Clarkson University Graduate School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Graduate School

Στο Clarkson, η καινοτομία είναι οι επιπτώσεις. Οι φοιτητές που επιλέγουν Clarkson για μεταπτυχιακό και επαγγελματικά προγράμματα έρθει εδώ με σκοπό: να προωθήσει τη γνώση, να εξερευνήσουν ιδέες που ωθεί την κοινωνία, και να χτίσει σημαντική σταδιοδρομία. Μέσω της παγκόσμιας σχετικών προγραμμάτων σπουδών και την εμπλοκή με τους ηγέτες της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης, θα είστε έτοιμοι να βγάλουν νόημα από πολύπλοκα συστήματα, σφυρηλατήσει συνδέσεις σε όλη τους ανθρώπους και τα πεδία, και να βρουν δημιουργικές λύσεις σε κάποιες από τις σημερινές πιο εξοργιστικό προκλήσεις. Θα εμβαθύνει βάση τις γνώσεις σας για να επιταχύνει τις ιδέες σας σε μεγάλα προϊόντα και να οδηγήσει τις οργανώσεις που έχουν αντίκτυπο.

Συνδέσεις κάνουν τη διαφορά. Το δίκτυο αποφοίτων Clarkson είναι πάνω από 40.000 άνθρωποι ισχυρή και γεμάτη ηγέτες που εμπνέουν εύστοχος οργανισμούς, παράγουν ιδέες που αλλάζουν τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν, και να συνεργαστεί με το σημερινό σώμα των φοιτητών με σημαντικούς τρόπους. κοσμήτορες και το διδακτικό προσωπικό μας, διαβουλεύεται τακτικά με τα δικά τους γνωμοδοτικά συμβούλια αποτελούνται από τους ηγέτες της βιομηχανίας, των αποφοίτων τους εργοδότες, τους ερευνητικούς εταίρους, μέλη της κοινοπραξίας think-tank, και οι συνομήλικοί του στον ακαδημαϊκό χώρο. Ως εγγεγραμμένη μεταπτυχιακός φοιτητής, μπορείτε να πατήσετε σε προγράμματα Συλλόγου Αποφοίτων Clarkson και πρόσβαση στις υπηρεσίες μας Κέντρο Καριέρας για να προωθήσει την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Αυστηρή και προσωπική. Από Fulbright και το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών Υποτρόφων σε άκρως credentialed επαγγελματίες που εργάζονται και ερευνητές που συνεργάζονται με τους ηγέτες της σκέψης στον τομέα της βιομηχανίας, η σχολή στην Clarkson θέτουν τις δικές τους εμπειρίες και τα δίκτυα στη διδασκαλία και την παροχή συμβουλών τους. Μπορούν να σχετίζονται με τις απαιτήσεις της ζωής έξω από την τάξη, αν είστε γονέας εργασίας, μια μοχθών καριέρα, ή μια κοινότητα εθελοντών υπηρεσία. Θα γνωρίσουν την σχολή προσωπικά όσο οι τάξεις είναι σκόπιμα μικρά όλους τους τρόπους μάθησης: επιτόπου, σε απευθείας σύνδεση, πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης.

Αξίζει. εκπαιδευτική προσέγγιση Clarkson παραδίδει αποτελέσματα. Σύμφωνα με το Brookings Institution, ένας βαθμός Clarkson ενισχύει τα κέρδη στο μέσο της σταδιοδρομίας των αποφοίτων κατά περισσότερο από 40%. PayScale Inc. κατατάσσεται Clarkson στην κορυφή 12 Προγράμματα Χορήγηση Βαθμός Best Μάστερ από το δυναμικό του μισθού. Και ένας στους πέντε αποφοίτους Clarkson είναι ήδη Διευθύνων Σύμβουλος, ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας, ή σε διευθυντική θέση.

Επευφημίες

  • 95% του Προγράμματος Εκπαίδευσης Απόφοιτοι Τοποθετούνται σε 3 μηνών μετά την αποφοίτηση
  • Περισσότερο από το 90% του Προγράμματος MBA απόφοιτοι Place σε 3 μηνών μετά την αποφοίτηση
  • Top-20 της Εφοδιαστικής Αλυσίδας Προγράμματος Διαχείρισης, US News & World Report, το Best κολέγια της Αμερικής 2016
  • Καλύτερα κολλέγια για Βετεράνων, US News & World Report, καλύτερα κολέγια της Αμερικής 2016.
  • Σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα MBA κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία 40 στο έθνος, US News & World Report 2015.
  • Top 50 της Αμερικής περισσότεροι Επιχειρηματικής Πανεπιστήμια, το Forbes

Αποστολή Graduate School

Να παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα και επαγγελματική εκπαίδευση ευκαιρίες που εξοπλίζουν ελπιδοφόρα φοιτητές με τους εργοδότες γνώσεις και ικανότητες θέλουν και οι μαθητές πρέπει να διαμορφώσουμε την επιτυχή σταδιοδρομία.

Τοποθεσίες

Πότσνταμ

Clarkson University

Address
8 Clarkson Ave.
13699 Πότσνταμ, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 315-268-6400

Schenectady

Address
80 Nott Terrace
12308 Schenectady, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη