Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Προσπαθούμε να είναι μια παγκόσμιας κλάσης, καινοτόμα, φοιτητής εστιασμένη και εντατική έρευνα κοινότητα μάθησης που προωθεί τις επιχειρήσεις, τις κυβερνήσεις και τις κοινωνίες.

Δήλωση αποστολής

Έχουμε προετοιμάσει τα άτομα για να υπερέχουν στην καριέρα τους, συμμετέχουν στις κοινότητές τους, και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της παγκόσμιας επιχειρηματικό κόσμο μέσω καινοτόμων, που βασίζονται στην έρευνα της εκπαίδευσης και της προβολής μας.

Διεθνώς Accredited Business School

AACSB διαπίστευσης

Ο Paul College κατέχει την ξεχωριστή τιμή να διαπιστευμένο από AACSB International (The Association για να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων), το κορυφαίο οργανισμό διαπίστευσης για τα σχολεία των επιχειρήσεων, σε όλο τον κόσμο. AACSB διαπιστευμένο σχολεία επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους για την ποιότητα και τη συνεχή βελτίωση μέσω ενός αυστηρού και περιεκτικού αξιολόγησης από ομοτίμους. Μόνο 560 σχολεία διεθνώς έχουν εκπληρώσει ή υπερβεί τα αυστηρά πρότυπα AACSB για να χορηγηθεί το εν λόγω ελίτ διαπίστευσης.

AACSB International διαπίστευσης διαβεβαιώνει τους ενδιαφερόμενους ότι σχολών διοίκησης επιχειρήσεων:

  • Διαχείριση των πόρων για την επίτευξη μια ζωντανή και σχετική αποστολή.
  • Επιχειρηματική Advance και διαχείριση της γνώσης μέσω της σχολής υποτροφία.
  • Παροχή διδασκαλίας υψηλού επιπέδου ποιότητας και τρέχοντα προγράμματα σπουδών.
  • Καλλιεργήστε σημαντική αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και ειδική σχολή.
  • Παράγει αποφοίτους που έχουν επιτύχει συγκεκριμένους στόχους μάθησης.

ACPHA Διαπίστευση

Διοίκηση Φιλοξενίας στο Πανεπιστήμιο του New Hampshire είναι επίσης διαπιστευμένος από ACPHA (Επιτροπή Διαπίστευσης για τα Προγράμματα στη Διοίκηση Φιλοξενίας). ACPHA διαπίστευσης έχει δύο θεμελιώδεις σκοπούς: να διασφαλιστεί η ποιότητα του προγράμματος και να βοηθήσει στη βελτίωση του θεσμικού οργάνου ή του προγράμματος.

NEASC Διαπίστευση

Όλα τα προγράμματα UNH είναι επίσης διαπιστευμένος από NEASC, ο Σύλλογος Νέας Αγγλίας Σχολείων και Κολλεγίων. NEASC, παλαιότερα περιφερειακό γραφείο accreditating του έθνους, εξυπηρετεί περισσότερους από 2.000 δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στο Κονέκτικατ, Μέιν, Μασαχουσέτη, Νιού Χάμσαιρ, Ρόουντ Άιλαντ, και το Βερμόντ, καθώς και αμερικανική διεθνή σχολεία σε περισσότερες από 60 χώρες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μονοετές MBA

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Σε αυτή την πλήρη απασχόληση, fast-track πρόγραμμα MBA, θα κερδίσουν ένα προηγμένο πτυχίο από AACSB-διαπιστευμένο ίδρυμα σε λιγότερο από 1 έτος. ... [+]

Δέχεται πλέον αιτήσεις για το Φθινόπωρο 2017 !!

νέο και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιταχύνει την πρόοδό σας μέσα από αυτό το εξαιρετικά-κατετάγη AACSB-διαπιστευμένο πρόγραμμα MBA. Το κάνουμε αυτό με την ενσωμάτωση μαθημάτων, τον προσδιορισμό των βασικών δεξιοτήτων και εννοιών που απαιτούνται για την επιτυχία στην επιχείρηση, και στη συνέχεια θα σας βοηθήσουν να κυριαρχήσει αυτές τις δεξιότητες και έννοιες μέσα από συζητήσεις στην τάξη, περιπτώσεις, διαλέξεις επισκεπτών, καθώς και τα έργα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Durham
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά