Kelley School of Business Indiana University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Kelley School προσφέρει μια εκπαίδευση των επιχειρήσεων top-tier επικεντρώθηκε στην καθοδήγησή σας προς τη δική σας αληθινή επιτυχία.

Στο Kelley School of Business, είμαστε στην επιχείρηση της δημιουργίας δυναμική καριέρα. Οι μαθητές μας έχουν το ταλέντο για να πετύχει, την ταπεινότητα να αναπτυχθούν και την επιμονή να επιμείνουμε. Αυτό το πνεύμα, σε συνδυασμό με μια εκπαίδευση που μόνο η ελίτ Kelley School μπορεί να παραδώσει-αποτελέσματα σε πτυχιούχους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις, να καταστεί δυνατή η θετική αλλαγή και να συμβάλει στην οργανώσεις τους από την πρώτη μέρα.

Έχουμε τις ρίζες μας στην πρώτη επιχειρηματική πορεία προσφέρονται σε Ιντιάνα College στο Μπλούμινγκτον το 1830. Ιντιάνα College μεγάλωσε για να είναι το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, και τη Σχολή Οικονομικών και Εμπορίου, που ιδρύθηκε το 1920, μεγάλωσε για να είναι η Kelley School of Business. Έχουμε προσφέρονται μαθήματα των επιχειρήσεων στην Ινδιανάπολη πανεπιστημιούπολη μας από το 1916, υλοποιείται εκπαίδευση διοικητικών στελεχών το 1952 και εκ των προτέρων εκπαίδευση των επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. χρονοδιάγραμμα μας παρουσιάζει περισσότερα από 100 χρόνια της επιχειρηματικής αριστείας.

για Kelley

Εργοδότες μας λένε ότι αναζητούν τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας για τη θετική, εργατικός στάση τους και την εμπιστοσύνη τους, που προέρχεται από τον πραγματικό κόσμο, εφαρμόζεται η εκπαίδευση σχολή μας παραδώσει σε κάθε επίπεδο βαθμού.

μέλη ΔΕΠ μας απαιτούν, και να πάρει, το καλύτερο από τους μαθητές μας. Kelley σπουδαστές μαθαίνουν πώς να οδηγείτε αποτελέσματα. Η ποιότητα αυτή αντικατοπτρίζεται σε εξαιρετικές φοιτητής μας τα ποσοστά απασχόλησης προσφοράς, η φήμη των υπηρεσιών καριέρα μας και την παγκόσμια θέση μας ως μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων.

πανό

Πηγαίνετε από στιγμή σε δυναμική

Υπάρχουν στιγμές σημασία στη ζωή. Μπορούν να συμβούν οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Ένα flash έμπνευσης για μια νέα επιχείρηση, μια εισαγωγή σε ένα μέντορα, που προσγειώνεται τα μεγάλα δουλειά-είναι καθοριστικό στιγμές που έχετε ορίσει. Και χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση και υποστήριξη, αυτό είναι το μόνο που είναι: ενιαία στιγμές που τελειώνει όταν τελειώνουν. Με Kelley, αυτές οι στιγμές να εκραγεί σε αλυσιδωτές αντιδράσεις των ευκαιριών. Δεν είστε μόνο προετοιμασμένοι γι 'αυτούς? είστε σε θέση να τα περιηγηθείτε με σκοπό να καθοδηγήσει τον εαυτό σας προς την δική σας αληθινή επιτυχία.

πανό

Αποστολή

Η αποστολή του Kelley School of Business του είναι να μετατρέψει τη ζωή των φοιτητών, οργανώσεις και την κοινωνία μέσω της εκπαίδευσης διαχείρισης και της έρευνας. Στόχος μας είναι να παράγουμε: α) οι φοιτητές που είναι πολίτες του κόσμου που έχουν θετικό αντίκτυπο στις οργανώσεις τους και τις κοινότητες στις οποίες ζουν, και β) την έρευνα που προωθεί τόσο τη θεωρία και την πρακτική. Τονίζουμε μια συνεργατική προσέγγιση που ενθαρρύνει τη δημιουργία εταιρικών σχέσεων προστιθέμενης αξίας μεταξύ των διδασκόντων, φοιτητών, αποφοίτων, άλλα πανεπιστήμια και ακαδημαϊκές μονάδες IU, καθώς και με τον ιδιωτικό τομέα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Στο Kelley School, έχουμε δεσμευτεί για τη διατήρηση ενός συστήματος αξιών θεμελιώνεται σε:

  • Δεοντολογική συμπεριφορά και την ακεραιότητα
  • Αριστείας, τον επαγγελματισμό και την υπερηφάνεια σε όλα αυτά που κάνουμε
  • Προσωπική πρωτοβουλία και την ατομική ευθύνη
  • Πλήρη δέσμευση όλων των καθηγητών και του προσωπικού μας στην επιδίωξη της αποστολής του σχολείου
  • Συνεχή καινοτομία στα προγράμματα και υποτροφιών μας
  • Ένα πνεύμα συνεργασίας, ευγένεια, σεβασμό και συλλογική συμπεριφορά σε όλα τα πλαίσια
  • Ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία
  • Διαφορετικότητα και ένταξη και
  • Απλά και δίκαιη αναγνώριση για τις επιδόσεις

Τοποθεσίες

Bloomington

Address
Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street
47405 Bloomington, Ιντιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
undefined

Ιντιανάπολις

Address
801 W. Michigan Street
46202 Ιντιανάπολις, Ιντιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
undefined

Manchester

Address
Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

FAQ

Άλλη