Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Cal State LA, μέλος του συστήματος κρατικού πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (CSU), προσφέρει άριστες και καινοτόμες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε έναν αστικό φοιτητικό πληθυσμό που αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία της λεκάνης του Λος Άντζελες.

Οι εκπαιδευτικές ευκαιρίες περιλαμβάνουν:

  • Προετοιμάζει τους μαθητές να εκτιμούν, να εμπλέκουν, να ενισχύουν και να μετασχηματίζουν τις κοινωνικές, πολιτιστικές, πολιτικές και εργασιακές δομές των αμερικανικών και παγκόσμιων κοινωνιών.
  • Παροχή στους μαθητές των δυνατοτήτων, των δεξιοτήτων και των ευκαιριών να αξιοποιήσουν πλήρως τη δια βίου μάθηση, συμπεριλαμβανομένων των μεταπτυχιακών και επαγγελματικών σπουδών, καθώς και ευκαιρίες συμμετοχής σε ερευνητικές, ακαδημαϊκές και δημιουργικές δραστηριότητες.
  • Προσφέροντας στους σπουδαστές εργαλεία για προσωπική και ακαδημαϊκή επιτυχία, οικονομική κινητικότητα και υγιέστερη ζωή.
  • Εξυπηρετεί ως πύλη μεταξύ της κοινότητας Cal State LA, της μεγαλύτερης κοινότητας του Λος Άντζελες και της παγκόσμιας κοινότητας για κοινή εκπαιδευτική και πολιτιστική ζωή.
  • Παροχή υψηλής ποιότητας επαγγελματικών υπηρεσιών σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Πανεπιστημίου.

Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Οικονομικών

Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων και Οικονομικών στο Cal State LA είναι μια εκπαιδευτική κοινότητα 67 σχολών και προσωπικού πλήρους φοίτησης και περισσότεροι από 3.200 φοιτητές αφιερωμένοι στην επιδίωξη της αριστείας στην προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση για ένα πολυπολιτισμικό και παγκόσμιο περιβάλλον.

Για να είναι μια σημαντική και συναφής δύναμη στη νέα χιλιετία, επιδιώκουμε την ανάπτυξη προγραμμάτων με γνώμονα την αγορά, τα οποία είναι παγκόσμια επικεντρωμένα και βασίζονται στην τεχνολογία. Το Λος Άντζελες είναι η πύλη στον εικοστό πρώτο αιώνα και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία της περιοχής. Καθώς τα αναδυόμενα έθνη στην Ασία και τη Λατινική Αμερική γίνονται κυρίαρχες δυνάμεις στο παγκόσμιο εμπόριο, το Λος Άντζελες θα γίνει το κέντρο διεθνούς εμπορίου και εμπορίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Κολλέγιο μας είναι καταξιωμένο σε εθνικό επίπεδο, πλήρως διαπιστευμένο και ζωτικό συνεργάτη στην επιχειρηματική ταπισερίδα του Λος Άντζελες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

California State University Los Angeles - College of Business and Economics

Η ομαδική εργασία μεταξύ των σχολών και των φοιτητών Εστίαση στην παγκόσμια επιχειρηματική ευαισθητοποίηση Ένα συμμετοχικό, μαθησιακό περιβάλλον μάθησης Το MBA πρόγραμμα ... [+]

Η ομαδική εργασία μεταξύ των σχολών και των φοιτητών Εστίαση στην παγκόσμια επιχειρηματική ευαισθητοποίηση Ένα συμμετοχικό, μαθησιακό περιβάλλον μάθησης

Το MBA πρόγραμμα σπουδών

Επιλογές

λογιστική Οικονομικά των Επιχειρήσεων πληροφοριακά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών οικονομικά διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης διεθνών επιχειρήσεων διαχείριση εμπορία Υποβάλετε επίσημη αίτηση για μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο (Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να συμπληρώσετε την αίτηση.) Μια απολυτηρίου από διαπιστευμένο φορέα, ή ισοδύναμα ακαδημαϊκά του παρασκευάσματος, όπως καθορίζεται από Εισαγωγής και το Πανεπιστήμιο Outreach ή άλλη αρμόδια αρχή πανεπιστημιούπολη. Δύο επίσημα αντίγραφα, τα οποία πρέπει να περιλαμβάνουν την επαλήθευση του το πτυχίο πανεπιστημίου. Ένας μέσος όρος των βαθμών (GPA) τουλάχιστον 2,5 (4,0 = Α) στο τελευταίο τρίμηνο 90 ​​(ή 60 εξάμηνο) τους μονάδες και η καλή στάση στην τελευταία κολέγιο παρακολούθησαν. Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) τουλάχιστον 80 (δοκιμή μέσω Διαδικτύου), 213 (έκδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή) ή 550 (έκδοση σε χαρτί) για εκείνους τους υποψηφίους που απέκτησαν πτυχίο σε ένα σχολείο όπου το αγγλικό δεν ήταν ο κύριος ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά