Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Merit Business School Ιδρύθηκε το 2012 ως μεταπτυχιακή σχολή επιχειρήσεων που προσφέρει ποιότητα online MBA και Πτυχία πτυχίων επιχειρήσεων.

Αξία Είναι ένα νέο είδος επιχειρηματικής σχολής για τον σημερινό σύγχρονο, καλοφτιαγμένο φοιτητή. Μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας μάθησης και των συστημάτων ηλεκτρονικής υποστήριξης, προσφέρουμε πραγματικά προσιτή πρόσβαση σε ποιοτικά επιχειρηματικά προγράμματα για ενήλικες που εργάζονται από όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την πρόσβαση στην εκπαίδευση για τη διαχείριση της ποιότητας και ευκαιρίες σταδιοδρομίας για επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες.

Αξία οι μαθητές είναι αυτοπεποίθηση, αισιόδοξοι και ηθικοί ηγέτες που ξεπερνούν τα εθνικά σύνορα. Αξία οι απόφοιτοι είναι ειδικευμένοι στην κριτική σκέψη, την επίλυση προβλημάτων, την τεχνολογία και τις δεξιότητες παρουσίασης - βασικά χαρακτηριστικά για την επιχειρηματική και οργανωτική επιτυχία.

Είμαστε υπερήφανοι για την ακαδημαϊκή μας δραστηριότητα παγκόσμιας κλάσης και σχετικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο απασχολεί τους μαθητές Κάθε ήπειρο-Ευρώπη, Της ΑμερικήςΚαι Ασία. Αξία επιτρέπει στους εργαζόμενους ενήλικες να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Το σχολείο αρχικά ονομάστηκε Εκτελεστική Ακαδημία της Scottsdale και εξακολουθεί να λειτουργεί από το Scottsdale, Arizona. Αξία Αναγνωρίζεται στον τομέα της μεταπτυχιακής επιχειρηματικής εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας. Αξία Υπερηφανεύεται για την παρουσίαση μιας αυστηρής, Αμερικανικού τύπου MBA σε έναν παγκόσμιο φοιτητικό πληθυσμό, ο οποίος θέλει να παραμείνει επίκαιρος με τις σύγχρονες επιχειρηματικές αρχές και πρακτικές. Για το 2016, Merit Business School προσφέρει ένα πλήρως αδειοδοτημένο online πρόγραμμα MBA με ευέλικτες ημερομηνίες έναρξης και συναφείς συγκεντρώσεις - ιδανικό για άτομα με περιορισμένο χρόνο που θέλουν να προχωρήσουν στη σταδιοδρομία τους ή να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση.

Διαπίστευση

Η Merit Business School είναι κρατική άδεια και ευθυγραμμίζει τα προγράμματά της με τα εγκεκριμένα από την CHEA, εθνικά αναγνωρισμένα πρότυπα διαπίστευσης. Το Merit παρέχει υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακές οδηγίες χρησιμοποιώντας πολλαπλά μέτρα αξιολόγησης και συνεργάζεται με τους κατάλληλους εθνικούς και εξειδικευμένους διαπιστευτές.

Διεθνείς Φοιτητές

Περισσότερο από το 80% των σπουδαστών της Merit προέρχονται από χώρες εκτός ΗΠΑ, δημιουργώντας μια ποικιλόμορφη και ζωντανή εκπαιδευτική κοινότητα. Οι διεθνείς φοιτητές που δεν είναι πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο MBA Merit και προγράμματα μεταπτυχιακών πιστοποιητικών. Λόγω της διαδικτυακής φύσης του προγράμματος μας, το Merit Business School δεν μπορεί να εκδώσει τεκμηρίωση I-20 για να επιτρέψει σε διεθνείς φοιτητές MBA να εισέλθουν στις ΗΠΑ σε φοιτητικές θεωρήσεις.

Παρόλα αυτά, μέσω της Παγκόσμιας Δικτυακής Πύλης Εκμάθησης και των εξαιρετικών μελών ΔΕΠ, η Αξία παρέχει μια απαράμιλλη ευκαιρία στους διεθνείς φοιτητές MBA να αποκτήσουν μια οικονομικά προσιτή, υψηλής ποιότητας αμερικανικού τύπου επιχειρησιακή εκπαίδευση online. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση παραμονής. Μπορείτε να μελετήσετε και να μάθετε όπου και αν ζείτε. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές πληρωμής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο της Merit σήμερα και μάθετε πώς να κάνετε τα επόμενα βήματα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά