Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Νότια μέλη Πανεπιστήμιο (SSU) έχει γίνει ηγέτης στην εκτελεστική εκπαίδευση των επιχειρήσεων με την παροχή στους φοιτητές με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης ή την προώθηση σε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε μια μεγάλη εταιρεία. Είτε το ενδιαφέρον σας είναι στην επιχείρηση της τεχνολογίας, της υγειονομικής περίθαλψης, την κυβέρνηση, το λιανικό εμπόριο ή μη-κέρδη, SSU θα σας διδάξει τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη της επιτυχίας στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα.

SSU έχει πανεπιστημιουπόλεις σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες - από παγκόσμιας κλάσης South Coast Plaza στις παραλίες του Ειρηνικού Ωκεανού με εκπληκτική ηλιοβασιλέματα τους. Πανεπιστημιούπολη μας στην περιοχή Παραλία Newport της Όραντζ Κάουντι (η "OC") βρίσκεται κοντά στην κύρια τραπεζαρία, ψώνια και διασκέδαση προορισμούς στη Νότια Καλιφόρνια. Disneyland, Universal Studios, Χόλιγουντ και άλλα σημαντικά αξιοθέατα είναι μόνο ένα μικρό αυτοκίνητο βόλτα με τα πόδια.

Το 2010, οι νότιες Πολιτείες Πανεπιστήμιο λάβει την εθνική πιστοποίηση από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Ανεξάρτητων κολέγια και σχολεία (ACICS). Διαπίστευση μας επιτρέπει SSU να προσφέρουν όλα τα πτυχιακά προγράμματα (BBA & MBA) και το Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών σε όλες τις θέσεις SSU - Fashion Valley, Παραλία Newport και La Jolla.

Νότιες Πολιτείες Πανεπιστήμιο έχει άδεια να λειτουργεί από την Καλιφόρνια Γραφείο Ιδιωτικών μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση (BPPE).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Southern States University

Δάσκαλος Νότιες Πολιτείες Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα διετές πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην προετοιμασία των μαθητών για την αντιμετ ... [+]

Δάσκαλος Νότιες Πολιτείες Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα διετές πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην προετοιμασία των μαθητών για την αντιμετώπιση με τον κόσμο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας που αλλάζει συνεχώς και εξελίσσεται. Με έμφαση στην παροχή μια σταθερή ακαδημαϊκό και θεωρητικό υπόβαθρο των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με τις σύγχρονες δεξιότητες διαχείρισης, το πρόγραμμα είναι δομημένο για να εξασφαλίσει τους μαθητές του να αποκτήσουν μια σε βάθος κατανόηση της δομής της παγκόσμιας οικονομίας, καθώς και τις ικανότητες λήψης αποφάσεων πρακτική των επιχειρήσεων που απαιτείται για να αντιμετωπίσει την ολοένα αυξανόμενη πολυπλοκότητα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε αυτή την παγκόσμια οικονομία. Εκτός από την εκπαιδευτική εστίασή της στην παγκοσμιοποίηση και τη διεθνή επιχειρηματική γνώση και δεξιότητες, SSU είναι μοναδικά τοποθετημένη για να προσφέρει ένα πρόγραμμα MBA που φέρνει σε επαφή τους υποψηφίους που προέρχονται από χώρες σε όλο τον κόσμο για να σπουδάσουν σε ένα συνεργατικό πνεύμα. Κατά την εξέταση της αυστηρά χρονοδιαγράμματα και τις ευθύνες των μαθητών, είναι μαθήματα MBA SSU προσφέρονται στις καθημερινές απογεύματα και τα πρωινά του Σαββάτου και τα απογεύματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Newport Beach San Diego
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά