Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Southern Arkansas University "αισθάνεται σαν το σπίτι" με εξατομικευμένες επισκέψεις περιοδεία, τη σχολή και το προσωπικό που νοιάζονται για την επιτυχία των σπουδαστών και μια κοινότητα πανεπιστημιακής φροντίδας. Το SAU προσφέρει επίσης παραδοσιακά και μοναδικά ακαδημαϊκά προγράμματα που κατατάσσονται σε εθνικό επίπεδο για ποιότητα και οικονομική προσιτότητα.

Φωλιασμένο σε ένα ήσυχο και όμορφο μέρος του νότιου Αρκάνσας, το SAU είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να καλέσετε στο σπίτι και να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων μερικών μοναδικών προσφορών προς το κράτος και την περιοχή. Μαζί με την πλήρη εμπειρία κολλεγίων στην πανεπιστημιούπολη, το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις υπαίθριες δραστηριότητες και είναι το κέντρο σε πολλούς περιφερειακούς κόμβους, όπως η Texarkana, το Shreveport, το Little Rock κ.λπ.

Ιδρύθηκε το 1909, SAU έχει κατασκευαστεί για την αφοσίωσή της στην επιτυχία των μαθητών και συνεχίζει να αυξάνεται, τόσο στην πανεπιστημιούπολη και σε απευθείας σύνδεση, με πάνω από 80 βαθμούς σε τέσσερις διαφορετικές σχολές και τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Αποστολή

Η αποστολή του Southern Arkansas University είναι να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές για παραγωγική και εκπληκτική ζωή σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον παρέχοντας ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη, ατομικό εμπλουτισμό, ανάπτυξη δεξιοτήτων και ουσιαστική προετοιμασία σταδιοδρομίας. Το Πανεπιστήμιο πιστεύει στην αξία του ατόμου και αποδέχεται την ευθύνη του να αναπτύξει στους μαθητές του τις αξίες και τις ικανότητες που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική ιθαγένεια σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη, ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο παρέχει ένα περιβάλλον που ευνοεί την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση, την υποτροφία, τις δημιουργικές προσπάθειες και την υπηρεσία.

Οραμα

Το SAU είναι ένα ποιοτικό, ολοκληρωμένο, περιφερειακό Πανεπιστήμιο που επεκτείνει τις προσβάσιμες και μεταμορφωτικές εμπειρίες μάθησης.

Στόχοι

  1. Εφαρμογή στρατηγικών που αποδεικνύουν τη μάθηση των σπουδαστών ως την πιο σημαντική πανεπιστημιακή εμπειρία
  2. Η εξασφάλιση των στόχων της πανεπιστημιακής μάθησης και της γενικής εκπαίδευσης επιτυγχάνονται μέσω διεξοδικής διαδικασίας αξιολόγησης.
  3. Να προσλαμβάνει και να διατηρεί ποικίλα, καλά καταρτισμένα μέλη του σχολείου και του προσωπικού που υποστηρίζουν ένα περιβάλλον συλλογικής και ακαδημαϊκής αριστείας.
  4. Ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών διαχείρισης εγγραφών που προσλαμβάνουν σπουδαστές του χαρακτήρα και της ακαδημαϊκής υπόσχεσης.
  5. Βελτιώστε τη διατήρηση και αποφοίτηση των φοιτητών.
  6. Καθιέρωση στρατηγικών εταιρικών σχέσεων και πρωτοβουλιών για την επέκταση της προόδου και της ανάπτυξης του ΟΑΕ.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Southern Arkansas University

Το MBA προσφέρεται από το Rankin College of Business στο SAU και είναι πλήρως διαπιστευμένο από την AACSB, International, τον κύριο φορέα διαπίστευσης για κολέγια και σχο ... [+]

Το MBA προσφέρεται από το Rankin College of Business στο SAU και είναι πλήρως διαπιστευμένο από την AACSB, International, τον κύριο φορέα διαπίστευσης για κολέγια και σχολές επιχειρήσεων. Λιγότερο από το 5% όλων των επιχειρηματικών προγραμμάτων παγκοσμίως είναι διαπιστευμένα από το AACSB, γεγονός που δείχνει την ποιότητα του προγράμματος μας. Το γενικό πρόγραμμα σπουδών έμφαση στις επιχειρήσεις περιλαμβάνει μεταπτυχιακά μαθήματα σε θέματα λογιστικής, οικονομίας, οικονομικών, μάρκετινγκ, οργανωτικής θεωρίας, ποσοτικής ανάλυσης, στρατηγικής διαχείρισης και συστημάτων διαχείρισης πληροφοριών. Επιπλέον, στο πρόγραμμα θα δοθεί έμφαση στις κρίσιμες προοπτικές. Αυτά περιλαμβάνουν ηθικά, παγκόσμια, πολιτικά, κοινωνικά, νομικά και ρυθμιστικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. τεχνολογία; δημογραφική ποικιλομορφία · και γραπτές και προφορικές επικοινωνιακές δεξιότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Magnolia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά