Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Μοναδικό εκπαιδευτικό μοντέλο

Σχεδόν κάθε κολέγιο μιλάει πρόσφατα για τη βιωματική εκπαίδευση. Αυτό συμβαίνει γιατί λειτουργεί. Στο Johnson

Προσφέρουμε ένα βέλτιστο συνδυασμό πνευματικής ανάπτυξης, εκπαίδευσης που επικεντρώνεται στη βιομηχανία, εμπειριών εργασίας για οικοδόμηση περιουσιακών στοιχείων, ευκαιριών κοινότητας και ηγεσίας, καθώς και ενός ασυνήθιστου βάθους υπηρεσιών σταδιοδρομίας.

Στο Johnson

Αυτή η προσέγγιση είναι ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος μάθησης. Μέσω αυτών των εμπειριών, θα είστε μοναδικά προετοιμασμένοι για τη μετατόπιση των βιομηχανιών και θα έχετε την ευελιξία να ακολουθείτε άλλες πορείες καριέρας και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Διαπίστευση

Η JWU είναι διαπιστευμένη από την Ένωση Νέων Αγγλικών Σχολείων και Κολλεγίων Α.Ε. (NEASC), μέσω της Επιτροπής για τα Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης (CIHE). Ο παλαιότερος περιφερειακός οργανισμός διαπίστευσης του έθνους, η NEASC αναγνωρίζει διεθνώς τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η διαπίστευση αυτή περιλαμβάνει τις τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Johnson & Wales University

Θέλετε να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο; Το πρόγραμμα MBA παγκόσμιας κλάσης, το τέταρτο μεγαλύτερο στη Νέα Αγγλία (πίσω από το Harvard, BU και MIT) και που μ ... [+]

σύνοψη προγράμματος

Θέλετε να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο; Το πρόγραμμα MBA παγκόσμιας κλάσης, το τέταρτο μεγαλύτερο στη Νέα Αγγλία (πίσω από το Harvard, BU και MIT) και που μιμούνται τις πανεπιστημιουπόλεις North Miami και Denver, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί τα προγράμματα των επαγγελματιών και μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 12 μήνες.

Αναπτύχθηκε και ενημερώθηκε σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες, το επαγγελματικά προσανατολισμένο πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει έργα και προκλήσεις πραγματικού κόσμου, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία - τι εργοδότες εκτιμούν περισσότερο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Providence Miami Denver
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Providence Campus
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
800-342-5598
Miami Campus
Τηλέφωνο
866-598-3567
Denver Campus
Τηλέφωνο
877-598-3368
Charlotte Campus
Τηλέφωνο
866-598-2427