Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εδώ και 50 χρόνια, Πανεπιστήμιο Coleman Έχει διατελέσει ΜΟΝΟ αποκλειστικό Computer Training Ίδρυμα του Σαν Ντιέγκο. Ιδρύθηκε το 1963, Coleman έχει αναγνωριστεί ως μια ακμάζουσα δύναμη στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών. Φημίζεται για τις καινοτόμες, ανεστραμμένη πρόγραμμα σπουδών, το Πανεπιστήμιο έχει αποδειχθεί για να είναι επιτυχής στη διδασκαλία χιλιάδες σπουδαστές τις δεξιότητες που χρειάζονται για να υπερέχουν μέσα τομέα της προτίμησής τους.

Σύνθημα "τα όνειρα σε πραγματικότητα» του Πανεπιστημίου είναι μια απόδειξη για την αφοσίωσή Coleman να εξασφαλίσει ότι κάθε μαθητής είναι εξοπλισμένο με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να οικοδομήσουμε το μέλλον των ονείρων τους. Ειδικεύεται σε προγράμματα όπως: Ανάπτυξη Εφαρμογών, Ασφάλεια Δικτύων, και το παιχνίδι Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Σχεδιασμού, Coleman προσπαθεί να παρέχει στους φοιτητές μια εκπαιδευτική εμπειρία ανώτατος συντελεστής, ενώ προσφέρει ένα υποστηρικτικό, φιλικό, και την ενθάρρυνση περιβάλλον μάθησης. Γνώστες και υποστηρικτική διοικητικό προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό του Coleman, ενισχύει περαιτέρω τη διαδικασία μάθησης ενός ατόμου και να παρακολουθούν Coleman μια θαυμάσια εμπειρία και την εκπλήρωση. Δεσμευθεί να ενισχύσει τη ζωή των φοιτητών του Πανεπιστημίου Coleman φιλοδοξεί να συνεχίσει την ακαδημαϊκή αριστεία και την επαγγελματική μεγαλείο.

Αποστολή και Όραμα

Η αποστολή του Πανεπιστημίου Coleman είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για την ουσιαστική επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών και των επιχειρήσεων, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ένα περιβάλλον όπου όσοι γίνει μέρος της σχολικής κοινότητας μπορούν να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους ως ανθρώπινα όντα. Πανεπιστήμιο Coleman δίνει την ευκαιρία για τα άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο και τις ηλικίες για να μοιραστούν τις ιδέες και τις αξίες και να μάθουν να εργάζονται από κοινού προς την κατεύθυνση κοινών στόχων:

Για να μάθουν να σκέφτονται αναλυτικά και δημιουργικά? να κατανοήσουν τα γεγονότα και τις ιδέες? στο λόγο από αυτούς και να εκφράσουν ξεκάθαρα συμπεράσματα. Να αναγνωρίσουν ότι εκείνοι που είναι οι κύριοι των μηχανημάτων σε αυτή την ηλικία της διεισδυτική τεχνολογία έχουν την τελική ευθύνη της διασφάλισης ότι οι προσπάθειές τους να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής της ανθρωπότητας. Για να προωθήσει το πνεύμα της πνευματικής έρευνας, η οποία ενισχύει την πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη της κοινότητας.

Οι στόχοι των ακαδημαϊκών προγραμμάτων είναι:

Για να αναπτυχθεί η κατανόηση του θέματος σε μια περιοχή της εξειδίκευσης. Για να κατανοήσουμε τη σχέση του ειδικού χώρου σε όλη την σφαίρα της γνώσης. Να αναπτύξει τις ικανότητες που απαιτούνται για ανεξάρτητη μελέτη και την έρευνα στον σχετικό τομέα. Για να ενσωματώσει τη γνώση και τις αρχές του τομέα της ειδικότητάς τους σε ένα συνεκτικό θεωρητικό και πρακτικό πλαίσιο. Για την ενίσχυση και βελτίωση τόσο γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας. Για να τεθούν τα θεμέλια για μια ζωή διαρκούς μάθησης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

Coleman University

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Coleman έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει σημαντικά το βάθος και το εύρος της εκπαίδευσης για τους σπο ... [+]

mba

Ο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), το πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Coleman έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει σημαντικά το βάθος και το εύρος της εκπαίδευσης για τους μαθητές που φιλοδοξούν σε μεγαλύτερο βαθμό εξειδίκευσης στον τομέα των επιχειρήσεων.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές να επιτύχουν τις προηγμένες επιχειρηματικές γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή ανάπτυξη και τη διαχείριση μιας επιχείρησης. MBA πρόγραμμα σπουδών Coleman προσφέρει προχωρημένα μαθήματα στην ηγεσία, τη διαχείριση του έργου, ο στρατηγικός σχεδιασμός, ο οργανωτικός σχεδιασμός, η χρηματοδότηση, νομικά, μάρκετινγκ, και τα θέματα ανθρώπινου δυναμικού, μεταξύ άλλων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Diego
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
17 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Coleman University

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για ιδιαίτερα εξειδικευμένες στελέχη και τους διευθυντές μέσα στη βιομηχα ... [+]

MBA στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για ιδιαίτερα εξειδικευμένες στελέχη και τους διευθυντές μέσα στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης. Σε απάντηση στο αίτημα αυτό, Coleman του Πανεπιστημίου Πρόγραμμα Υγείας Διοίκηση MBA είναι προσαρμοσμένη στην ανάπτυξη των συγκεκριμένων επιχειρηματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επαγγελματική ανάπτυξη στον τομέα της διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες San Diego
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
17 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Coleman University

Coleman University