της επαγγελματικής επιτυχίας.
  • Προσφέρετε στους φοιτητές προσιτές και ποιοτικές προπτυχιακές σπουδές που παρέχουν ολοκληρωμένη γενική εκπαίδευση, καθώς και εξειδικευμένη προετοιμασία σταδιοδρομίας για μια όλο και πιο ευέλικτη παγκόσμια οικονομία.
  • Παρέχετε στους μαθητές άμεση, ευγενική και σεβαστή υπηρεσία

Τοποθεσίες

Garden Grove

Address
Garden Grove Boulevard,9618
92844 Garden Grove, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη