Krannert Executive Education, Purdue University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ επίτευξη των στόχων σας

Executive Education στο Πανεπιστήμιο Purdue προσφέρει προγράμματα για να ταιριάζει επιμέρους στόχους και τις ανάγκες της εταιρείας.

επαγγελματίες που εργάζονται κερδίσουν ένα Executive MBA για να προετοιμαστούν για την άμεση και μακροπρόθεσμους στόχους την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. επαγγελματίες του κλάδου να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης μέσα σε μόλις μία εβδομάδα σε προγράμματα πιστοποιητικό ανοικτής εγγραφής μας. Εταιρείες επωφελούνται από προσαρμοσμένα προγράμματα μας, ώστε να ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες της οργάνωσής τους. Όποια και αν είναι προσωπική ή την εταιρεία σας στόχους, να διερευνήσει πώς ένα πρόγραμμα Krannert Executive Education μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε και να ξεπεράσει τους!

Γιατί Krannert

επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο θα είναι εκείνοι που μιλούν τη γλώσσα της καινοτομίας, που ξέρουν πώς να αναλύει δεδομένα, να αναπτύξουν και στατιστικά δικαιολογούν δημιουργικές επιχειρηματικές λύσεις, ακόμη και να λάβει τις νέες τεχνολογίες στην αγορά.

Εάν είστε οραματίζονται τον εαυτό σας ως έναν από αυτούς τους ηγέτες, η Krannert School of Management είναι όπου θέλετε να είστε.

Ζωντανός μέσα σε ένα παγκοσμίου φήμης, που βασίζονται στην έρευνα πανεπιστήμιο με μια μακρά ιστορία της ηγεσίας στον τομέα της επιστήμης και της μηχανικής, Krannert προσφέρει μια πιο αναλυτική, επίλυσης προβλημάτων μάρκα της επιχειρηματικής παιδείας και μια πιο ρεαλιστική, get-the-job-γίνει προσέγγιση για ακαδημαϊκούς .

Σε αντίθεση με οπουδήποτε αλλού, σε Krannert, θα μάθετε πώς να μαθαίνουν, πώς να ρωτήσετε, την έρευνα και να σκέφτονται με νέους τρόπους.

Όλο αυτό το διάστημα, θα πρέπει να βυθίζεται σε μια συνεργατική, την εργασία-ηθική κουλτούρα που μεταδίδει τις δεξιότητες της ηγεσίας, πώς να αναπτύξουν και να επικοινωνήσουν ένα όραμα, και διπλωματικά επηρεάζουν άλλους να το πραγματοποιήσουμε.

Αυτός είναι ο λόγος Krannert. Αυτό είναι όπου αρχίζουν παγκόσμιων ηγετών των επιχειρήσεων.

Ρίξτε μια ευρύτερη ματιά στην εμπειρία Krannert.

το Purdue Brand Επιχειρήσεων

«Χιούστον, έχουμε ένα πρόβλημα ...» Εμπνευσμένο από μια από τις πιο σασπένς γεγονότα στην αμερικανική ιστορία, αυτή η εικονική σύνθημα έχει γίνει μια λεκτική «Bat-σήμα» για αιχμηρά μυαλά που μπορούν να προσαρμόζονται και να ανταποκρίνονται γρήγορα σε μια κατάσταση think-fast .

Είναι επίσης μια τέλεια στιγμιότυπο του γιατί επιχειρήσεων φοιτητών στο μεταπτυχιακό Krannert School of Management με ένα συναρπαστικό πλεονέκτημα.

Θεωρείται ως ένας από τους ελίτ επιχειρηματικές σχολές της χώρας, Krannert λειτουργεί στενά με μια κορυφαία σχολή μηχανικών, που παράγουν 23 Απόλλωνα και άλλους αστροναύτες της NASA - πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο.

Που λειτουργούν ενάντια σε αυτό το σκηνικό της δύναμης Purdue στην επιστήμη και την τεχνολογία, Krannert προσεγγίζει με μοναδικό επιχειρηματικό μάθησης από μια έρευνα που βασίζεται, ποσοτική γωνία που αναπτύσσει αναλυτικές ικανότητες των μαθητών και, φυσικά, παράγει αποφοίτους με τις ευρηματικές, σκεφτείτε γρήγορη ικανότητες επίλυσης προβλημάτων κάθε σύγχρονη Ημέρα εμπορικές απαιτήσεις της επιχείρησης.

Ένα οικοσύστημα καινοτομίας

Βγείτε έξω από τη θεωρία και την πραγματικότητα πιάσουμε δουλειά. Μέσα σε ελάχιστη απόσταση από το κάθε τάξη Krannert είναι μια δυναμική ιδέα εργοστάσιο-ένα πραγματικό κόσμο, πρακτική Ε & Α και των επιχειρήσεων-εκκίνησης »ecosystem'-που προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία μάθησης.

Συμβαίνει ακριβώς στην πανεπιστημιούπολη, αυτό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης / ιδιωτική επιχείρηση «συγχώνευση» είναι όπου οι επενδυτές, οι συνεργάτες της μεταποίησης, επιχειρηματίες, ερευνητές, καθηγητές, αποφοίτους και σπουδαστές ακριβώς όπως σας συνεχώς γυρίζοντας τα γρανάζια της βιομηχανικής εξέλιξης.

Από την ένωση, Krannert οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε απίστευτες ευκαιρίες με βάση τις ανάγκες, εφόσον λαμβάνουν hands-on εμπειρία εμπορευματοποίηση, και τη βελτιστοποίηση σε πραγματικές επιχειρησιακές ρυθμίσεις, τις τελευταίες τεχνολογίες.

Απίστευτα Μπήκες Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας

Τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής σπάνια βρέθηκαν σε ένα βιβλίο. Για το θέμα αυτό, όταν η απόδοση των επενδύσεων εκπαίδευση σας έρχεται κάτω στην δουλειά που τελικά γη, είναι αυτοί που δεν βρέθηκε σε ένα "hands-on" lab, είτε.

Βρίσκονται στον πλούτο της ανθρώπινης δικτύωσης και την ανεκτίμητη χρησιμότητα της επαγγελματικής ανάπτυξης των κοινωνικών δεξιοτήτων που είναι πρόσθετη αξία χαρακτηριστικά του Krannert School of Management.

Ως φοιτητής στο Krannert, σε αντίθεση με οπουδήποτε αλλού, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσει μια δυναμική σειρά των πόρων σταδιοδρομίας και ευκαιρίες που κυμαίνονται από την ηγεσία μαθημάτων και one-on-one coaching, σε ένα δίκτυο αποφοίτων αξεπέραστη στην πολυμορφία βιομηχανία και μια πλήρη πλάκα εκθέσεων, συμπεριλαμβανομένης της καριέρας υψηλής ενέργειας με το μεγαλύτερο συλλογικό δίκαιη στη χώρα.

Προσιτός Πόρων »του Ανθρώπου»

Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να είναι κάτω στη Γη.

Γι 'αυτό, ως συμπλήρωμα στις πιο αναλυτική, τεκμηριωμένη με βάση το επιχειρησιακό πρόγραμμα σπουδών του, το Krannert School of Management λειτουργεί με ΜΟ που είναι βαθύτατα συγκινημένο από τις πιο οργανική, λιγότερο στερεότυπη ανθρώπινες ιδιότητες της εκπαίδευσης.

Από τη στιγμή που θα ακούσετε μια ζωντανή φωνή, όταν για πρώτη φορά εμπλέκονται με το σχολείο Krannert, θα εκτιμήσετε όλα αυτά που σας κάνει να αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι και πραγματικά υποστηρίζεται σε όλη την ακαδημαϊκή επιδιώξεις σας.

Κοιτάζοντας πίσω, σχεδόν κάθε απόφοιτος μπορεί να υποδηλώνουν μια προσωπική δέσμευση σε Krannert ως ένα σημείο καμπής στο του ή της ταξίδι-ένα από τα ανεκτίμητα φοιτητικά προγράμματα μέντορα, η έμφαση στην σχολή προσβασιμότητα, το μοντέλο μάθησης ομάδα, η ακούραστη καθοδήγηση σταδιοδρομίας υπηρεσίας, ή το εκπληκτικό παγκόσμια εμπειρία της έκθεσης, με Purdue σταθερά ψηλά στη λίστα στις πανεπιστημιουπόλεις διαφορετικότητα και τη μελέτη-στο εξωτερικό ευκαιρίες.

Μικρό σχολείο, Τεράστια Δίκτυο

Δεν είναι το μέγεθος των ψαριών στη λίμνη. Είναι πόσο σφιχτά το «σχολείο» είναι. Όταν άλλες επιχειρηματικές σχολές, σωστό ή λάθος, να προωθήσει μια πιο ατομικιστική, ανταγωνιστική, κατάσταση με γνώμονα vibe φοιτητής, ο Krannert School of Management είναι unapologetically ομάδα προσανατολισμένη.

Ναι, Krannert είναι μέρος ενός πανεπιστημίου Big Ten και προσφέρει όλες τις σχετικές "big-λίμνη" πλεονεκτήματα που έρχονται με αυτό, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε ένα παγκόσμιο δίκτυο και άκρως ασχολούνται αποφοίτων που βελτιώνει δραματικά τις ευκαιρίες μάθησης και σταδιοδρομίας.

Όμως, σε σύγκριση με τους συνομηλίκους του, Krannert είναι αναλογικά μικρότερη σε κλίμακα-διατήρηση ενός φοιτητή-φανερά οικογενειακή αίσθηση, μια πιο αμοιβαία ενθαρρυντική ατμόσφαιρα του ανταγωνισμού, καθώς και ένα εξαιρετικά συνεργατικό μοντέλο τάξη που είναι αντανακλαστικό της τρόπο τη σημερινή επιτυχημένη επιχείρηση των επιχειρήσεων να λειτουργούν και να λύσει προβλήματα.

Έτσι, τα μεγάλα ψάρια στην πανεπιστημιούπολη; Ίσως. Αλλά πολύ λίγοι σε Krannert θέσει πολύ υλικό σε αυτό. Αντ 'αυτού, είναι περισσότερο διατεθειμένοι να πετύχει μαζί.

Είναι Business όπως Ασυνήθιστο

Επειδή η επιτυχημένη μάρκα έχει πάντα ένα διαφορικό πλεονέκτημα.

Είτε μιλάμε για μια εταιρεία, ένα προϊόν, ένα πανεπιστήμιο ή ένα φοιτητή, η επιτυχημένη μάρκα έχει μια προσωπικότητα. Ένα βάθος. Ένα κίνητρο. Ένας σκοπός.

Στο Krannert School of Management, κάθε πτυχή, κάθε απόχρωση της συνολικής εμπειρίας της εκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και προορίζονται για να προσθέσετε υφή στην ανάπτυξη σας ως φοιτητής και, το πιο σημαντικό, το μέλλον σας ως επαγγελματίας.

Purdue είναι αυξητικός παράγοντας για Changers Game

Από Φεβ 2016 ...

8 παραγωγός του ταλέντου εκκίνησης μεταξύ των δημόσιων πανεπιστημίων των ΗΠΑ

18 στις περισσότερες αποφοίτων που χρησιμεύει ως Fortune 500 CEOs

91% ποσοστό επιτυχίας μεταπτυχιακό (5-ετή μέσο όρο)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη EMBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

EMBA

Executive MBA

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 19 μήνες September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Lafayette

Το πρόγραμμα EMBA στο Purdue έχει παράσχει εκπαιδευτικές λύσεις για επαγγελματίες που εργάζονται για περισσότερα από 30 χρόνια. Το πρόγραμμα διαθέτει κορυφαία σχολή Krannert και ηχεία που είναι γνωστά για την εμπειρία τους. Είναι κατατάσσεται με συνέπεια στα κορυφαία προγράμματα στον κόσμο. [+]

Το πρόγραμμα EMBA στο Purdue έχει παράσχει εκπαιδευτικές λύσεις για επαγγελματίες που εργάζονται για περισσότερα από 30 χρόνια. Το πρόγραμμα διαθέτει κορυφαία σχολή Krannert και ηχεία που είναι γνωστά για την εμπειρία τους. Είναι κατατάσσεται με συνέπεια στα κορυφαία προγράμματα στον κόσμο.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το πτυχίο EMBA ενώ παραμένετε απασχολούμενοι με πλήρες ωράριο και παρακολουθείτε μαθήματα σε άτομα μόνο μία έως δύο εβδομάδες ανά τρίμηνο. Είναι μια μορφή που σας προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων - την ηλεκτρονική ευκολία και τη δύναμη της βελτιωμένης μάθησης και δικτύωσης με άλλους επαγγελματίες από όλες τις ΗΠΑ και τον κόσμο.... [-]


IMM Global Executive MBA

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 19 μήνες March 2019 Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το πρόγραμμα IMM Global Executive MBA βοήθησε στελέχη και εταιρείες να γίνουν πιο αποτελεσματικοί συμμετέχοντες στη διεθνή οικονομία. [+]

Η σωστή προετοιμασία για την παγκόσμια διαχείριση

Για περισσότερα από 20 χρόνια, το πρόγραμμα IMM Global Executive MBA βοήθησε στελέχη και εταιρείες να γίνουν πιο αποτελεσματικοί συμμετέχοντες στη διεθνή οικονομία. Εφαρμοσμένη από πέντε σχολές επιχειρήσεων σε τέσσερις ηπείρους, το πρόγραμμά μας προσφέρει μια πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια σε συνδυασμό με μια τοπική βύθιση χάρη σε 10 εβδομάδες κατοικιών στην πανεπιστημιούπολη σε επτά διαφορετικές χώρες.... [-]


Βίντεο

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Επικοινωνία

Purdue Krannert School of Management

Διεύθυνση Lafayette, Indiana, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.krannert.purdue.edu/executive
Τηλέφωνο +1 765-494-1554