Krannert Executive Education, Purdue University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΣΑΣ

Η Executive Education στο Πανεπιστήμιο Purdue προσφέρει προγράμματα για να ταιριάζει με τους μεμονωμένους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησης.

  • Οι επαγγελματίες που εργάζονται κερδίζουν ένα Executive MBA για να προετοιμαστούν για άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους προαγωγής σταδιοδρομίας.
  • Οι επαγγελματίες του κλάδου αναπτύσσουν διαχειριστικές δεξιότητες σε μόλις μία εβδομάδα στα προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης ανοικτής εγγραφής.
  • Οι εταιρείες επωφελούνται από τα προσαρμοσμένα μας προγράμματα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες της οργάνωσής τους.

Όποιοι και να είναι οι προσωπικοί ή εταιρικοί σας στόχοι, διερευνήστε πώς ένα πρόγραμμα Krannert Executive Education μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε και να τα ξεπεράσετε!

Γιατί Krannert

Οι ηγέτες των επιχειρήσεων του αύριο θα είναι αυτοί που μιλούν τη γλώσσα της καινοτομίας - που ξέρουν πώς να αναλύουν τα δεδομένα, να αναπτύσσουν και να δικαιολογούν στατιστικά δημιουργικές επιχειρηματικές λύσεις και να λαμβάνουν ακόμη και νέες τεχνολογίες στην αγορά. Αν οραματιστείτε ως ένας από αυτούς τους ηγέτες, η Σχολή Διοίκησης Krannert είναι εκεί που θέλετε να είστε. Ζωντανό σε ένα παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιο με έδρα την έρευνα, με μακρά ιστορία ηγεσίας στην επιστήμη και την τεχνολογία, η Krannert προσφέρει μια πιο αναλυτική, επιχειρηματική εκπαίδευση για την επίλυση προβλημάτων και μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση για τους ακαδημαϊκούς . Σε αντίθεση με οπουδήποτε αλλού, στο Krannert, θα μάθετε πώς να μαθαίνετε - πώς να ρωτήσετε, να ερευνήσετε και να σκέφτεστε με νέους τρόπους. Όλη την ώρα, θα βυθιστείτε σε μια συνεργατική, εργασιακά-ηθική κουλτούρα που μεταδίδει τις μαλακές δεξιότητες της ηγεσίας - πώς να αναπτύξετε και να επικοινωνήσετε ένα όραμα και να επηρεάσετε διπλωματικά τους άλλους για να το υλοποιήσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον Krannert. Εδώ αρχίζουν οι ηγέτες των παγκόσμιων επιχειρήσεων. Πάρτε μια ευρύτερη ματιά στην εμπειρία Krannert.

το Purdue Brand of Business

"Χιούστον, έχουμε ένα πρόβλημα ..." Εμπνευσμένο από ένα από τα πιο αγωνιώδη γεγονότα της αμερικανικής ιστορίας, αυτή η εικονική φράση έχει γίνει ένα λεκτικό σήμα «Bat-signal» για αιχμηρά μυαλά που μπορούν να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν γρήγορα σε μια κατάσταση σκέψης . Είναι επίσης ένα τέλειο στιγμιότυπο για το γιατί οι σπουδαστές των επιχειρήσεων στην Krannert School of Management αποφοίτησαν με ένα συναρπαστικό πλεονέκτημα. Θεωρείται ως μία από τις ελίτ σχολές επιχειρήσεων της χώρας, ο Krannert συνεργάζεται στενά με μια κορυφαία σχολή μηχανικών, παράγοντας 23 αστροναύτες και άλλους αστροναύτες της NASA - πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο. Λειτουργώντας σε αυτό το πλαίσιο της δύναμης της Purdue στην επιστήμη και την τεχνολογία, η Krannert προσεγγίζει μοναδικά την επιχειρησιακή μάθηση από μια ποσοτική γωνία που βασίζεται στην έρευνα, αναπτύσσει τις αναλυτικές ικανότητες των μαθητών και, φυσικά, παράγει τους αποφοίτους με τις ικανές, -ημερών εμπορικών επιχειρήσεων.

Ένα οικοσύστημα καινοτομίας

Βγείτε έξω από τη θεωρία και κατεβαίνετε στην επιχείρηση. Μέσα από την απόσταση από κάθε τάξη της Krannert είναι μια δυναμική ιδέα εργοστασιακά - ένα πραγματικό, πρακτικό R

Απίστευτα Savvy Career Services

Τα σπουδαιότερα μαθήματα της ζωής βρίσκονται σπάνια σε ένα βιβλίο. Για το λόγο αυτό, όταν η απόδοση της επένδυσής σας στην εκπαίδευση έρχεται κάτω από τη δουλειά που τελικά προσγειώνεται, δεν βρίσκονται ούτε σε εργαστήριο "hands-on". Βρίσκονται στον πλούτο της ανθρώπινης δικτύωσης και της ανεκτίμητης χρησιμότητας της επαγγελματικής ανάπτυξης των κοινωνικών δεξιοτήτων που αποτελούν χαρακτηριστικά σημεία προστιθέμενης αξίας της Σχολής Διοίκησης Krannert. Ως φοιτητής στο Krannert, σε αντίθεση με οπουδήποτε αλλού, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε μια δυναμική σειρά πηγών σταδιοδρομίας και ευκαιρίες που κυμαίνονται από τα μαθήματα ηγεσίας και το one-on-one coaching σε ένα δίκτυο αποφοίτων αξεπέραστο στην ποικιλομορφία της βιομηχανίας και μια πλήρη πλάκα εκδηλώσεις καριέρας υψηλής ενέργειας - συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης συλλογικής έκθεσης στη χώρα.

Προσβάσιμοι «ανθρώπινοι» πόροι

Η ανώτερη μάθηση θα πρέπει να είναι κάτω στη Γη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ως συμπλήρωμα του αναλυτικότερου επιχειρηματικού προγράμματος σπουδών που βασίζεται στην έρευνα, η Σχολή Διοίκησης της Krannert λειτουργεί με ένα ΜΟ που εκτιμά βαθιά τις πιο οργανικές και λιγότερο οργανωτικές ανθρώπινες ιδιότητες της εκπαίδευσης. Από τη στιγμή που θα ακούσετε μια ζωντανή φωνή όταν αρχικά συμμετέχετε στο σχολείο Krannert, θα εκτιμήσετε όλα όσα σας κάνουν να αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι και πραγματικά υποστηριγμένοι σε όλες τις ακαδημαϊκές σας αναζητήσεις. Κοιτάζοντας πίσω, σχεδόν κάθε πτυχιούχος μπορεί να επισημάνει μια προσωπική εμπλοκή στο Krannert ως σημείο καμπής στο ταξίδι του - ένα από τα ανεκτίμητα προγράμματα καθοδήγησης των μαθητών, την έμφαση στην προσβασιμότητα των διδασκόντων, το μοντέλο μάθησης της κοόρτης, το ακούραστο coaching service coaching, ή την καταπληκτική εμπειρία παγκόσμιας έκθεσης, με τον Purdue να κατατάσσεται σε υψηλό βαθμό στην ποικιλία στην πανεπιστημιούπολη και στις ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό.

Μικρό σχολείο, τεράστιο δίκτυο

Δεν είναι το μέγεθος των ψαριών στη λίμνη. Είναι πόσο σφιχτό είναι το «σχολείο». Όταν άλλα κολέγια επιχειρήσεων, σωστά ή λάθος, προωθούν μια πιο ατομικιστική, ανταγωνιστική, κατάσταση-καθοδηγείται vibe φοιτητής, Krannert School of Management είναι στενά προσανατολισμένη ομάδα. Ναι, η Krannert είναι μέρος ενός μεγάλου δέκα πανεπιστημίου και προσφέρει όλα τα σχετικά πλεονεκτήματα "μεγάλης λίμνης" που έρχονται με αυτό, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε ένα παγκόσμιο και εξαιρετικά αφοσιωμένο δίκτυο αποφοίτων που βελτιώνει δραματικά τις ευκαιρίες μάθησης και σταδιοδρομίας. Όμως, σε σύγκριση με τους συνομηλίκους της, η Krannert είναι αναλογικά μικρότερη σε κλίμακα - διατηρώντας μια αισθητή οικογένεια αισθητή από τους σπουδαστές, ένα αμοιβαία πιο ενθαρρυντικό κλίμα ανταγωνισμού και ένα μοντέλο υψηλής συνεργασίας που αντικατοπτρίζει τον τρόπο λειτουργίας και επίλυσης των σημερινών επιτυχημένων επιχειρηματικών επιχειρήσεων προβλήματα. Έτσι, τα μεγάλα ψάρια στην πανεπιστημιούπολη; Ισως. Αλλά πολύ λίγοι στο Krannert έβαλαν πολλά αποθέματα σε αυτό. Αντ 'αυτού, είναι πιο διατεθειμένοι να πετύχουν μαζί.

Η επιχείρηση είναι ασυνήθιστη

Επειδή η επιτυχημένη μάρκα έχει πάντα ένα διαφορικό πλεονέκτημα. Είτε μιλάμε για μια εταιρεία, ένα προϊόν, ένα πανεπιστήμιο ή έναν σπουδαστή, η επιτυχημένη μάρκα έχει προσωπικότητα. Ένα βάθος. Ένα κίνητρο. Ενας σκοπός. Στη Σχολή Διοίκησης Krannert, κάθε όψη, κάθε διάσταση της συνολικής εκπαιδευτικής εμπειρίας έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και προορίζεται να προσθέσει υφή στην ανάπτυξη σας ως φοιτητής και, το πιο σημαντικό, το μέλλον σας ως επαγγελματίας.

Το Purdue είναι συντελεστής ανάπτυξης για τους παίκτες αλλαγής παιχνιδιών

Από το 2018:

  • # 1 προορισμός διεθνών φοιτητών σε κλάδους STEM (Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ)
  • # 5 μεταξύ των δημόσιων πανεπιστημίων στην κατάταξη της Wall Street Journal σε 500 αμερικανικά κολέγια
  • # 11 μεταξύ των δημόσιων πανεπιστημίων (US News

Τοποθεσίες

Ask a Question

Άλλη