Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το LMU

Ο αγαπημένος 16ος πρόεδρος του έθνους μας, ο Αβραάμ Λίνκολν, ήταν ντόπιος του γειτονικού Κεντάκι. Αλλά ίσως να μην γνωρίζετε ότι οραματίστηκε «ένα μεγάλο πανεπιστήμιο για τους ανθρώπους της περιοχής» εδώ στο Cumberland Gap. Εκατό σαράντα χρόνια αργότερα, το Lincoln Memorial University είναι ο κληρονόμος αυτού του οράματος και είμαστε πολύ υπερήφανοι που φοράμε το όνομά του και αγκαλιάζουμε την κληρονομιά του.

Φωλιασμένο στην παρθένα περιοχή Appalachian Mountain, η κύρια πανεπιστημιούπολη του LMU στο Harrogate, Tennessee, είναι γραφική και ιστορική. Περίπου 55 μίλια βόρεια του Knoxville, Tennessee, είμαστε απόλυτα έτοιμοι να προσφέρουμε μια φιλελεύθερη εκπαίδευση για την τέχνη. Η κύρια πανεπιστημιούπολη γεμάτη δραστηριότητες για φοιτητές και 11 εκτεταμένες τοποθεσίες στις γύρω περιοχές, το LMU παρέχει εκπαιδευτικές εμπειρίες που ταιριάζουν στη ζωή σας. Με πάνω από 30 μεγάλες ακαδημαϊκές εταιρείες, που κυμαίνονται από τη λογιστική μέχρι την άγρια φύση και την βιολογία της αλιείας, η επιτυχία είναι εφικτή.

Το πιο σημαντικό, η LMU είναι μια στενή κοινότητα γεμάτη με ανθρώπους που νοιάζονται. Οι φοιτητές μπορούν να περιμένουν προσωπική προσοχή με ένα μέσο μέγεθος μαθήματος 13 ετών. Στο LMU, οι σπουδαστές χτίζουν σχέσεις που διαρκούν και μαθαίνουν μαθήματα που θα μεταφέρουν για ζωή.

Κληρονομία

Lincoln Memorial University μεγάλωσε από αγάπη και σεβασμό στον Αβραάμ Λίνκολν και σήμερα τιμά το όνομα, τις αξίες και το πνεύμα του. Όπως λέει ο μύθος, το 1863 ο Λίνκολν πρότεινε στον στρατηγό OO Howard, στρατιωτικό αξιωματικό του Στρατού, ότι όταν τελείωσε ο εμφύλιος πόλεμος ελπίζαμε ότι ο στρατηγός Howard θα έκανε κάτι για τους πιστούς ανθρώπους της περιοχής.

Στα τέλη του 18ου αιώνα, ο συνταγματάρχης της αγγλικής εταιρείας, συνταγματάρχης ΑΑ Άρθουρ, αγόρασε την περιοχή όπου βρίσκεται το Lincoln Memorial University . Η εταιρεία του δημιούργησε ένα ξενοδοχείο 700 δωματίων που ονομάζεται "The Four Seasons", καθώς και ένα νοσοκομείο, ένα πανδοχείο, ένα sanitarium και άλλα μικρότερα κτίρια. Έχουν τοποθετηθεί δρόμοι και οι χώροι φυτεύονται με μεγάλη ποικιλία θάμνων και δέντρων. Το 1895 η εταιρεία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το έργο της όταν ένας οικονομικός πανικός σάρωσε την Αγγλία.

Ο αιδεσιμότατος Α. Α. Myers, ένας ομογενής υπουργός, ήρθε στο Cumberland Gap το 1888. Κατάφερε να ανοίξει τη Σχολή Harrow, που ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή στοιχειώδους εκπαίδευσης στους νέους του βουνού. Σε μια επίσκεψη στην περιοχή για να δώσει μια σειρά διαλέξεων στη Σχολή Harrow, ο στρατηγός OO Howard θυμήθηκε τη δέσμευσή του να εκπληρώσει το αίτημα του Lincoln και έγινε μέλος του Reverend Myers, του MF Overton, του CF Eager, του AB Kesterson και του M. Arthur για την ίδρυση του Lincoln Memorial University . Αυτή η ομάδα, μαζί με τον Robert F. Patterson, βετεράνο του Confederate, έγινε διοικητικό συμβούλιο και αγόρασε το The Four Seasons property. Σε εορτασμό των γενεθλίων του Lincoln, το ίδρυμα ήταν ναυλωμένο από το κράτος του Τενεσί στις 12 Φεβρουαρίου 1897, ως Lincoln Memorial University .

Από τότε, το Lincoln Memorial University προσπάθησε να προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, ανάπτυξη ηγεσίας της κοινότητας και επέκταση των οικονομικών και κοινωνικών δυνάμεων στην περιφέρειά του. Περισσότεροι από 700 αποφοίτων έχουν εισέλθει σε ιατρικές ή νομικές πρακτικές στις κοινότητες των Απαλαχίων. Άλλοι 3.000 έχουν γίνει επαγγελματίες εκπαιδευτικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε θέσεις από τη διδασκαλία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι τις πανεπιστημιακές προεδρίες. Είκοσι πέντε πτυχιούχοι έχουν δημοσιεύσει ευρέως αναγνωρισμένα βιβλία, δράματα και μουσικές συνθέσεις. Ο Jesse Stuart είναι ένας τέτοιος συγγραφέας. τα διάφορα έργα του έχουν μεταφραστεί σε επτά γλώσσες.

Αποστολή και Σκοπός

Lincoln Memorial University είναι μια ολοκληρωμένη κοινότητα μάθησης με βάση τις αξίες, αφιερωμένη στην παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών εμπειριών στο προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματικό επίπεδο. Το Πανεπιστήμιο προσπαθεί να δώσει στους φοιτητές τη βάση για μια πιο παραγωγική ζωή, υποστηρίζοντας τις αρχές της ζωής του Αβραάμ Λίνκολν: αφοσίωση στην ατομική ελευθερία, υπευθυνότητα και βελτίωση. σεβασμό της ιθαγένειας · αναγνώριση της εγγενούς αξίας των υψηλών ηθικών και ηθικών προτύπων · και μια πίστη σε έναν προσωπικό Θεό

Ενώ πρωταρχικά δεσμεύεται στη διδασκαλία, το πανεπιστήμιο υποστηρίζει έρευνα και υπηρεσίες. Το πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου και η δέσμευση για ποιοτική διδασκαλία σε κάθε επίπεδο βασίζονται στις πεποιθήσεις ότι οι απόφοιτοι πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνούν με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα σε μια εποχή ταχείας και συνεχώς διευρυνόμενης επικοινωνιακής τεχνολογίας πρέπει να έχουν ένα αξιοσημείωτο βάθος εκμάθησης σε ένα πεδίο γνώσης, πρέπει να εκτιμήσουν και να κατανοήσουν τους διάφορους τρόπους με τους οποίους γνωρίζουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας και πρέπει να είμαστε σε θέση να ασκούμε τεκμηριωμένες κρίσεις

Το Πανεπιστήμιο πιστεύει ότι ένας από τους βασικούς ακρογωνιαίους λίθους της ουσιαστικής ύπαρξης είναι η εξυπηρέτηση της ανθρωπότητας. Παρέχοντας στους σπουδαστές ευκαιρίες εκπαίδευσης, υπηρεσιών και έρευνας, το Lincoln Memorial University επιδιώκει να βελτιώσει τη ζωή των σπουδαστών που υπηρετεί. Παρέχοντας φοιτητές από όλο το κράτος, το έθνος και πολλές άλλες χώρες, το Πανεπιστήμιο διατηρεί τη δέσμευση να εμπλουτίσει τη ζωή των ανθρώπων και των κοινοτήτων στην περιοχή της Απαλαχίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Lincoln Memorial University

Το MBA με συγκέντρωση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες με κινητικότητα προς τα πάνω, οι οποίοι επιθυμούν πρόσθετη εκπαίδευση στις διαδικασίες κ ... [+]

Το MBA με συγκέντρωση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες με κινητικότητα προς τα πάνω, οι οποίοι επιθυμούν πρόσθετη εκπαίδευση στις διαδικασίες κατασκευής και εξυπηρέτησης, τον έλεγχο της διαδικασίας και την ανάλυση. Συγκεντρωμένα μαθήματα για το πτυχίο περιλαμβάνουν:

MBA 683 Διαχείριση Εφοδιαστικής ΑλυσίδαςMBA 684 Διαχείριση ΈργουMBA 685 Ποιοτικός έλεγχοςΠροϋποθέσεις Εισαγωγής ΠρογράμματοςΗλεκτρονική εφαρμογή500 λέξεις (σύνολο) Ερωτήσεις για το EssayΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΕπίσημες μεταγραφές3 Επιστολές συστάσεωςΈνα πτυχίο πανεπιστημίου με τουλάχιστον 2,75 GPAΔιεθνείς αιτούντεςΠρέπει να συμμετέχει σε συνέντευξη του SkypeΕλάχιστη βαθμολογία TOEFL 70Τα επίσημα αξιολογημένα αντίγραφα που αποστέλλονται μέσω μιας υπηρεσίας αξιολόγησης απευθείας στο σχολείο - η World Education Services (www.wes.org) και η International Education Evaluations, Inc. (www.iee123.com) γίνονται δεκτά από το σχολείο.... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Harrogate
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Lincoln Memorial University

Το MBA με συγκέντρωση στη Διοίκηση Υγείας έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες με κινητικότητα προς τα πάνω, οι οποίοι επιδιώκουν σταδιοδρομία που ασχολείται με τις επιχειρη ... [+]

Το MBA με συγκέντρωση στη Διοίκηση Υγείας έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες με κινητικότητα προς τα πάνω, οι οποίοι επιδιώκουν επαγγελματική σταδιοδρομία που σχετίζεται με τις επιχειρηματικές πτυχές του Healthcare Administrat ion. Συγκεντρωμένα μαθήματα για αυτό το πτυχίο περιλαμβάνουν:

MBA 614 Διοίκηση Οργανισμών ΥγείαςMBA 615 Θέματα ΥγείαςMBA 619 Βελτίωση της ποιότητας στην υγειονομική περίθαλψηΝόμος περί υγειονομικής περίθαλψης MBA 620Προϋποθέσεις Εισαγωγής ΠρογράμματοςΗλεκτρονική εφαρμογή500 λέξεις (σύνολο) Ερωτήσεις για το EssayΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΕπίσημες μεταγραφές3 Επιστολές συστάσεωςΈνα πτυχίο πανεπιστημίου με τουλάχιστον 2,75 GPAΔιεθνείς αιτούντεςΠρέπει να συμμετέχει σε συνέντευξη του SkypeΕλάχιστη βαθμολογία TOEFL 70Τα επίσημα αξιολογημένα αντίγραφα που αποστέλλονται μέσω μιας υπηρεσίας αξιολόγησης απευθείας στο σχολείο - η World Education Services (www.wes.org) και η International Education Evaluations, Inc. (www.iee123.com) γίνονται δεκτά από το σχολείο.... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Harrogate
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Overview of Lincoln Memorial University (LMU)

Lincoln Memorial University - A Best Value Institution