Medaille College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό το Medaille College Is Medaille College

Medaille College είναι ένα ιδιωτικό, μη τεκμηριωμένο τετραετές κολέγιο με πανεπιστημιουπόλεις στο Μπάφαλο, το Ρότσεστερ και στο διαδίκτυο. Η Medaille επικεντρώνεται στην επιτυχία σας ως φοιτητής και ως μελλοντικός επαγγελματίας, προσφέροντας προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών σε περιβάλλοντα μάθησης που βασίζονται σε επαγγελματίες, στην πανεπιστημιούπολη και στη κοινότητα της Δυτικής Νέας Υόρκης.

Γιατί Medaille;

Σας προετοιμάζουμε για μια δια βίου δέσμευση για την αειφορία των πολιτών και την επαγγελματική επιτυχία παρέχοντας σας έγκαιρη πρόσβαση στην επαγγελματική κατάρτιση. Κάνετε περισσότερα από ό, τι μαθαίνετε από εγχειρίδια. Μπορείτε να μάθετε κάνοντας. Αντί να διαβάζετε πώς να εφαρμόζετε πρακτικές ψυχοθεραπείας, παρατηρείτε πραγματικούς επαγγελματίες στη συνεδρία. Αντί να μελετάτε τα παλιά επιχειρηματικά σχέδια, συνεργάζεστε με μια ομάδα για να αναπτύξετε νέα σχέδια που θα σώσει τις πραγματικές επιχειρήσεις στο Μπάφαλο.

Η κοινότητά σας είναι η τάξη σας στο Medaille College . Η μάθηση εκτείνεται πέρα από τους τέσσερις τοίχους μιας αίθουσας διαλέξεων. Θα βγείτε στο πεδίο και θα λύσετε πραγματικά προβλήματα σχετικά με την τοπική σας κοινότητα. Δημιουργήστε έναν αλγόριθμο που ταιριάζει καλύτερα με συμβούλους με νέους στο Big Brothers Big Sisters. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Medaille σας εκπαιδεύει να είστε ένας ηθικός, πολιτικά υπεύθυνος άνθρωπος ολόκληρη τη ζωή σας.

Οι σχέσεις που χτίζετε στο Medaille διαρκούν και μια ζωή. Ξεκινάτε να δημιουργείτε ένα επαγγελματικό δίκτυο την ημέρα που φτάνετε στην πανεπιστημιούπολη. Οι εκπαιδευτές σας αντιμετωπίζουν λιγότερο σαν μαθητής και περισσότερο σαν μελλοντικός συνάδελφος. Οι απόφοιτοι μας επιστρέφουν πάντοτε στην πανεπιστημιούπολη για ειδικές σειρές ομιλητών, συζητήσεις σε ομάδες ή απλώς να λένε "Γεια σου". Μόλις γίνετε μέλος της οικογένειας Medaille, διαθέτετε ένα σύστημα υποστήριξης που εκτείνεται πέρα από την πανεπιστημιούπολη του Μπάφαλο, καθώς οι βαθμοί Medaille κάνουν διαφορές σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά συμμετέχοντας στις δραστηριότητες των φοιτητών, τα κλαμπ και τους οργανισμούς και τον αθλητισμό. Το Medaille έχει ένα σωματείο για σχεδόν κάθε επαγγελματικό ενδιαφέρον και ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Να είστε ένας παίκτης της ομάδας στην κοινότητα ή στο γυμναστήριο, καθώς οι Medaille πετυχαίνουν επιτυχημένες αθλητικές ομάδες NCAA Division III για άνδρες και γυναίκες. Ανεξάρτητα από τα συμφέροντά σας, όλοι παίζουμε στην ίδια ομάδα στο Medaille. Είμαστε όλοι οι Mavericks.

Ανεξάρτητα από το είδος του σπουδαστή σας, το Medaille College σας προετοιμάζει για ό, τι έρχεται στη συνέχεια. Το Medaille είναι το κέντρο της προσοχής. Είναι όπου εστιάζουμε στην επιτυχία σας. Είναι όπου το κολέγιο συναντά μια καριέρα.

Αποστολή

Η αποστολή του Medaille College είναι να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει ικανά άτομα για ακαδημαϊκά επιτεύγματα, επιτυχία σταδιοδρομίας και εμπλοκή των πολιτών, συμβάλλοντας έτσι στην υγιή και διαφοροποιημένη δημοκρατία.

Οραμα

Medaille College θα είναι γνωστό ως ηγέτης στην παροχή έμπνευσης και ευκαιριών για τους σπουδαστές, τη σχολή, το προσωπικό, τους αποφοίτους και την κοινότητα υποστηρίζοντας την ακαδημαϊκή ανάπτυξη, τον θετικό προσωπικό μετασχηματισμό και την έντονη αίσθηση της ατομικής νοοτροπίας.

Αξίες

Περιέργεια

Δεσμευόμαστε να εμπνεύσουμε την πνευματική περιέργεια και το θαύμα ως θεμέλιο για ακαδημαϊκό, επαγγελματικό και πολιτικό επίτευγμα. Είμαστε αφιερωμένοι στη διατήρηση και υποστήριξη ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος δημιουργικότητας, πάθους και καινοτομίας.

Υπεροχή

Επιδιώκουμε να διατηρήσουμε και να υποστηρίξουμε μια κουλτούρα πνευματικής και προσωπικής ανάπτυξης. Ενθαρρύνουμε την επιδίωξη των υψηλότερων επιπέδων ακαδημαϊκών, πολιτικών και προσωπικών επιτευγμάτων.

Ακεραιότητα

Είμαστε αφιερωμένοι στην παροχή ενός κλίματος εμπιστοσύνης και θα συμμετάσχουμε ενεργά στον κόσμο με ειλικρίνεια, σεβασμό, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και συμπόνια. Δεχόμαστε τους υψηλότερους κανόνες δεοντολογίας και προσωπικής ευθύνης.

Κοινότητα

Εκτιμούμε την κοινότητα ως συνάντηση διαφόρων ατόμων που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Όπου το κολλέγιο συναντά καριέρα

Οι σπουδαστές της Medaille μαθαίνουν με πράξεις. Κάνετε περισσότερα από την ανάγνωση σχετικά με τον τρόπο θεραπείας των ασθενειών, χορηγείτε θεραπείες σε ζωντανά ζώα σε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο. Δεν γράφετε μόνο ένα σενάριο για μια τηλεοπτική εκπομπή, παράγετε ένα ζωντανό σε ένα στούντιο. Το Medaille έχει διαδραστικά εργαστήρια που σας προσφέρουν ανεκτίμητη πρακτική εμπειρία.

Ποιος καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείς για τη μελλοντική καριέρα σου παρά με την εκμάθηση στο χώρο εργασίας μαζί με τους πραγματικούς επαγγελματίες; Η βιωματική μάθηση βρίσκεται στο επίκεντρο του The Medaille Advantage καθώς βρίσκεστε στον τομέα με πρακτική εξάσκηση, προαπαιτούμενα και σπουδές διδασκαλίας σπουδαστών. Ο περαιτέρω εμπλουτισμός προέρχεται από τη σειρά ομιλητών, το περιβάλλον μάθησης ομάδας και ομάδας και τις παρατηρήσεις. Το έργο Capstone είναι η ευκαιρία σας να το συνοψίσετε και να δημιουργήσετε ουσιαστικές λύσεις σε πραγματικά θέματα στον τομέα σας. Θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να προσγειώσετε την δουλειά των ονείρων σας από ό, τι ο ανταγωνισμός σας, επειδή έχετε βιώσει το τι είναι στο χώρο εργασίας και γνωρίζετε πώς να λύσετε προβλήματα πραγματικού κόσμου.

Η μάθηση που βασίζεται σε επαγγελματίες, με επίκεντρο τον σπουδαστή και με εμπειρία, καθιστά το Medaille το μέρος όπου το κολλέγιο συναντά την καριέρα.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Ο Ακρογωνιαίος λίθος μας - επιτυχία των φοιτητών

Το κύριο επίτευγμα που εργάζεστε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πτυχίο. Medaille College διαθέτει ένα αποδεδειγμένο σύστημα που θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε την ακαδημαϊκή σας επιτυχία και την έγκαιρη αποφοίτησή σας. Το Κέντρο Ακαδημαϊκής Υποστήριξης, οι Υπηρεσίες Αναπηρίας, το Κέντρο Συμβουλευτικής και ο Σχεδιασμός Καριέρας αποτελούν πυλώνες του Κέντρου Επιτυχίας Φοιτητών της Medaille. Αυτό το μονοαπευθυντικό κέντρο λειτουργεί προς τον ίδιο στόχο: Αποκτήστε το βαθμό που θέλετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Μέσα από στενή καθοδήγηση και καθοδήγηση. Η σχολή και οι σύμβουλοι σας βοηθούν να αναπτύξετε ακαδημαϊκά σχέδια επιτυχίας, να λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε στην τάξη, να σας βοηθήσουμε με τα μαθήματα των τάξεων, να καθορίσετε εφικτούς στόχους και να αποφοιτήσετε εγκαίρως. Το Medaille διαθέτει τα συστήματα που σας βάζουν στην καλύτερη δυνατή θέση για να πετύχετε. Ποτέ δεν μένετε χωρίς κάποιον που να απευθυνθεί για καθοδήγηση. Οι μέντορές σας εξακολουθούν να ασκούν επαγγελματίες. Σας παρέχουν μια εικόνα για το τι χρειάζεται για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας στο χώρο εργασίας. Η Medaille σας βάζει στο δρόμο για ακαδημαϊκή και επαγγελματική επιτυχία.

Επιλογές εκπαίδευσης και ευκαιρίες

Medaille College σας προσφέρει το βαθμό που θέλετε γρήγορα και με οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Μην αφήνετε τίποτα να παρεμποδίζει την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε στη ζωή, το Medaille διαθέτει μια ποικιλία εκπαιδευτικών επιλογών και ευκαιριών. Μπορείτε να προσδιορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα και μια μορφή που να λειτουργεί για εσάς. Στο τέλος της ημέρας, όλοι εργαζόμαστε για τον ίδιο στόχο: την αποφοίτησή σας.

Μπορεί να νομίζετε ότι υπάρχει ελάχιστος χρόνος για την εκπαίδευσή σας. Καταλαβαίνουμε ότι η ζωή μπορεί να πάρει με τον τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Medaille παρέχει μια ποικιλία τρόπων παράδοσης για να σας βοηθήσει να κερδίσετε τον βαθμό που θέλετε, φροντίζοντας παράλληλα τις καθημερινές σας ευθύνες. Το Medaille σας διευκολύνει να εγγραφείτε για μαθήματα και να προετοιμαστείτε για κάθε μάθημα ξεχωριστά. Ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις σε κάθε μία από τις τάξεις σου. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Η υβριδαιότητα μιας εκπαίδευσης Medaille σημαίνει ότι έχετε την ίδια μάθηση βασισμένη στους σπουδαστές, βιωματική, βασισμένη σε επαγγελματίες, είτε παίρνετε τάξεις στην πανεπιστημιούπολη είτε σε απευθείας σύνδεση.

Κοινότητα είναι η τάξη σας

Τα πράγματα που συναντάς και κάνεις στην κοινότητα συμβάλλουν όχι μόνο στο μέλλον σου αλλά και στο μέλλον των άλλων. Οι μαθητές του Medaille μαθαίνουν πέρα από τους τέσσερις τοίχους της τάξης. Η κοινότητά σας είναι το μαθησιακό σας περιβάλλον. Μέσω της ενεργού μάθησης και του EQUIP, το Medaille College επικεντρώνεται στην αειφορία των πολιτών. Το EQUIP διδάσκει στους προπτυχιακούς φοιτητές τον τρόπο ταυτοποίησης, εκτίμησης και επίλυσης πραγματικών προβλημάτων στις δικές τους κοινότητες. Κάθε φοιτητής είναι σε θέση να αλλάξει πολύ, και να συνδέσει τη σχολή στην εκμάθηση της πανεπιστημιούπολης με πραγματική επίλυση προβλημάτων. Αυτό που μαθαίνετε σήμερα εφαρμόζεται αύριο και έχει αντίκτυπο στην κοινότητά σας. Η εκπαίδευση του Medaille επηρεάζει άμεσα το περιβάλλον σας με θετικούς τρόπους.

Για παράδειγμα, μαθητές μαθηματικών ανέπτυξαν αλγόριθμους συμβατότητας για να βοηθήσουν τους Μεγάλους Αδελφούς Big Brothers να ταιριάζουν καλύτερα στους εθελοντές και να δημιουργούν ισχυρότερους δεσμούς. Master of Business Administration φοιτητές αναπτύσσει επιχειρηματικά σχέδια για νέες ή αγωνίζονται επιχειρήσεις στο Μπάφαλο. Η Osteria 166, για παράδειγμα, είναι πλέον ένα εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, χάρη στους καινοτόμους φοιτητές της Medaille που ανέπτυξαν μια δημιουργική επιχειρηματική στρατηγική που ξεκίνησε την επιτυχία της.

Η αληθινή επιτυχία είναι όταν συνειδητοποιείτε πόσο ισχυρή μπορεί να είστε. Οι σπουδαστές του Medaille διδάσκουν την πολιτική ευθύνη από την πρώτη μέρα. Εξερευνήστε την κοινότητά σας, κατανοήστε τους μεγάλους σας, εμπλέξτε τον εαυτό σας και δημιουργήστε νέες γνώσεις Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνετε τη διαφορά στην κοινότητά σας στο Medaille, όπου το κολέγιο συναντά μια σταδιοδρομία.

Σχετικά με το Medaille Buffalo

Medaille College βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και μοιράζεται την πολιτιστική ποικιλομορφία του Buffalo και το πνεύμα αναζωπύρωσης. Σε βολική τοποθεσία στη διασταύρωση των Route 198 και Parkside Avenue, η πανεπιστημιούπολη απέχει μόλις λίγα βήματα από το πάρκο Delaware, το τεράστιο κεντρικό σημείο του παγκοσμίως γνωστού συστήματος πάρκων και πάρκων αρχιτέκτονα Frederick Law Olmsted.

Το Medaille απέχει λίγα μόλις λεπτά από τα επαγγελματικά αθλήματα, τις τέχνες και τον πολιτισμό στο κέντρο του Μπάφαλο. Είτε είστε νέος στην περιοχή ή έχετε ζήσει στη Δυτική Νέα Υόρκη ολόκληρη τη ζωή σας, είναι εύκολο να επωφεληθείτε από όλα όσα έχει να προσφέρει το College και Buffalo.

Εκτός από το Delaware Park, η πανεπιστημιούπολη Buffalo είναι δίπλα στο ζωολογικό κήπο Buffalo και βρίσκεται κοντά στην Πινακοθήκη Albright-Knox, το Buffalo Museum of Science και την αναζωογονημένη προκυμαία του διαδρόμου στο κέντρο της πόλης, γνωστή ως Canalside. Επιπλέον, οι καταρράκτες του Νιαγάρα και το Τορόντο βρίσκονται σε απόσταση 30 έως 90 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Μόλις εξερευνήσετε την πανεπιστημιούπολη του Medaille, θα ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες επιλογές. Ξεκουραστείτε με το να πάρετε έναν καφέ στο Commons Café, να ασκηθείτε στο Γυμναστήριο των 3000 τετραγωνικών ποδιών ή να μελετήσετε στο Fireside Lounge. Επιπλέον, οι αίθουσες διδασκαλίας μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν τις απαραίτητες δεξιότητες και εμπειρία για την επιτυχία του πραγματικού κόσμου.

Προσφέροντας άνετο πάρκινγκ, η πανεπιστημιούπολη είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο, λεωφορείο ή μετρό. Medaille College εξυπηρετείται από το σταθμό γρήγορης διέλευσης Humboldt-Hospital NFTA και ένα λεωφορείο κυκλοφορεί συχνά μεταξύ βοηθητικού χώρου στάθμευσης στο ζωολογικό κήπο Buffalo και στην πανεπιστημιούπολη.

Σχετικά με το Medaille Rochester

Σε βολική τοποθεσία κοντά στο Outer Loop του Rochester (I-390/590) στο Μπράιτον, η πανεπιστημιούπολη Rochester του Medaille έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές τα εργαλεία και την τεχνολογία που απαιτούνται για ακαδημαϊκή επιτυχία.

Η εγκατάσταση διαθέτει εννέα αίθουσες διδασκαλίας, καθένα με χωρητικότητα 24 μαθητών και με δικό της πακέτο τεχνολογίας. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά βοηθήματα και είναι ενσύρματα για πρόσβαση στο Internet. Κάθε ομάδα μαθητών έχει ένα γραμματοκιβώτιο στην πτέρυγα της τάξης.

Μια βιβλιοθήκη των 700 τετραγωνικών ποδιών περιλαμβάνει σταθμούς υπολογιστών και ένα δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων που παρέχει χώρο για συναντήσεις και εργαστήρια μέχρι 60 ατόμων. Διαθέσιμο για χρήση από φοιτητές πριν και μετά τις συνεδρίες διδασκαλίας, η βιβλιοθήκη προσφέρει μια ποικιλία χρήσιμων πόρων, όπως τα τρέχοντα περιοδικά, τα βιβλία αναφοράς επιχειρήσεων και τις δημοφιλείς επιλογές διαχείρισης, ανθρώπινου δυναμικού και ηγεσίας.

Τα διοικητικά γραφεία της Πανεπιστημιούπολης περιλαμβάνουν Φοιτητικές Υπηρεσίες, Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες και Εισαγωγές.

Τοποθεσίες

Βουβάλι

Address
Agassiz Circle,18
14214 Βουβάλι, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Ρότσεστερ

Address
South Winton Road,1880
14618 Ρότσεστερ, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη