Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Με βάση την παράδοση της αριστείας

Για σχεδόν 60 χρόνια, το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο έχει καθιερωθεί ως ηγέτης και πρωτοπόρος στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Με μια εντυπωσιακή λίστα των αποφοίτων, ευρέως σεβαστή σχολή και πρόγραμμα σπουδών πρωτοποριακή, το κολλέγιο συνεχίζει να εκπαιδεύσει τους ταλαντούχους ηγέτες οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με τις θεωρητικές γνώσεις και την πραγματική παγκόσμια εμπειρία.

Το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει κατατάσσεται στην πιο πρόσφατη έρευνα US News & World Report ως ένα από τα κορυφαία δέκα καλύτερες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Καλιφόρνια και ανάμεσα στα 50 καλύτερα δημόσια σχολεία των επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

SDSU έχει το μόνο πρόγραμμα MBA στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο, που κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στο έθνος από το Forbes, US News & World Report, και Bloomberg Businessweek. Είναι επίσης το μόνο κράτος που υποστηρίζεται από το πρόγραμμα MBA στη Νότια Καλιφόρνια, που κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στο έθνος από το Στρατιωτικό Times. (Rankings & Επευφημίες) Μέσα από μια σειρά συμβουλευτικών επιτροπών, προγράμματα καθοδήγησης και εκπαιδευτικά κέντρα, το κολέγιο έχει αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις με την επιχειρηματική κοινότητα, παρέχοντάς μας πραγματικό κόσμο διορατικότητα για τις δεξιότητες και την εκπαίδευση που απαιτούνται για τους αποφοίτους μας να γίνουν πολύτιμα στο πλαίσιο της παγκόσμιας αγοράς. Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά από τα καινοτόμα πόρων και προγραμμάτων που προσφέρονται στους φοιτητές SDSU:

Με πολλούς μαθητές εκφράζουν ένα ταλέντο για την επιχειρηματικότητα, το εθνικά αναγνωρισμένο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Lavin και πρόσφατη προσθήκη του ανηλίκου επιχειρηματικότητας προσφέρονται σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές, ανεξαρτήτως των μεγάλων παρέχει στους φοιτητές του εκπαιδευτικού ιδρύματος που χρειάζονται για να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση.
Ως ένα από τα πρώτα του είδους του στη δυτική ακτή, η Wells Fargo Financial Markets Εργαστήριο προσφέρει επιχειρηματικές τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό τα εργαλεία για την έρευνα, επεξεργασία και ανάλυση σε πραγματικό χρόνο των οικονομικών και χρηματοοικονομικών δεδομένων.
Το επαγγελματικό πωλήσεων και διαχείρισης πωλήσεων εξειδίκευση αναπτύχθηκε με 3M Company ως απάντηση στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για αποφοίτους κολλεγίων με τις πωλήσεις και τις δεξιότητες διαχείρισης. SDSU είναι ένα από τα μόλις δύο πανεπιστήμια στην πολιτεία της Καλιφόρνια να προσφέρει ένα πρόγραμμα πωλήσεων εξειδίκευση σε φοιτητές.

Αυτοί οι πόροι και τα προγράμματα αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μικρό μέρος της πλούσιας προσφορές που είναι διαθέσιμες στους φοιτητές SDSU του.

εξέχουσα έρευνα, σχολή βραβευμένο μας και την αφοσίωση στην ανάπτυξη τάξεις και παρακολούθηση μαθημάτων σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του σημερινού επιχειρηματικού περιβάλλοντος τόπο College SDSU στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μεταξύ των ελίτ των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

San Diego State University

Κατατάχθηκε # 4 σε όλο τον κόσμο - Το SDSU MBA στη Διοίκηση Αθλητισμού προετοιμάζει τους μαθητές να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της σταδιοδρομίας στο ... [+]

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 2017

Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο Strong Assets Κατά την επιλογή του σωστού μεταπτυχιακού προγράμματος για τη μελέτη του αθλητικού τομέα, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν. Παρακάτω είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι το SDSU Sports MBA είναι το ιδανικό μέρος για να ακολουθήσει ένα MBA επικεντρωμένο στον αθλητισμό. Πιστεύουμε ότι η πρόσφατη κατάταξη # 4 παγκοσμίως στο Sports Business International, η κορυφαία κατάταξη για τα προγράμματα μεταπτυχιακών αθλητικών επιχειρήσεων, αντικατοπτρίζει το έργο που εμείς και οι απόφοιτοι μας έχουν θέσει για να καταστεί αυτή η κορυφαία επιλογή για φιλόδοξους φοιτητές. Επιπλέον, το Fowler College of Business κατατάσσεται στα κορυφαία 50 Αμερικανικά Δημόσια Επιχειρησιακά Σχολεία. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Diego
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

San Diego State University MBA Program

San Diego State University Executive MBA Program