Rady School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Το Rady School of Management αναπτύσσει ηθική και επιχειρηματική ηγέτες οι οποίοι κάνουν ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο μέσω της καινοτομίας, της συνεργασίας και της γνώσης.

Ο Rady Σχολής Διοίκησης Στο UC San Diego είναι μια επαγγελματική σχολή σε ένα από τα κορυφαία ιδρύματα στις ΗΠΑ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα. Ιδρύθηκε το 2003 και Διαπιστευμένο από την AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) το 2011, η σχολή Rady είναι η μόνη νέα σχολή επιχειρήσεων που δημιουργήθηκε σε μια US News & World Report κορυφαία 10 που κατέχει δημόσιο ερευνητικό πανεπιστήμιο τα τελευταία 30 χρόνια και είναι ένας από τους νεότερους στην Έθνη για την αναγνώριση του AACSB.

Το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και έχει την τύχη να αποδώσει ένα πολιτιστικά διαφορετικό διεθνές φοιτητικό σώμα. Η Σχολή του Συμβουλίου αγκαλιάζει την πολιτιστική ένταξη ως απαραίτητη για τον ιστό του σχολείου. Η ποικιλομορφία είναι θεμελιώδους σημασίας για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την κατανόηση και ιδιαίτερα την κατανόηση, τα οποία συμβάλλουν στο μωσαϊκό που κάνει τη Σχολή μας τόσο εξαιρετική.

Η Σχολή του Συμβουλίου έχει δεσμευτεί να προσελκύσει, να υποδέχεται και να συμμετέχει σε όλους τους τοπικούς και διεθνείς πληθυσμούς. Η κοινότητα του Σαν Ντιέγκο κερδίζει από την πνευματική διέγερση, τον πολιτισμικό εμπλουτισμό, την κοινωνική δέσμευση και την παγκόσμια κατανόηση των διαφορετικών πληθυσμών.

Η αποστολή μας

Ο Rady Σχολής Διοίκησης Αναπτύσσει ηθικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες που έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο μέσω της καινοτομίας, της συνεργασίας και της γνώσης.

Οι αξίες μας

Η συλλογική μας κουλτούρα βασίζεται στις πέντε βασικές αξίες της καινοτομίας, του αντίκτυπου, της συνεργασίας, της ακεραιότητας και της ανάληψης κινδύνων.

Το μελλον μας

Στα 13 χρόνια των σπουδών μας, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι έχουν αναπτύξει περισσότερες από 115 εταιρείες για να ωφεληθούν οι άλλοι και να επηρεάσουν την οικονομία της καινοτομίας στην περιοχή, το κράτος, τη χώρα και τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να προσλαμβάνουμε κορυφαία σχολή, να προσελκύουμε κορυφαίους μελετητές και να δημιουργούμε ένα κλίμα για καινοτόμες επιχειρηματικές και ερευνητικές συνεργασίες.

Το Συμβούλιο προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα MBA, δύο προγράμματα FlexMBA για επαγγελματίες που εργάζονται, ένα πρόγραμμα Master of Finance, ένα Master of Science in Business Analytics, ένα Ph.D. Πρόγραμμα, καθώς και τα προπτυχιακά και εκτελεστικά μαθήματα εκπαίδευσης. Καταγωγή UC San Diego περιλαμβάνει 16 νομπελίστες (πρώην και νυν μελών ΔΕΠ) και οκτώ MacArthur Foundation βραβευμένους. Το Rady School είναι στο πλέγμα αυτής της έρευνας, της ανάπτυξης και της καινοτομίας - που αποτελεί τη βάση του προγράμματος σπουδών μας και την ακαδημαϊκή μας μοντέλο.

Πανεπιστημιούπολη

Το Rady School βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία του UC San Diego πανεπιστημιούπολη στο La Jolla, Καλιφόρνια. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στον Ειρηνικό Ωκεανό, στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού και του Ειρηνικού. Είμαστε μια μικρή απόσταση με τα πόδια προς την όμορφη θέα στον ωκεανό με Hangliders πετούν από. Ένας σύντομος περίπατος θα σας οδηγήσει στο Peets καφέ, ένα μπαρ και γκριλ και πολλές άλλες επιλογές για φαγητό.

Κάντε κλικ εδώ για μια εικονική περιήγηση του Campus Rady.

Η πανεπιστημιούπολη Rady διαθέτει τέσσερις μεγάλες αίθουσες σεμιναρίων με καθίσματα θεάτρου, μικρότερες αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες συνεδριάσεων, μια βιβλιοθήκη, ένα κέντρο σπουδαστών, η Sony Electronics Suite, το Executive Development Suite και το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό γραφείων.

Το 1967, Ernest Rady σχηματίζεται American Ενεργητικού Α.Ε. (AAI), μια ιδιωτική ομίλου που ελέγχει και διαχειρίζεται μια ομάδα εταιρειών που ασχολούνται με τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τις επενδύσεις και την ακίνητη περιουσία. Rady ίδρυσε επίσης και ήταν Πρόεδρος / Διευθύνων Σύμβουλος της Westcorp, μια εισηγμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η οποία το 2006 πουλήθηκε στην Wachovia Corporation, τώρα μέρος της Wells Fargo Bank.

Επί του παρόντος, Rady χρησιμεύει ως Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για την αμερικανική Ενεργητικού Trust (NYSE: ΑΑΤ), εισηγμένη στο Χρηματιστήριο επενδυτικών ακινήτων εμπιστοσύνης που σχηματίστηκε το 2011 από την επιτυχημένη επιχείρηση real estate της AAI. Υπηρετεί επίσης ως Διευθυντής του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της ICW Group, ένα πολυ-γραμμή ιδιοκτησίας και ατυχημάτων ασφαλιστική εταιρεία, η οποία ξεκίνησε το 1972 ως Ασφαλιστική Εταιρεία της Δύσης.

Σχολή

Rady School σχολή είναι αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στους τομείς τους, αναζητώντας συνεχώς νέες γνώσεις και νέες πρακτικές για τις επιχειρήσεις. Είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση, καθώς και στην εξασφάλιση ότι Rady MBAs έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να είναι αποτελεσματική ως διαχειριστές και τους ηγέτες σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων.

Rady σχολή επενδύσουν, στην τάξη και έξω, στους μαθητές τους. Είναι προσβάσιμο και προσιτό, καλωσορίζοντας ερωτήσεις, σχέδια και ιδέες. Πόρτες των γραφείων τους είναι ανοικτές και μπορούν να βρεθούν κρατώντας επιπλέον συνεδρίες επανεξέτασης, σε συνεργασία με τους μαθητές σε μεμονωμένα σχέδια της μελέτης και κατά τις ώρες τον καφέ MBA.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη MBA » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

πλήρες ωράριο MBA

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 21 - 30 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες La Jolla

Το Full-Time MBA είναι μια βύθιση στην καινοτομία, σχεδιασμένη για να εμπνέει το όραμά σας για το μέλλον και να σας δώσει τη γνώση για να μετακινήσετε τις μεγάλες ιδέες στην αγορά. [+]

Βύθιση στην Καινοτομία

Το πλήρες ωράριο MBA έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει το όραμά σας για το μέλλον και να σας δώσει τη γνώση για να μεταφέρετε τις μεγάλες ιδέες στην αγορά. Full-Time MBA φοιτητές είναι έξυπνοι, συνεργατική, παθιασμένοι με την επιχειρηματική καινοτομία, που ενδιαφέρονται για τον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας - και είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα επόμενα στάδια της σταδιοδρομίας τους.... [-]


MBA μερικής παρακολούθησης

Flexmba

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 24 - 30 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες La Jolla

FlexMBA φοιτητές οι επαγγελματίες που εργάζονται με πάθος για την καινοτομία και την προσπάθεια να δημιουργήσει την επιτυχία των επιχειρήσεων. Διερευνούν νέες ιδέες και ευκαιρίες και ανακαλύπτουν και αναπτύσσουν τρόπους μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και του κόσμου. FlexMBA μαθητές υπερέχουν σε τρέχουσες ρόλους τους και να είναι έτοιμοι να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες και να καταβάλουν μεγαλύτερες εισφορές. Το πρόγραμμα MBA μερικής απασχόλησης δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους και τις οργανώσεις τους, έχουν οριστεί για την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους εξέλιξη. [+]

Στόχοι, Πρακτική Μάθηση και Επαγγελματική Ανάπτυξη

FlexMBA φοιτητές οι επαγγελματίες που εργάζονται με πάθος για την καινοτομία και την προσπάθεια να δημιουργήσει την επιτυχία των επιχειρήσεων. Διερευνούν νέες ιδέες και ευκαιρίες και ανακαλύπτουν και αναπτύσσουν τρόπους μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και του κόσμου. FlexMBA μαθητές υπερέχουν σε τρέχουσες ρόλους τους και να είναι έτοιμοι να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες και να καταβάλουν μεγαλύτερες εισφορές. Το πρόγραμμα MBA μερικής απασχόλησης δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους και τις οργανώσεις τους, έχουν οριστεί για την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους εξέλιξη.... [-]


Βίντεο

StartR - Rady School's Accelerator

Επικοινωνία

Rady School of Management

Διεύθυνση 9500 Gilman Dr, La Jolla, CA 92093, USA
9500 La Jolla, Καλιφόρνια, CA, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.rady.ucsd.edu/
Τηλέφωνο +1 858-534-9000