Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Εμείς στο Carlson School of Management μοιράζονται μια δέσμευση για τη φαντασία, την αφοσίωση και τη φιλοδοξία. Βασισμένο στις δίδυμες πόλεις της Μινεάπολη και του Αγίου Παύλου, που στεγάζεται στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, η Carlson Σχολή είναι ηγέτης στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων και της έρευνας. Η προσέγγισή μας συνδέει τους μαθητές να μοναδικές ευκαιρίες βιωματική μάθηση, δυναμική προγράμματα διεθνούς εκπαίδευσης, και σε ένα ζωντανό δίκτυο επιχειρήσεων σε όλη την πολιτεία και πέρα.

Η Carlson Σχολή απονέμει βαθμούς για ένα πλήρες προπτυχιακό πρόγραμμα (BSB), το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), ένα Master of Λογιστικής (MAcc), ένα Master of Science in Business Analytics (MSBA), ενός Master of Φορολογία Επιχειρήσεων (ΜΒΤ) , Master of Finance (MS-Finance), ένας Δάσκαλος του Ανθρώπινου Δυναμικού και Εργασιακών Σχέσεων (MA-HRIR), το Master της διαχείρισης Εφοδιαστικής αλυσίδας (MS-SCM), και ένα διδακτορικό πρόγραμμα, όπως επίσης και παρέχοντας μια σειρά από εκτελεστικό επίπεδο συνεχίζοντας τις ευκαιρίες εκπαίδευσης.

Σκοπός μας

Εμπνέει και επιτρέπει άτομα και οργανώσεις να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Η υπόσχεσή μας

Θα δημιουργήσουμε μια μεταμορφωτική εμπειρία μάθησης για κάθε μαθητή. Θα αναπτύξουμε επιρροή της γνώσης που επηρεάζει το μέλλον των οργανισμών. Θα αυξηθεί το επιχειρηματικό τους ηγέτες με τη φαντασία, την ακεραιότητα, και την παγκόσμια νοοτροπία που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική και την κοινωνία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

UMN Carlson School of Management Video Tour