Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Δήλωση αποστολής

Μέρεντιθ College, Θεμελιωμένη στις ελεύθερες τέχνες και δεσμεύεται να την επαγγελματική προετοιμασία, εκπαιδεύει και εμπνέει τους μαθητές να ζήσει με την ακεραιότητα και την παροχή ηγεσίας για τις ανάγκες, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της κοινωνίας.

Τι κάνει Μέρεντιθ ισχυρή;

Θα μπορούσαμε να δοθεί απάντηση στο ερώτημα κάθε διάφορους τρόπους: 19.000 αποφοίτους μας που είναι ισχυρή σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο. Έξυπνες μας φοιτητές που ασχολούνται με την έρευνα, την υπηρεσία της μάθησης, που σπουδάζουν στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να κάνει τη διαφορά στις κοινότητές τους. Ταλαντούχοι καθηγητές και το προσωπικό μας που κάνουν Μέρεντιθ College ισχυρότερη κάθε μέρα με ακλόνητη δέσμευσή τους για την αποστολή Μέρεντιθ. Όλες ισχυρή.

Ισχυρή κατάταξη

 • Κατατάσσεται σταθερά μία από τις 10 κορυφαίες σχολές στο Νότο από την US News & World Report
 • Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 20% των κολεγίων στη χώρα από Forbes.com
 • Είναι ένα από τα "καλύτερα κολλέγια στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας" Σύμφωνα με το Princeton Review
 • Έχει ονομαστεί «College of Διάκριση"
 • Ονομάστηκε ένα από τα καλύτερα κολέγια της Βόρειας Καρολίνας από BestColleges.com
 • Μεταξύ των "Top 50 Alma Maters του Εθνικού Συμβουλίου Ορκωτών εκπαιδευτικοί." Μέρεντιθ ήταν το μοναδικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Βόρεια Καρολίνα για να κάνει τον κατάλογο, ο οποίος καταρτίζεται από το Εθνικό Συμβούλιο για την Επαγγελματική Πρότυπα Διδασκαλίας.
 • Ονομάστηκε ένα 2014 Στρατιωτική Σχολή ομοφυλόφιλους. Αυτή η λίστα τιμά το κορυφαίο 15 τοις εκατό της κολέγια, πανεπιστήμια και σχολεία του εμπορίου στη χώρα που έχουν κάνει τα περισσότερα για να αγκαλιάσει τα μέλη της Αμερικής στρατιωτική θητεία, τους βετεράνους, καθώς και οι σύζυγοί τους φοιτητές και να εξασφαλίσει την επιτυχία τους στην πανεπιστημιούπολη.
 • Περιλαμβάνεται στις 2015 θέσεις εργασίας STEM Εγκρίθηκε Λίστα College
 • Ονομάστηκε ένα από τα Top 10 κολέγια και πανεπιστήμια της Βόρειας Καρολίνας από College Πραγματικά, σε μια λίστα δημοσιότητα από τις ΗΠΑ σήμερα College.
 • Βαθμολογήθηκε με αριθμό πέντε κολέγια Το κολέγιο Βραβεία 2015 Best Γυναικών ΗΠΑ κατάταξη. Μέρεντιθ σκόραρε 91 στην ακαδημαϊκή φήμη, η οποία ήταν η δεύτερη υψηλότερη στον κατάλογο.

Πάνω από εκατό χρόνια πριν, Μέρεντιθ College άνοιξε με μόλις πάνω από 200 γυναίκες. Σήμερα, το σώμα των φοιτητών μας έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει σχεδόν 2.000 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των ανδρών οι οποίοι αποτελούν μέρος των μεταπτυχιακών προγραμμάτων μας. Όλα μάθουν να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, να διευρύνουν τις προοπτικές τους, και να προετοιμαστούν για τη ζωή των επιπτώσεων και τη διάκριση. Όλες ισχυρή.

Όραση

Μέρεντιθ College είναι σεβαστή σε εθνικό επίπεδο ως ένα ζωντανό περιβάλλον μάθησης στο οποίο οι μαθητές ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, να διευρύνουν τις προοπτικές τους, και να προετοιμαστούν για τη ζωή των επιπτώσεων και τη διάκριση.

Αξίες

Ο Μέρεντιθ College κοινότητα είναι αφιερωμένο στις βασικές αξίες που προέρχονται από την αποστολή και την κληρονομιά Μέρεντιθ, συμπεριλαμβανομένων ίδρυσή της ως ένα κολέγιο των γυναικών από τη Βόρεια Καρολίνα Βαπτιστές.

Οι τιμές αυτές χρησιμεύουν ως βάση για τα προγράμματα μας, τις αλληλεπιδράσεις μας με τον άλλον και ευαισθητοποίηση του κοινού μας πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη:

 • Ακεραιότητα ... διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα της αλήθειας και προσωπική τιμή?
 • Πνευματική ελευθερία ... να καλλιεργήσει το πνεύμα της διαφάνειας και της έρευνας, και με σεβασμό ένα φάσμα των προοπτικών και τις φωνές?
 • Ακαδημαϊκή αριστεία ... την προώθηση της υποτροφίας, την καινοτομία, την περιέργεια, πνευματική πρόκληση, σκληρή δουλειά, και δια βίου μάθηση?
 • Υπεύθυνου πολίτη του κόσμου ... συμβάλλοντας θετική αλλαγή μέσα από ηθικές ηγεσίας και δέσμευσης των πολιτών?
 • Προσωπική ανάπτυξη ... αναζητώντας πνευματική, προσωπική και πνευματική ανάπτυξη μέσω δομημένων και η ατομική μάθηση και την εμπειρία?
 • Θρησκευτική πολυμορφία ... δηλώνουν την χριστιανική κληρονομιά της Ακαδημίας τηρώντας όλες τις θρησκείες και πνευματικές πεποιθήσεις? και
 • Σχετικότητα ... ικανοποίηση των αναγκών της κοινωνίας από την εκπαίδευση των φοιτητών σε προγράμματα που θα τους προετοιμάσουν για το μέλλον.

Σχετικά με Μέρεντιθ

Ναύλωσε το 1891, Meredith College άνοιξε με μόλις πάνω από 200 γυναίκες. Σήμερα, το σώμα των φοιτητών μας έχει αυξηθεί σε σχεδόν 2.000 άνδρες και περιλαμβάνει σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Μέρεντιθ προκαλεί τους μαθητές να ερευνήσουν τα ενδιαφέροντα τους, να επεκτείνουν τις ικανότητές τους, και στηρίζονται στις δικές τους. Οι απόφοιτοί μας πάει για να χρησιμοποιήσετε διάνοια και τις ικανότητές τους για να κάνουν ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Σε 124 χρόνια και καταμέτρηση, Meredith College είναι ακόμα ισχυρή.

Γρήγορη γεγονότα

 • Προπτυχιακά μεγάλες εταιρείες, οι ανήλικοι και οι συγκεντρώσεις: πάνω από 80
 • Μικτής εκπαίδευσης μεταπτυχιακά προγράμματα και το πιστοποιητικό: 16
 • Προπτυχιακά πτυχία: BA, BS, BM, BSW
 • Μεταπτυχιακών τίτλων: ΜΑΤ, MBA, M.Ed., MS στη Διατροφή
 • Φοιτητής / αναλογία διδασκόντων: 12: 1
 • Μέση μέγεθος της τάξης: 17

Φοιτητές

 • Οι φοιτητές προέρχονται από 26 πολιτείες και 39 χώρες
 • Σύνολο εγγραφών: 1.885
 • Πτυχιούχος εγγραφής: 241
 • Πολυπολιτισμική φοιτητές: 25%

Εμπειρία

 • Σύλλογοι και φοιτητικές οργανώσεις: 100+
 • Τμήμα ΙΙΙ αθλητικές ομάδες: 8
 • 32% των μαθητών που συμμετέχουν σε προπτυχιακό έρευνα
 • Σχεδόν το 30% των μαθητών που συμμετέχουν σε σπουδές στο εξωτερικό (σε σχέση με τον εθνικό μέσο όρο 9%)

Αποτέλεσμα

 • 94% των αποφοίτων μας απασχολούνται ή ασκούν μεταπτυχιακών σπουδών μέσα σε λίγους μήνες από την αποφοίτηση.
 • 93% των αποφοίτων μας θα επιλέξουν Μέρεντιθ και πάλι, και το 97% θα το συνιστούσα σε άλλους Μέρεντιθ.
 • 97% των αποφοίτων μας ήταν πολύ ικανοποιημένοι με την ακαδημαϊκή τους εμπειρία
 • Οι απόφοιτοι που ζουν σε όλα τα 50 κράτη μέλη και στο εξωτερικό: 19.000
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Meredith College

... [+]

Επιπλέον, η προσωπική προγύμναση από πιστοποιημένο Σύμβουλο Leadership Consultant μπορεί να σας βοηθήσει να ορίσετε στόχους σταδιοδρομίας και να απεικονίσετε το μέλλον σας.

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Raleigh
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Meredith College

Μέσω της Μέρεντιθ MBA πρόγραμμα με Διαχείριση Έργων στο Raleigh ... [+]

Μέσω της Μέρεντιθ MBA πρόγραμμα με Διαχείριση Έργων στο Raleigh

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Raleigh
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Meredith College

Οι ηγέτες στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων στο Raleigh και πέραν αυτής είναι κρίσιμοι για την επιτυχία κάθε οργανισμού. Είναι συχνά η πρώτη και τελευταία εντύπωση που κάνε ... [+]

Να είστε ισχυροί για τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων.

Οι ηγέτες στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων στο Raleigh και πέραν αυτής είναι κρίσιμοι για την επιτυχία κάθε οργανισμού. Είναι συχνά η πρώτη και τελευταία εντύπωση που κάνει μια εταιρεία στους εργαζόμενους. Ως εκ τούτου, οι ισχυροί, καταρτισμένοι και ηθικοί επαγγελματίες της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων είναι πάντα σε μεγάλη ζήτηση. Για να ανταποκριθεί στην ανάγκη για ειδικευμένους επαγγελματίες, το Meredith MBA προσφέρει τώρα μια συγκέντρωση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού . Η συγκέντρωση έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώσει το βασικό πρόγραμμα σπουδών του MBA (και να επωφεληθεί από την αξιοσημείωτη δύναμη του Meredith στο πεδίο). Με την ολοκλήρωση ενός MBA με μια συγκέντρωση στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, θα ενισχύσετε την καριέρα σας και θα δημιουργήσετε ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Μέσω του προγράμματος MBA της Meredith με το HR στη Raleigh, θα μάθετε να κάνετε στρατηγικές αποφάσεις προσωπικού και τις ενδείξεις των σχέσεων εργασίας και εργασίας. Θα καταφέρετε να προσελκύσετε, να παρακινήσετε και να διατηρήσετε το καλύτερο ταλέντο για τον οργανισμό σας. Θα γίνετε ένας ακόμη ισχυρότερος επιχειρηματίας. Για να κερδίσετε τη συγκέντρωση, θα ολοκληρώσετε το Core MBA με 24 ώρες πίστωσης, μαζί με τρία μαθήματα HRM για συνολικά 33 ώρες πίστωσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Raleigh
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Meredith College

Η επιχειρηματικότητα είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς σπουδών σε σχολές επιχειρήσεων σε όλη την Αμερική. Περισσότερο από το 65% των χιλιετιών έχει σημα ... [+]

Η επιχειρηματικότητα είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς σπουδών σε σχολές επιχειρήσεων σε όλη την Αμερική. Περισσότερο από το 65% των χιλιετιών έχει σημαντικό ενδιαφέρον να είναι επιχειρηματίας.

Για να καλύψει αυτό το αυξανόμενο ενδιαφέρον, ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2018, η Meredith θα προσφέρει μια συγκέντρωση στην επιχειρηματικότητα και την οικογενειακή επιχείρηση . Επιπλέον, το πρόγραμμα MBA θα προσφέρει Πιστοποιητικό στην επιχειρηματικότητα και την οικογενειακή επιχείρηση , το οποίο περιλαμβάνει ένα επιχειρηματικό "στρατόπεδο εκκίνησης" για φοιτητές που παρακολουθούν το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Raleigh
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Strong Story | Kacie Fore

The Meredith College MBA