Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ SNAPSHOT

Κύρια Campus

Καλώς ήλθατε στο Grand Canyon Πανεπιστήμιο (ΕΕΜ), κορυφαίο ιδιωτικό χριστιανικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Για περισσότερα από 65 χρόνια, Φοίνιξ πανεπιστημιούπολη μας ήταν η πύλη προς την επιτυχία για αμέτρητες μελετητές και τους ηγέτες της βιομηχανίας. Η δέσμευσή μας για τη Χριστιανική κοσμοθεωρία μας διεξάγεται με έναν τρόπο αγάπης που παρέχει μεγαλύτερη ενότητα σε ολόκληρο το πανεπιστήμιο και τα θεμελιώδη μας έγγραφα βοηθούν στην άρθρωση αυτών των πεποιθήσεων και ποιοι είμαστε ως κοινότητα. Με στρέμματα γραφική λόγους και εξαιρετικές εγκαταστάσεις, καλούμε την επόμενη γενιά των φοιτητών και των επαγγελματιών που εργάζονται για να απολαύσετε την πλήρη εμπειρία πανεπιστήμιο.

Πανεπιστήμιο Ανάπτυξης

ΕΕΜ αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς με τα σχέδια για τη συνέχιση της επέκτασης. Από το 2009, έχουμε επενδύσει εκατομμύρια στο πανεπιστήμιο για να βελτιωθεί η ποιότητα των ακαδημαϊκών προσφορές και τις εμπειρίες των σπουδαστών. Η υποδομή αυτή περιλαμβάνει νέες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υποστήριξης των φοιτητών, αίθουσες διαμονής και αναψυχής. Το φθινόπωρο του 2016, χαιρέτησα έναν αριθμό ρεκόρ φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη Φοίνιξ και σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τον μαθητικό μας πληθυσμό και τις εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολης που προχωρούν.

Το πανεπιστήμιό μας συνεχίζει επίσης να φιλοξενήσει αναπτυσσόμενη online και το βράδυ κοινότητες των φοιτητών μας. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες online μαθητές που φοιτούν τάξη από όλο τον κόσμο. Με τη σειρά του, είμαστε συνεχώς διύλισης ψηφιακές πλατφόρμες μας να παραδώσει εξαιρετική εμπειρία πανεπιστημιούπολη ΕΕΜ για εικονικά περιβάλλοντα. Είμαστε, επίσης, την κατασκευή επιπλέον θέσεις πανεπιστημιούπολη για να βοηθήσει με πλήρες ωράριο και το βράδυ φοιτητές παρακολουθούν τάξη πιο κοντά στο σπίτι.

Το "νέο" εισάγεται σε όλη την πανεπιστημιούπολη της GCU. Το φθινόπωρο του 2016, ολοκληρώσαμε την κατασκευή σε ένα σύγχρονο μηχανολογικό κτίριο 173,447 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει τον αυξανόμενο αριθμό των σπουδαστών που σπουδάζουν σε μεγάλες εταιρείες STEM. Ανοίξαμε επίσης τρία νέα κτίρια διαμέσου πανεπιστημιουπόλεων για ανώτερους μαθητές. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας για την προσθήκη 10 νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην πανεπιστημιούπολη τα επόμενα δύο χρόνια, παρουσιάσαμε το ολοκαίνουριο Στάδιο GCU των 6.000 θέσεων το φθινόπωρο του 2016, το οποίο φιλοξενεί τις ομάδες ποδοσφαίρου NCAA Division I.

ΕΕΜ έχει επεκταθεί έξω από την πανεπιστημιούπολη για να συμπεριλάβει νέες ιδιότητες. Το GCU Hotel βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη και προσφέρει προσιτές τιμές δωματίων και ανακαινισμένα καταλύματα - το ιδανικό μέρος για οικογένειες που μένουν όταν επισκέπτονται το μαθητή τους. Το Canyon 49 Grill, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο, προσφέρει το τέλειο τοπικό σκηνικό, με νόστιμο φαγητό, φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα και άπλετο πνεύμα και φιλοξενία Lope. Εξερευνήστε το GCU Hotel με την επίσκεψη του gcuhotel.com. Κάντε κλικ στο Dining για να περιηγηθείτε στα μενού του Canyon 49 Grill. Το Grand Canyon Beverage Company, το οποίο βρίσκεται επίσης στο ξενοδοχείο και στην πανεπιστημιούπολη, προσφέρει γκουρμέ ποτά, όπως καφέ, τσάι και ποτά ειδικά.

Εμπειρία φοιτητής στο ΕΕΜ

Στο ΕΕΜ, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια πλήρη εμπειρία κολέγιο, από το NCAA Division I αθλητισμό σε στιλ σουίτας αίθουσες διαμονής, δημοφιλείς επιλογές για φαγητό, διασκέδαση εκδηλώσεις και συλλόγων και οργανώσεων. Παραδοσιακά, σε απευθείας σύνδεση και το βράδυ φοιτητές εξίσου πολύτιμα μέλη της κοινότητάς μας και να λάβετε πλήρη πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη πόρους και εκδηλώσεις ΓΟΧ του.

Αποστολή και όραμα της GCU

Όραση

Η GCU είναι ένα κορυφαίο χριστιανικό πανεπιστήμιο, εκπαιδεύοντας τους μαθητές να ηγηθούν και να υπηρετήσουν.

Αποστολή

Το Πανεπιστήμιο του Grand Canyon προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες, κρίσιμοι στοχαστές, αποτελεσματικοί υπεύθυνοι επικοινωνίας και υπεύθυνοι ηγέτες, παρέχοντας ένα ακαδημαϊκά προκλητικό πρόγραμμα σπουδών με βάση τις αξίες από το πλαίσιο της χριστιανικής μας κληρονομιάς.Χριστιανική Κόσμος: Οι απόφοιτοι της GCU θα μπορούν να εκφράζουν πτυχές της χριστιανικής κοσμοθεωρίας, οι οποίες επηρεάζουν την αξία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, τη δεοντολογική λήψη αποφάσεων, τους ακαδημαϊκούς κλάδους και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

"Επειδή υπάρχει ένας Θεός και υπάρχει ένας διαμεσολαβητής μεταξύ του Θεού και των ανθρώπων, ο άνθρωπος Χριστός Ιησούς". (1 Τιμόθεο 2: 5)

Παγκόσμιοι πολίτες: Οι παγκόσμιοι πολίτες μαθαίνουν με ενσυναίσθηση, αποφεύγουν τον εθνοκεντρισμό και αγκαλιάζουν την πραγματικότητα ότι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Εκτιμούν μια σειρά προοπτικών για την ιστορία, τη θρησκεία, τα συστήματα αξιών και πολλές άλλες πτυχές της ζωής. Η παγκόσμια ιθαγένεια σημαίνει ότι με την κατανόηση άλλων, μαθαίνουμε να κατανοούμε τον εαυτό μας.

«Αυτός ο Κύριος είναι Κύριος όλων και ευλογεί όλους εκείνους που τον καλούν». (Ρωμαίους 10: 12β)

Αποτελεσματικοί Communicators: Οι αποτελεσματικοί επικοινωνοί υπερέχουν στην γλωσσική επάρκεια, καταλαβαίνουν πώς η γραπτή λέξη επηρεάζει τους άλλους διανοητικά και συναισθηματικά και αμφισβητείται να χρησιμοποιούν νέους τόπους και τρόπους επικοινωνίας.

"Τα λόγια του στόματός μου και ο διαλογισμός της καρδιάς μου να είναι ευχάριστα εν τη όρασή σου, Κύριε." (Ψαλμός 19:14)

Υπεύθυνοι ηγέτες: Οι υπεύθυνοι ηγέτες στηρίζονται στην πραγματικότητα του κόσμου, δέχονται τις συνέπειες της επιλογής και προσπαθούν ανιδιοτελώς να βοηθήσουν τους άλλους να συναντήσουν το υψηλότερο δυναμικό τους μέσω της ηγεσίας των υπηρέτρων.

"Αντίθετα, όποιος θέλει να γίνει μεγάλος μεταξύ σας πρέπει να είναι δούλος σου". (Ματθαίος 20:26)

Κρίσιμοι Σκέπτες: Οι κρίσιμοι στοχαστές εργάζονται για να κατακτήσουν τη σαφήνεια και τη λογική στη σκέψη. Δίνουν ερωτήσεις και επιδιώκουν τη γνώση για να αποφύγουν την τυφλή αποδοχή ιδεών, αναζητώντας λύσεις και όχι αντιμετωπίζοντας προβλήματα.

«Κάνε το καλύτερό σου να παρουσιαστείς στον Θεό ως εγκεκριμένο, έναν εργάτη που δεν χρειάζεται να ντρέπεται και ο οποίος χειρίζεται σωστά τον λόγο της αλήθειας». (2 Τιμόθεο 2:15)

Http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

Https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Grand Canyon University

Το Master of Business Administration με έμφαση στο πρόγραμμα Cybersecurity παρέχει το θεμέλιο ενός MBA, με ένα πρόγραμμα σπουδών ενσωματωμένο στην ανάπτυξη ηγεσίας, την ο ... [+]

Το Master of Business Administration με έμφαση στο πρόγραμμα Cybersecurity παρέχει το θεμέλιο ενός MBA, με ένα πρόγραμμα σπουδών ενσωματωμένο στην ανάπτυξη ηγεσίας, την οργανωτική ανάπτυξη και τη διαχείριση των επιχειρήσεων, καθώς και τα θεμέλια για μια καριέρα στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Αυτό το MBA στο πρόγραμμα cybersecurity συνδυάζει μαθήματα σχετικά με τις σύγχρονες επιχειρηματικές δραστηριότητες και την τεχνολογία των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της έμφασης στη λογιστική, τη χρηματοδότηση, την ηγεσία της οργάνωσης, τη διαχείριση, το μάρκετινγκ και τον στρατηγικό σχεδιασμό, καθώς και δύο μαθήματα MBA στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
8 εβδομάδες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MBA μερικής παρακολούθησης

Grand Canyon University

Στο Master of Business Administration (MBA) του Colangelo College με έμφαση στη Στρατηγική Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, μαθαίνετε να αναπτύξετε και να καλλιεργήσετε τ ... [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Κερδίστε πτυχίο μεταπτυχιακού επιπέδου στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων Ένας αποτελεσματικός και καταρτισμένος υπάλληλος μπορεί να οδηγήσει μια επιχείρηση στην επιτυχία. Στο Master of Business Administration (MBA) του Colangelo College με έμφαση στη Στρατηγική Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, μαθαίνετε να αναπτύξετε και να καλλιεργήσετε το ανθρώπινο κεφάλαιο που είναι απαραίτητο για την οργανωτική πρόοδο. Στις τάξεις, ωριμάζετε στην ικανότητά σας να επεξεργάζεστε, να ενσωματώνετε και να εφαρμόζετε τις γνώσεις με σχετικούς τρόπους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grand Canyon University

Προετοιμάστε για έναν προηγμένο ρόλο στη διαχείριση των συστημάτων υγείας με το Master of Business Administration (MBA) με έμφαση στα συστήματα υγείας. Προσφέρεται από το ... [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Συνδυάστε τα πάθη σας για ηγεσία και υγειονομική περίθαλψη με ένα MBA στη διαχείριση συστημάτων υγείας Προετοιμάστε για έναν προηγμένο ρόλο στη διαχείριση των συστημάτων υγείας με το Master of Business Administration (MBA) με έμφαση στα συστήματα υγείας. Προσφέρεται από το κολλέγιο επιχειρήσεων Colangelo, το πρόγραμμα σπουδών βοηθά τους επαγγελματίες υγείας να αποκτήσουν τις αναλυτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να ηγούνται ηθικά. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης συστημάτων υγείας προσφέρει μια λογική εξέλιξη της μάθησης. Ξεκινήστε με εισαγωγικά μαθήματα στη λογιστική, τη χρηματοδότηση, την οικονομία και το μάρκετινγκ πριν προχωρήσετε σε θεωρίες και πολιτικές διαχείρισης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grand Canyon University

Το MBA με έμφαση στο λογιστικό πρόγραμμα διερευνά ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών θεμάτων και αρχών, συμπεριλαμβανομένων των βασικών θεμελιωδών στοιχείων της πρακτικής χρη ... [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Επιταχύνετε τη μάθηση σας με το MBA στη Λογιστική Επιταχύνετε την πορεία σας προς μια καριέρα στην προηγμένη ή εταιρική λογιστική με το Master of Business Administration (MBA) του Πανεπιστημίου Grand Canyon (GCU) με έμφαση στη Λογιστική. Μάθετε τις αρχές της λογιστικής και των πρακτικών που υποστηρίζουν τη χρηματοοικονομική σταθερότητα στις επιχειρήσεις. Σε αυτό το μεταπτυχιακό λογιστικό πρόγραμμα, που προσφέρεται από το Colangelo College of Business, ενθαρρύνουν τις δεξιότητες που βοηθούν στην ισορροπία των βιβλίων ή ανταγωνίζονται για προηγμένες διοικητικές θέσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grand Canyon University

Αναπτύξτε την εμπιστοσύνη και την αποφασιστικότητα ενός εκτελεστικού ηγέτη. Στο Master of Business Administration (MBA) με το πτυχίο Leadership στο μάθημα Leadership, μαθ ... [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Κερδίστε τα μεταπτυχιακά σας στην ηγεσία Αναπτύξτε την εμπιστοσύνη και την αποφασιστικότητα ενός εκτελεστικού ηγέτη. Στο Master of Business Administration (MBA) με το πτυχίο Leadership στο μάθημα Leadership, μαθαίνετε τις αρχές της διεξαγωγής και της οικοδόμησης της επιχείρησής σας, ενώ η έμφαση στην επιλογή ηγεσίας σας προετοιμάζει να οδηγήσετε την ομάδα σας. Σε αυτό το πρόγραμμα, που προσφέρεται από το Colangelo College of Business, καλλιεργείτε τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουμε ηθικά να οδηγήσετε αποτελεσματική αλλαγή, παραγωγή και ανάπτυξη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grand Canyon University

Master of Business Administration (MBA) του πανεπιστημίου Grand Canyon, με έμφαση στη χρηματοδότηση, προετοιμάζει τους επαγγελματίες για σταδιοδρομία στην ηγεσία και τη δ ... [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Κερδίστε το MBA σας και προετοιμαστείτε για ένα μέλλον στα οικονομικά Master of Business Administration (MBA) του πανεπιστημίου Grand Canyon, με έμφαση στη χρηματοδότηση, προετοιμάζει τους επαγγελματίες για σταδιοδρομία στην ηγεσία και τη διοίκηση. Υποστηρίξτε τις γνώσεις σας για επενδύσεις και οικονομικές στρατηγικές με προχωρημένα μαθήματα διαχείρισης, οργανωτική λήψη αποφάσεων, σχεδιασμό και προμήθεια πόρων. Τα μαθήματα συζητούν πρακτικές για την εξασφάλιση της εταιρικής φερεγγυότητας, της κερδοφορίας και της αποδοτικότητας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grand Canyon University

Αποκτήστε τις δεξιότητες για να ανταγωνιστείτε για εταιρικές θέσεις υψηλού επιπέδου στο branding και τη διαφήμιση με το Master of Business Administration (MBA) του Grand ... [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Αυξήστε την ευκαιρία σας με το MBA στο μάρκετινγκ Αποκτήστε τις δεξιότητες για να ανταγωνιστείτε για εταιρικές θέσεις υψηλού επιπέδου στο branding και τη διαφήμιση με το Master of Business Administration (MBA) του Grand Canyon University με έμφαση στο μάρκετινγκ. Προσφέρεται από το Colangelo College of Business, αυτό το online MBA στο πρόγραμμα μάρκετινγκ ενσωματώνει τεχνολογία και επιστημονική έρευνα για να σας βοηθήσει να κάνετε έναν αντίκτυπο στην εταιρική μάρκετινγκ. Με ένα πρόγραμμα σπουδών που ενσωματώνεται στην ανάπτυξη στρατηγικής, το πρόγραμμα αυτό ενθαρρύνει το δημιουργικό πνεύμα σας και ενθαρρύνει τις ηθικές πρακτικές στην υπηρεσία σας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grand Canyon University

Προετοιμαστείτε για τις προόδους της σταδιοδρομίας σας με το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA) του Πανεπιστημίου Grand Canyon, το οποίο προσφέρεται από το ... [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Αυξήστε την ευκαιρία σας με το Master of Business Administration (MBA) Προετοιμαστείτε για τις προόδους της σταδιοδρομίας σας με το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA) του Πανεπιστημίου Grand Canyon, το οποίο προσφέρεται από το Colangelo College of Business. Με ένα πρόγραμμα σπουδών ενσωματωμένο στην ανάπτυξη ηγεσίας, οργανωτική ανάπτυξη και τη διαχείριση των επιχειρήσεων, αυτό το on-demand online πρόγραμμα MBA είναι ιδανικό για μελλοντικά στελέχη και επιχειρηματικούς ηγέτες. Προωθήσει το επιχειρηματικό πνεύμα σας και να γίνει μια κρίσιμη στοχαστής και απόφαση maker στηρίζεται στην χριστιανική κοσμοθεωρία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grand Canyon University

Προετοιμασία για το Πιστοποιητικό του Προγράμματος Διαχείρισης Έργων (PMI) ® Με το Master of Business Administration (MBA) του Πανεπιστημίου Grand Canyon (GCU) με έμφαση ... [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Προετοιμαστείτε για την Πιστοποίηση του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργου (PMI) ® Με το Master of Business Administration (MBA) του Πανεπιστημίου Grand Canyon (GCU) με έμφαση στη διαχείριση έργων, μπορείτε να ενισχύσετε την ικανότητά σας στις αποδοτικές επιχειρηματικές πρακτικές. Προσφέρεται από το κολλέγιο επιχειρήσεων Colangelo, το πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης έργου ενσωματώνει στρατηγικές με βάση τις βασικές αρχές της επιχείρησης για να καλλιεργήσει τις δεξιότητές σας στην παραδοσιακή και ευέλικτη διαχείριση έργων. Τα μαθήματα για να σας προετοιμάσουν για τη λειτουργική διαχείριση είναι λογικά ενσωματωμένα σε όλο το πρόγραμμά σας για να υποστηρίξετε την εξέλιξή σας σε έναν έμπειρο διαχειριστή έργου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Grand Canyon University

Πάρτε το πάθος σας για τον αθλητισμό στο επόμενο επίπεδο. Το Master of Business Administration (MBA) με έμφαση στην αθλητική επιχείρηση, που προσφέρεται από το Colangelo ... [+]

Προσφέρονται από: Colangelo College of Business

Επισκόπηση

Επιταχύνετε τη μάθηση σας με το MBA στην Αθλητική Επιχείρηση Πάρτε το πάθος σας για τον αθλητισμό στο επόμενο επίπεδο. Το Master of Business Administration (MBA) με έμφαση στην αθλητική επιχείρηση, που προσφέρεται από το Colangelo College of Business, είναι ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές με πάθος για τον αθλητισμό. Σε αυτό το πρόγραμμα MBA αθλητικών επιχειρήσεων, ενισχύστε τις επιχειρηματικές δεξιότητές σας για να εξασφαλίσετε μια καριέρα στο πλαίσιο του παγκοσμίου πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων βιομηχανία αθλητικών επιχειρήσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Location address
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Social Media
Location address
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Social Media
Location address
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Social Media