Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Concordia-Σικάγο

Το Πανεπιστήμιο Concordia Chicago ιδρύθηκε το 1864 ως κολέγιο για καθηγητές και σήμερα είναι ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο που αποτελείται από το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών, το Κολλέγιο Επιχειρήσεων, το Κολέγιο Εκπαίδευσης, το Κολλέγιο Μεταπτυχιακών Σπουδών και το Κολλέγιο Καινοτομίας και Επαγγελματικά Προγράμματα. Το CUC προσφέρει μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα, καθώς και πτυχία διδακτορικών σπουδών. Το Πανεπιστήμιο συνδέεται με την Λουθηρανική Εκκλησία-Σύνοδο του Μισσούρι και είναι μέλος του Πανεπιστημιακού Συλλόγου Concordia, ενός πανελλαδικού δικτύου κολλεγίων και πανεπιστημίων.

Ένας θεσμός της Λουθηρανικής Εκκλησίας-Σύνοδος Μισσούρι, η Concordia-Chicago είναι ένα ιδιωτικό, φιλελεύθερο πανεπιστήμιο βασισμένο στις τέχνες που ενσωματώνει χριστιανικές αξίες και εδράζεται στην λουθηριακή παράδοση. Η θέση μας σε μια προαστιακή πανεπιστημιούπολη των 40 στρεμμάτων στο Upscale River Forest είναι μόλις 10 μίλια δυτικά του κέντρου του Σικάγο. Αυτό παρέχει ευκαιρίες για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία που συμπληρώνει τη μάθηση στην τάξη. Οι πόροι του Σικάγου εμπλουτίζουν όλους τους τομείς των εμπειριών των μαθητών μας, καθιστώντας δυνατές πραγματικές συνδέσεις.

Accolades:
 • Αναγνωρίζεται ως εθνικό Κολέγιο Διακρίσεων για την αφοσίωση των σπουδαστών, τη σπουδαία διδασκαλία, τη ζωντανή κοινότητα και τα επιτυχημένα αποτελέσματα
 • Ονομάστηκε για τέταρτη φορά στην Αξία Ρόλων της Υπηρεσίας Ανώτερης Εκπαίδευσης του Προέδρου για τον εθελοντισμό και την αφοσίωση του πολίτη
Πιστοποιήσεις:
 • Επιτροπή Ανώτερης Εκμάθησης (HLC)
 • Συμβούλιο για τη διαπίστευση της προετοιμασίας των εκπαιδευτικών (CAEP)
 • Συμβούλιο για τη διαπίστευση συμβουλευτικών και σχετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων (CACREP)
 • Εθνική Ένωση Σχολών Μουσικής (NASM)

115591_pexels-photo-2253647.jpeg

Η αποστολή μας

Ως ένα διακριτικό, ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο της Λουθηρανικής Εκκλησίας-Σύδρου του Μισσούρι, με επίκεντρο το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού και βασισμένο στις φιλελεύθερες τέχνες, το Πανεπιστήμιο Concordia στο Σικάγο εξοπλίζει άντρες και γυναίκες να υπηρετούν και να ηγούνται με ακεραιότητα, δημιουργικότητα, ικανότητα και συμπόνια διαφορετική, διασυνδεδεμένη και ολοένα και πιο αστικοποιημένη εκκλησία και κόσμος.

Οραμα

Βασισμένη στη χριστιανική κληρονομιά εμπλοκής στη γνώση και την πίστη, το Πανεπιστήμιο Concordia Chicago φιλοδοξεί να είναι το πανεπιστήμιο προορισμού για όλους όσους επιδιώκουν να αναπτύξουν πλήρως τις ατομικές τους δυνατότητες μέσα από ένα ξεχωριστό, καινοτόμο και δυναμικό περιβάλλον εξερεύνησης, δημιουργικότητας και ανακάλυψης, ηγετική ηγεσία.

Βασικές αξίες

Ως χριστιανικό πανεπιστήμιο της Λουθηρανικής Εκκλησίας-Σύρου του Μισσούρι, εμείς, στο Πανεπιστήμιο Concordia του Σικάγο, αξίζει:

 • Χριστιανική πίστη
  • Η χριστιανική πίστη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινότητάς μας.
 • Το άτομο
 • Ως μέλος της δημιουργίας του Θεού, κάθε άτομο είναι μοναδικό και ευλογημένο με εγγενή αξία.
 • Υπεροχή
 • Επιδιώκουμε την αριστεία σε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.
 • Ακεραιότητα
 • Η κοινότητά μας αποδεικνύει τη συμφωνία μεταξύ των πεποιθήσεών μας και των πρακτικών μας.
 • Υπηρεσία
 • Η αναγνώριση και η αντιμετώπιση των αναγκών των άλλων είναι μια απάντηση στην αγάπη του Θεού για μας και μια αντανάκλαση της αγάπης του Θεού γι 'αυτούς.

Ο κόσμος σου

Στο Concordia University Chicago θα μάθετε από την εμπειρία που ασχολείστε με την εφαρμοσμένη έρευνα, τις δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών, τις πρακτικές εξάσκησης, τη μελέτη έξω από την πανεπιστημιούπολη σε όλο τον κόσμο και πολλά άλλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σπουδαστές μας αναπτύσσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις ικανότητες και την ευελιξία για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του εργασιακού χώρου του 21ου αιώνα, να υπηρετούν ως ηθικοί ηγέτες και να επιδιώξουν ευκαιρίες που επεκτείνονται καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Επικεντρωθείτε στις γνώσεις και τις δεξιότητες του 21ου αιώνα
 • Κάποιο πτυχίο από το Concordia-Chicago σάς δείχνει στους εργοδότες ότι έχετε μάθει αξιοποιώντας ευκαιρίες όπως πρακτική εξάσκηση, εφαρμοσμένη έρευνα, δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών, εμπειρίες ηγεσίας και εκμάθηση εκτός της πανεπιστημιούπολης. Η εμπειρία σας στο CUC θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την προοπτική, τις δεξιότητες και τις ικανότητες που θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε τις δυνατότητες της ζωής σας πολύ καιρό μετά την αποφοίτησή σας.
Εξατομικευμένη καθοδήγηση από τους καθηγητές και το προσωπικό
 • Ως φοιτητής Concordia-Chicago, θα λάβετε εξατομικευμένη προσοχή που θα σας καθοδηγήσει προς μια κατεύθυνση ή επαγγελματική πορεία και στη συνέχεια θα σας καθοδηγήσει για να πετύχετε. Οι καθηγητές και το προσωπικό μας προσφέρουν εξατομικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη, καθώς σας βοηθούν να προσδιορίσετε τα ενδιαφέροντα σταδιοδρομίας σας, να μάθετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εισέλθετε ή να προχωρήσετε στο επιθυμητό επαγγελματικό σας πεδίο και να δημιουργήσετε τις συνδέσεις που θα σας οδηγήσουν στο δρόμο σας.
Μάθηση με διάφορους φοιτητές σε μια πόλη παγκόσμιας κλάσης
 • Θα έχετε ευρείες εμπειρίες καθώς μαθαίνετε στην κοινότητα με φοιτητές διαφόρων υποβάθρων και πολιτισμών από όλο τον κόσμο. Με σχεδόν ατελείωτες ευκαιρίες να εμπλακείτε σε δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη, στο Σικάγο και σε όλο τον κόσμο, θα έχετε εμπλουτισμό εμπειριών που θα διευρύνουν την ευελιξία σας και θα σας ανοίξουν τις μελλοντικές σας προοπτικές.
Μια εκπαίδευση βασισμένη στις αξίες για ηγεσία και σκοπό
 • Πλούσιος στην πανεπιστημιακή παράδοση της Lutheran, η CUC σας παρέχει μια εκπαιδευτική εμπειρία που περιλαμβάνει τον εμπλουτισμό της πίστης και την καθοδήγηση προς μια ηθική ζωή ακεραιότητας. Το πνεύμα της κοινότητας εμπνέει όλους τους μαθητές μας - ειδικά εκείνους που εργάζονται στα εκκλησιαστικά μας προγράμματα - να ανταποκριθούν στις ανάγκες του κόσμου στον οποίο ζουν, υπηρετούν και εργάζονται. Θα ανοίξετε τη ζωή σας σε όλες τις πτυχές της επιτυχημένης επιτυχίας χάρη στην επιρροή εκπαίδευση που θα ζήσετε στο Concordia-Chicago.

Αυτός είναι ο λόγος που θα ευδοκιμήσετε όχι μόνο κατά τη διάρκεια των ετών σας προπτυχιακών σπουδών ή μεταπτυχιακών σχολών στο Concordia-Σικάγο, αλλά πολύ πέρα από-για το σύνολο της επιτυχούς καριέρας σας ή την κατεύθυνση και τη σκόπιμη ζωή.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Address
7400 Augusta St. River Forest
IL 60305-1402 Σικάγο, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες