Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το TCNJ

Το College of New Jersey (TCNJ) είναι ένα εξαιρετικά επιλεκτικό ίδρυμα που αναγνωρίζεται με συνέπεια ως ένα από τα κορυφαία πλήρης κολέγια στο έθνος. Ιδρύθηκε το 1855 ως κανονικό κανονικό σχολείο του Νιου Τζέρσεϋ, ο TCNJ διατηρεί το έβδομο υψηλότερο τετραετές ποσοστό αποφοίτησης μεταξύ όλων των δημόσιων σχολών και πανεπιστημίων. Είναι ταξινομημένο από το Money ως ένα από τα 15 κορυφαία δημόσια κολέγια "πιο πιθανό να πληρώσει οικονομικά", και η US News

Γνωστή για τη φυσική ομορφιά της, το κολλέγιο βρίσκεται σε 289 δέντρα με επένδυση σε δέντρα σε προαστιακό Ewing Township, New Jersey, σε κοντινή απόσταση τόσο από τη Νέα Υόρκη και τη Φιλαδέλφεια. Ένας ισχυρός πυρήνας των φιλελεύθερων τεχνών αποτελεί το θεμέλιο για ένα πλήθος προγραμμάτων σπουδών που προσφέρονται μέσω των επτά σχολείων του Κολλεγίου: Τέχνες και Επικοινωνία. Επιχείρηση; Εκπαίδευση; Μηχανική; Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες. Νοσηλευτική, Υγεία και Άσκηση. και Επιστήμη. Πέντε εμπειρίες υπογραφής είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας εκπαίδευσης TCNJ. Περιλαμβάνουν μια εξατομικευμένη, συνεργατική και αυστηρή εκπαίδευση. προπτυχιακές έρευνες, συμβουλευτικές πρακτικές και εμπειρίες στον τομέα. κοινωνική μάθηση · παγκόσμια δέσμευση · και ηγετική ανάπτυξη.

Η μακροχρόνια δέσμευση του TCNJ για τη συνεργασία των φοιτητών και των σπουδαστών αναγνωρίστηκε το 2015 από το Συμβούλιο για την προπτυχιακή έρευνα, το οποίο ονόμασε το κολλέγιο αποδέκτη της εναρκτήριας του "Πανεπιστημιακού βραβείου για την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών". Το 2006 απονεμήθηκε στο TCNJ ένα κεφάλαιο Phi Beta Kappa - μια τιμή που μοιράζεται λιγότερο από το 10 τοις εκατό των κολλεγίων και των πανεπιστημίων σε εθνικό επίπεδο.

Βασική για την αποστολή του, ο TCNJ πιστεύει στη μετασχηματιστική δύναμη της εκπαίδευσης για να αναπτύξει κριτικούς στοχαστές, υπεύθυνους πολίτες και δια βίου μάθηση και ηγέτες. Ο προγραμματισμός ηγεσίας προσφέρεται σε όλη τη σταδιοδρομία του προπτυχιακού, καθώς και σε άλλα προγράμματα και υπηρεσίες που στοχεύουν στην κοινωνική, συναισθηματική, καριέρα, ακαδημαϊκή, πνευματική και σωματική ανάπτυξη των μαθητών. Το TCNJ ενθαρρύνει τους μαθητές να επεκτείνουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους μέσω περισσότερων από 200 οργανώσεων πανεπιστημίων. Αυτές οι ομάδες περιλαμβάνουν συναυλίες, επαγγελματικές και τιμητικές κοινωνίες, δημοσιεύσεις φοιτητών, αδελφότητες και αδελφότητες, καθώς και αθλητικές εκδηλώσεις και κλαμπ.

Τα υψηλά επιτεύγματα και η υποτροφία στην τάξη έχουν αντικατοπτριστεί από την επιτυχία των μαθητών-αθλητών του College of New Jersey . Από τότε που η ομάδα πάλης των Λιοντών 1978-1979 κατέλαβε το πρώτο πρωτάθλημα της Εθνικής Ομάδας Κολλεγίων Ακαδημίας (NCAA) του Κολλεγίου, η TCNJ έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του Τμήματος ΙΙΙ, κερδίζοντας 40 ομάδες και 49 ατομικά πρωταθλήματα NCAA.

Το TCNJ εγγράφει περίπου 7.400 φοιτητές, από τους οποίους 6.790 φοιτητές και 610 μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Χαρακτήρας

Ένα ιδιαίτερα επιλεκτικό δημόσιο κολέγιο με επίκεντρο την προπτυχιακή εμπειρία. Επτά σχολεία - Τέχνες

Γεγονότα

Προπτυχιακό Εγγραφή Περίπου 6.580 φοιτητές πλήρους φοίτησης.
Μέσο Μέγεθος Κατηγορίας 21 φοιτητές
Αναλογία σπουδαστών-διδασκόντων 13: 1
Φρέσκους στην πανεπιστημιούπολη 95 τοις εκατό
Φύλαξη στο δεύτερο έτος σπουδών 93 τοις εκατό
Ποσοστό αποφοίτησης 87 τοις εκατό
Μέση βαθμολογία SAT 1228 για Γενικά Επιτρέπονται (Κρίσιμη ανάγνωση και Μόνο Μαθηματικά)
Αθλητισμός Σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων προγραμμάτων της NCAA Division III στο έθνος.
Προσλήψεις εργοδότη στην πανεπιστημιούπολη 400

Πανεπιστημιούπολη

Η πανεπιστημιούπολη Colonial Georgian TCNJ καταλαμβάνει 289 καταπράσινα στρέμματα σε προαστιακό Ewing, New Jersey. Το Κολέγιο είναι περίπου 5 μίλια από το Trenton, την πρωτεύουσα της πολιτείας, 10 μίλια από το Princeton και μία ώρα από τη Φιλαδέλφεια και τη Νέα Υόρκη.

Στέγαση

Ενενήντα πέντε τοις εκατό των πρωτοετών κατοίκων στεγάζονται στην πανεπιστημιούπολη, και δύο χρόνια στέγασης είναι εγγυημένα για όλους τους νέους, πλήρους φοίτησης φοιτητές πρώτου έτους. Δεκατέσσερις αίθουσες διαμονής προσφέρουν ποικιλία καταλυμάτων για όλους τους μαθητές, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων μαθητών.

Αποστολή

Το College of New Jersey , ένα εθνικό αναγνωρισμένο δημόσιο ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1855 ως το Νορβηγικό Κρατικό Φυσιολογικό Σχολείο του Νιου Τζέρσεϋ, είναι κυρίως προπτυχιακό και κατοικημένο κολέγιο με στοχοθετημένα μεταπτυχιακά προγράμματα. Βασισμένη στις φιλελεύθερες τέχνες, η εξατομικευμένη, συνεργατική και αυστηρή εκπαίδευση του TCNJ απασχολεί τους σπουδαστές στο υψηλότερο επίπεδο μέσα και έξω από την τάξη. Ο TCNJ πιστεύει στη μετασχηματιστική δύναμη της εκπαίδευσης για να αναπτύξει κριτικούς στοχαστές, υπεύθυνους πολίτες και δια βίου μάθηση και ηγέτες. Το Κολλέγιο εξουσιοδοτεί τους διάφορους σπουδαστές, το προσωπικό και τη σχολή να διατηρούν και να ενισχύουν τις κοινότητές τους τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. StockSnap / Pixabay

Οραμα

Το TCNJ θα προσφέρει μια απαράμιλλη εκπαίδευση σε μια ζωντανή, συνεργατική και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα μαθητευόμενων που θα κάνει ένα ξεχωριστό σήμα στον κόσμο. Ακολουθώντας τις αξίες μας, θα χρησιμεύσουμε ως εθνικό υπόδειγμα της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα το κάνουμε αυτό, ενώ δεσμευόμαστε στην προσβασιμότητα και την οικονομική προσιτότητα.

Αξίες

Υπεροχή

 • Παραδεχόμαστε ιδιαίτερα ταλαντούχους μαθητές, τους οποίους προξενούμε να ανακαλύψουν και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.
 • Προσλαμβάνουμε την ανώτατη σχολή, το προσωπικό και τους διαχειριστές που έχουν την εμπειρία και την εμπειρία για να συμβουλεύσουν και να προτρέψουν τους μαθητές μας.
 • Υποστηρίζουμε την καινοτομία και τον πειραματισμό και συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τα επιτεύγματά μας. Διατηρούμε τις υψηλότερες προσδοκίες για τον εαυτό μας και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον για την επίτευξη αυτών.

Σύμπλεξη

 • Ενθαρρύνουμε τους μαθητές, τη σχολή και το προσωπικό να συνεχίσουν τις περιέργειές τους και τα πάθη τους μέσα και έξω από την τάξη.
 • Συνεργαζόμαστε σε πειθαρχικά και επιχειρησιακά όρια για να αξιοποιήσουμε όλα τα δυνατά μας.
 • Συνεργαζόμαστε για να εμπλουτίσουμε τις τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες κοινότητες μας.

Ακεραιότητα

 • Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον με ευγένεια και σεβασμό.
 • Λειτουργούμε δεοντολογικά και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις επιλογές μας.
 • Συνεργαζόμαστε με πνεύμα αμεροληψίας, συνεργασίας και διαφάνειας.

Περιεκτικότητα

 • Αναγνωρίζουμε την μοναδική αξία κάθε μέλους της κοινότητάς μας.
 • Πιστεύουμε ότι μια κοινότητα αποτελούμενη από άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο, προοπτικές και ικανότητες προάγει τη μάθηση και την αφοσίωση.
 • Δεσμευόμαστε να οικοδομήσουμε μια ποικιλόμορφη και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα.

Αυτο-ανάκλαση

 • Αξιολογούμε τις πρακτικές μας στην τάξη, στην πανεπιστημιούπολη και στην κοινότητα.
 • Καλλιεργούμε τον συνεχιζόμενο διάλογο για την πανεπιστημιούπολη για να διασφαλίσουμε ότι τηρούμε την αποστολή, το όραμα και τις αξίες μας.
 • Παρακολουθούμε συστηματικά την κατανομή και τη δαπάνη των πόρων μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι στηρίζουμε τις προτεραιότητες και ότι είμαστε φερέγγυοι.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

College of New Jersey

Προετοιμάζοντας τους φοιτητές για μια σύνθετη και εξελισσόμενη παγκόσμια αγορά, το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA) παρέχει στέρεες δεξιότητες σταδιοδρομ ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών MBA στο TCNJ προετοιμάζει τους επαγγελματίες της πρώτης σταδιοδρομίας για την αριστεία στη σημερινή παγκόσμια οικονομία.

Προετοιμάζοντας τους φοιτητές για μια σύνθετη και εξελισσόμενη παγκόσμια αγορά, το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA) παρέχει στέρεες δεξιότητες σταδιοδρομίας από ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα με φήμη στερλίνας. Η US News κατατάσσει το TCNJ # 1 μεταξύ των περιφερειακών δημόσιων ιδρυμάτων στα βορειοανατολικά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Ewing Township
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
2000 Pennington Road
Ewing Township, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες