Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε πριν από περισσότερο από έναν αιώνα, το Scheller College of Business έχει μια ξεχωριστή ιστορία ως τμήμα ενός παγκοσμίως γνωστού πανεπιστημίου τεχνικής έρευνας.

Το Κολλέγιο αναγνωρίζεται διεθνώς ως ηγέτης στην επιχειρηματική εκπαίδευση που στηρίζεται σε μια βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι τεχνολογικές εξελίξεις επηρεάζουν τον τρόπο διεξαγωγής των επιχειρήσεων. Παρέχουμε προπτυχιακές, μεταπτυχιακές, διδακτορικές, επαγγελματικές και εταιρικές σπουδές για μερικούς από τους λαμπρότερους επιχειρηματικούς ηγέτες του μέλλοντος, εξοπλίζοντας τους με τις αναλυτικές δεξιότητες για να αξιολογήσουν τις ευκαιρίες και να εφαρμόσουν τις κατάλληλες τεχνολογίες για ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ο δρόμος μπροστά

Το σχολείο Scheller στοχεύει να γίνει η κορυφαία σχολή στον κόσμο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας.

"Στο Georgia Tech Scheller College of Business, καλλιεργούμε καινοτόμους και ανταλλακτικών παιχνιδιών. Εκείνοι που δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν τη συμβατική σοφία και να δημιουργήσουν ευκαιρίες σε έναν πολύπλοκο επιχειρηματικό κόσμο που απαιτεί ολοένα και περισσότερο τεχνολογικούς κατακτητές".

- Κοσμήτορα Maryam Alavi

Μια κοινότητα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη.

Το σπίτι μας βρίσκεται στην Τεχνολογική Πλατεία, ένα ζωντανό μείγμα μαθητών και επαγγελματιών από την επιχειρηματική κοινότητα υψηλής τεχνολογίας που περιβάλλει την πανεπιστημιούπολη μας, η οποία βρίσκεται στο Midtown Atlanta. Η περιοχή περιλαμβάνει το προηγμένο τεχνολογικό κέντρο ανάπτυξης, ένα επιχειρηματικό φυτώριο όπου οι μαθητές βρίσκουν επιχειρηματικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και το Georgia Tech Enterprise Innovation Institute, το μεγαλύτερο πρόγραμμα της χώρας για επιχειρηματική και βιομηχανική βοήθεια και εμπορία τεχνολογίας.

Επώνυμοι Αποφοίτοι.

Διατηρώντας μια ισχυρή δέσμευση για υπηρεσίες σταδιοδρομίας, ο Scheller διαθέτει ποσοστά τοποθέτησης τόσο για προπτυχιακούς όσο και για μεταπτυχιακούς φοιτητές, οι οποίοι υπερβαίνουν κατά πολύ τον εθνικό μέσο όρο.

Το 2012, ένας απόφοιτος του κολλεγίου το 1952, ο Ernest Scheller νεώτερος έκανε το δώρο των 50 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλάζοντας το όνομα του σχολείου από το Georgia Tech College of Management στο σχολείο Scheller College of Business. Ο πρόεδρος της Silberline Inc., Scheller, λέει: "Χάρω τόσο πολύ στη Γεωργία Tech και την αυστηρή εκπαίδευση που έλαβα και πάντα αισθάνθηκα μια τεράστια ευγνωμοσύνη και έντονη επιθυμία να δώσω πίσω στο Ινστιτούτο. Tech και η σχολή των επιχειρήσεων να είναι νούμερο ένα ».

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Αντιμετώπιση της πρόκλησης

Μετά από πολλά χρόνια ως Κολέγιο Διοίκησης, είμαστε τώρα ο Ernest Scheller Jr. College of Business. Αλλά αυτή η μεταμόρφωση άρχισε να περιβάλλεται από μυστήριο. Το φθινόπωρο του 2009, ένας ανώνυμος δωρητής έδωσε 25 εκατομμύρια δολάρια στο σχολείο (20 εκατομμύρια δολάρια από τα οποία ήταν μια χορηγία πρόκλησης σε δολάρια για δολάριο που αποσκοπούσε να εμπνεύσει άλλους χορηγούς).

Ο άνθρωπος πίσω από το δώρο ήταν ένα καλά φυλαγμένο μυστικό μέχρι το καλοκαίρι του 2012, καθώς η επιχορήγηση πρόκλησης έφτασε κοντά στην ολοκλήρωση. Τότε ξαφνικά έσπασε η είδηση. Με μια πρόσθετη δέσμευση ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων από τον αποφοίτη Ernest Scheller Jr. (για συνολικά 50 εκατομμύρια δολάρια), η Georgia Tech College of Management όχι μόνο είχε ένα νέο εμπορικό σήμα, αλλά επίσης ήταν επίσημα γνωστή ως κολέγιο επιχειρήσεων.

Η επιχορήγηση πρόκλησης 20 εκατομμυρίων δολαρίων ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2013, τριπλασιάζοντας τις παροχές της Ακαδημίας μέσω της δημιουργίας καρέκλες και καθηγητών διδασκόντων, υποτροφιών φοιτητών και υποτροφιών και άλλων ευκαιριών.

Ο Ernest Scheller Jr. αποφοίτησε από τη Γεωργία Tech το 1952 και είναι προεδρεύων του Silberline Manufacturing. Συνεχίζει να αποτελεί σημαντική πηγή έμπνευσης για τους αποφοίτους και τους φίλους που είναι αφοσιωμένοι στην πρόοδο του Business College του Scheller.

Αποτελέσματα πρόκλησης:

 • 4 Διευθυντές Προεδρείων
 • 7 Διδάσκοντες Καθηγητές και Πρόωρη Καριέρα
 • 34 Υποτροφίες υποτροφιών του Dean για προπτυχιακούς φοιτητές
 • 2 Τεχνολογία Steven A. Denning
 • 3 Υποτροφίες του Dean για MBA και Ph.D. Φοιτητές
 • 14 Υποτροφίες / Υποτροφίες Σπουδών στο Εξωτερικό
 • 11 Άλλες υποτροφίες και υποτροφίες
 • Πρόγραμμα Cecil B. Day στην Ονοματολογία Επιχειρηματικής Δεοντολογίας
 • Τεχνολογία Steven A. Denning
 • 9 Ταμεία Προαιρετικής Επιχορήγησης του Dean

Μια καλή προσαρμογή

Μια από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις κατά την εξέταση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος είναι αυτό που θα βγείτε από αυτό.

Η επιχειρηματική εκπαίδευση στη Georgia Tech επικεντρώνεται στα αποτελέσματα. Σε κάθε κλάδο και κάθε κλάδο, η τεχνολογία καθίσταται όλο και πιο χρήσιμη, καθώς οι οργανώσεις προσπαθούν να παραμείνουν στην αιχμή του κόσμου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρόγραμμα σπουδών μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία για την επίλυση των πολύπλοκων επιχειρηματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες σήμερα.

Όταν λαμβάνετε υπόψη τα συγκριτικά χαμηλά δίδακτρα και τους υψηλούς μισθούς έναρξης, ένα πτυχίο Tech είναι ένα από τα καλύτερα για την απόδοση της επένδυσης.

Σας ενθαρρύνουμε θερμά να περάσετε χρόνο στην πανεπιστημιούπολη για να δείτε αν το Business College της Georgia στο Georgia Tech είναι το καλύτερο κατάλληλο για εσάς. Οι σπουδαστές που επισκέπτονται την πανεπιστημιούπολη μπορούν να συμμετάσχουν σε εκδρομές, να συναντηθούν με τους τρέχοντες φοιτητές και να συμμετάσχουν σε προγράμματα εισαγωγής (όπως η προεπισκόπηση και η σύνδεση με την τεχνολογία), προκειμένου να αποκτήσουν την πληρέστερη κατανόηση του προγράμματος και της κοινότητας Tech.

Ελάτε να ανακαλύψετε τι ξεχωρίζει τη διακεκριμένη μαθησιακή μας κοινότητα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Georgia Tech, Scheller College of Business

Σε μόλις 22 μήνες, το πλήρες πρόγραμμα MBA σας προετοιμάζει να αντιμετωπίσετε τις απαιτητικές επιχειρηματικές προκλήσεις. Μάθετε πώς να πλαισιώσετε και να λύσετε σύνθετα ... [+]

Σε μόλις 22 μήνες, το πλήρες πρόγραμμα MBA σας προετοιμάζει να αντιμετωπίσετε τις απαιτητικές επιχειρηματικές προκλήσεις.Μάθετε πώς να πλαισιώσετε και να λύσετε σύνθετα προβλήματα, να αποκτήσετε αναλυτικές δεξιότητες για να αξιολογήσετε τις ευκαιρίες, να αναλάβετε τους ηγετικούς ρόλους και να προωθήσετε τη δυναμική της ομάδας αναπτύσσοντας την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να πετύχετε και να κλιμακώσετε την καριέρα σας σε νέα ύψη.... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Atlanta
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
22 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά