South University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

South University παρέχει ένα ζεστό, υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον που θα σας ενθαρρύνει να αλληλεπιδράσετε με μια κοινότητα καθηγητών, προσωπικού και φοιτητών που είναι πρόθυμοι να παίξουν ρόλο στην προσπάθειά σας να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους, στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο. Είμαστε υπερήφανοι για την εμπειρία των μικρών τάξεων στο Νότο που προσφέρουν μια πρακτική εμπειρία που θα είναι σημαντική για τη διαμόρφωση των δεξιοτήτων και της αριστείας σας στον τομέα που έχετε επιλέξει, αλλά και για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα σας μέσω της συμμετοχής της κοινότητας, του εθελοντισμού και της επιδίωξης της ζωής- μακροχρόνια μάθηση.

Αποστολή

South University είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα αφιερωμένο στην παροχή εκπαιδευτικών ευκαιριών για την πνευματική, κοινωνική και επαγγελματική ανάπτυξη ενός διαφορετικού φοιτητικού πληθυσμού.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, το ίδρυμα προσφέρει εστιασμένα και ισορροπημένα προγράμματα σε επίπεδο συνεργάτη, απολυτηρίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού. Προσφέρεται ένα βασικό βασικό πρόγραμμα σπουδών, που προωθεί την κριτική σκέψη, την αποτελεσματική λεκτική και γραπτή επικοινωνία και δεξιότητες για τη δια βίου μάθηση. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των απαιτήσεων για την εκτίμηση της γνώσης καθώς και την επιδίωξη της δια βίου μάθησης.

Η προσέγγιση του South University για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι προκύπτουσες ευέλικτες ακαδημαϊκές εμπειρίες παρέχουν στους φοιτητές την πνευματική αντίληψη και λογική προσέγγιση που είναι απαραίτητη για τη δημιουργία των θεμελίων για την προσωπική και επαγγελματική ολοκλήρωση. South University έχει ως στόχο να παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που ενσταλάζει στους μαθητές της μια φιλοσοφία που εκτιμά όχι μόνο τη μάθηση και τον επαγγελματισμό αλλά και τη συμβολή και τη δέσμευση για την πρόοδο της κοινότητας.

Πιστεύοντας ότι τα προσόντα άτομα θα πρέπει να έχουν το προνόμιο της επίσημης ακαδημαϊκής κατάρτισης, το South University καλωσορίζει όσους αναζητούν εκπαιδευτικές προκλήσεις. Για το σκοπό αυτό, το Πανεπιστήμιο παρέχει ένα μαθησιακό περιβάλλον, τόσο στην πανεπιστημιούπολη όσο και στο διαδίκτυο, που βοηθά τους μαθητές να προσδιορίσουν τους στόχους και τα μέσα για την επίτευξή τους. Έχοντας υπόψη αυτή τη φιλοσοφία, οι μαθητές μαθαίνουν να αλληλεπιδρούν με μια κοινότητα καθηγητών, προσωπικού και διοίκησης αφιερωμένη στον ακαδημαϊκό σκοπό του South University .

Ένα μέρος της κοινότητάς σας

Έχουμε δεσμευτεί να οικοδομήσουμε μια ζωντανή, διαφορετική κοινότητα που λειτουργεί για την υποστήριξη των στόχων σας. Οι μαθητές μας, το προσωπικό, οι καθηγητές, οι απόφοιτοι - και η κοινότητα απασχόλησης - αποτελούν ένα πλούσιο δίκτυο που εκτείνεται πέρα από το χρόνο σας στο σχολείο. Ως φοιτητής του South University , θα γίνετε μέρος αυτής της εκτεταμένης οικογένειας που θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε στόχους ενώ βρίσκεστε στο σχολείο και στη συνέχεια τα μέσα για την επίτευξή τους. Ο Νότος έχει εξελιχθεί από μια πανεπιστημιούπολη μιας θέσης σε ένα πανεπιστημιακό σύστημα πολλαπλών πανεπιστημίων, το οποίο επί του παρόντος έχει 11 τοποθεσίες.

 • Savannah, GA Ιδρύθηκε το 1899
 • West Palm Beach, FL Ιδρύθηκε το 1986
 • Montgomery, AL Ιδρύθηκε το 1996
 • Columbia, SC Ιδρύθηκε το 2002
 • Tampa, FL Ιδρύθηκε το 2006
 • Ορλάντο, FL Εκπαιδευτικός ιστότοπος
 • Virginia Beach, VA Ιδρύθηκε το 2009
 • Richmond, VA Ιδρύθηκε το 2009
 • Austin, TX Ιδρύθηκε το 2011
 • Διαδικτυακά προγράμματα που προσφέρονται μέσω της Savannah, ιδρύθηκε το 2004
 • High Point, NC Ιδρύθηκε το 2012

137006_IMG_0793.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

Κέντρο Υπηρεσιών Καριέρας Πανεπιστημίου

Το Τμήμα Υπηρεσιών Καριέρας του Πανεπιστημίου συνεργάζεται με φοιτητές για να διερευνήσει τις δυνατότητες σταδιοδρομίας τους και συνεργάζεται μαζί τους για να χτίσει την επαγγελματική τους επωνυμία καθ 'όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε το δυναμικό σταδιοδρομίας των φοιτητών διευκολύνοντας τις ευκαιρίες να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους και να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα πόρους στους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ουσιαστικά ή προσωπικά σε όλες τις South University . Το Τμήμα Υπηρεσιών Καριέρας καλωσορίζει όλους τους φοιτητές του South University να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν οποιεσδήποτε εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη.

Κέντρο υπηρεσιών καριέρας

Από την πρώτη ημέρα των μαθημάτων, οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση στην αποκλειστική πλατφόρμα South EDGE, η οποία διαθέτει πληθώρα βίντεο και δραστηριοτήτων και δεν υπάρχουν χρεώσεις ή έξοδα που σχετίζονται με αυτήν την υπηρεσία.

Συνδέσεις αποφοίτων

Σε όλη την ιστορία 120 ετών του South University - παρελθόν, παρόν και μέλλον - πολλοί φοιτητές, προσωπικό, εκπαιδευτές και αποφοίτοι έχουν συμβάλει στο πνεύμα της κοινότητας και της δια βίου μάθησης που έχει καταστεί απαραίτητη για την ταυτότητά μας. South University έχει δεσμευτεί να παρέχει πνευματικές, κοινωνικές και επαγγελματικές ευκαιρίες ανάπτυξης όχι μόνο στους φοιτητές μας αλλά και στην εμπνευσμένη κοινότητα περισσότερων από 43.000 αποφοίτων σε όλο τον κόσμο.

Ο ιστότοπός μας Alumni Connections στοχεύει να ξαναεμπλέξουμε και να καλωσορίσουμε τους αποφοίτους μας αναδημιουργώντας αυτό το υποστηρικτικό περιβάλλον που βιώσατε ως μαθητής. Εδώ, μπορείτε να γιορτάσετε την επιτυχία σας υποβάλλοντας αίτηση για ένα βραβείο επιτεύγματος αποφοίτων ή να ορίσετε έναν πρώην συμμαθητή που έχει διακριθεί στον τομέα του. Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας πού βρίσκεστε σήμερα στην καριέρα σας και να χρησιμοποιήσετε τους πόρους της καριέρας μας χωρίς κόστος για να σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε εκεί που θέλετε να είστε στο μέλλον σας. Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλύψετε τρόπους για να κάνετε τη διαφορά στη ζωή των τωρινών μαθητών μας ως καθηγητής, μέντορας ή ακόμη και εργοδότης.

Συνδέσεις εργοδότη

Οι υπηρεσίες σταδιοδρομίας του South University παρέχουν στους εργοδότες την ευκαιρία να βρουν τον επόμενο καταρτισμένο υποψήφιο από τους πτυχιούχους του South University μέσω της πύλης εργασίας South EDGE. Δημοσιεύστε τις θέσεις εργασίας και τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης εδώ.

Αιτήματα μεταγραφής

Κάντε κλικ εδώ για οδηγίες σχετικά με το πώς οι τρέχοντες και οι πρώην φοιτητές μπορούν να ζητήσουν επίσημο αντίγραφο του South University .

Τοποθεσίες

Σαβάνα

Address
Mall Boulevard,709
31406 Σαβάνα, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Τάμπα

Address
North Himes Avenue,4401
33614 Τάμπα, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

West Palm Beach

Address
University Centre 9801 Belvedere Road
33411 West Palm Beach, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Montgomery

Address
5355 Vaughn Road
36116 Montgomery, Αλαμπάμα, Ηνωμένες Πολιτείες

Κολομβία

Address
9 Science Court
29203 Κολομβία, Νότια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ορλάντο

Address
5900 Lake Ellenor Drive, Suite 150
32809 Ορλάντο, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Παραλία Βιρτζίνια

Address
301 Bendix Rd Suite 100
23452 Παραλία Βιρτζίνια, Βιργινία, Ηνωμένες Πολιτείες

Richmond

Address
2151 Old Brick Road
23060 Richmond, Βιργινία, Ηνωμένες Πολιτείες

Ώστιν

Address
1220 W. Louis Henna Blvd.
78681 Ώστιν, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Σαβάνα

Address
Σαβάνα, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Υψηλό σημείο

Address
3975 Premier Drive
27265 Υψηλό σημείο, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη