Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Καλώς ήλθατε στο College of Business

Έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές να είναι εργασία-έτοιμος.

σχολή μας, το προσωπικό, τα ακαδημαϊκά προγράμματα και εξωσχολικές δραστηριότητες, όλα συμβάλλουν στην ανάπτυξη τους μαθητές να έχουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις, και διαθέσεις για την επιτυχία.

Προσφέρουμε μια ποικιλία από εξαιρετικά προγράμματα, φοιτητικές οργανώσεις, και το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό. Δίνουμε στους μαθητές την ευκαιρία να μάθουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα τους βοηθήσει να είναι εργασία-έτοιμος και να είναι θετική συμβολή στην κοινότητά τους.

Εδώ θα μάθετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες, την επιμονή και την αντοχή που απαιτούνται για να αποκτήσουν μια μεγάλη καριέρα. Προσφέρουμε άριστη υποστήριξη? προσιτός σχολή, μέντορες από ομοτίμους και καθηγητές, και εξυπηρετικό προσωπικό. Έτσι μαζί μας και να φέρει την περιέργειά σας, την ενέργεια και την πρόθεση να δώσει πολύ καλύτερό σας. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας.

Τι μαθητές θα βρουν εδώ

Ένα πρόγραμμα Εξαιρετική Επιχειρήσεων

Ένα από τα επτά κολέγια και το σπίτι στο μεγαλύτερο σημαντικές στην πανεπιστημιούπολη Chico κράτος, το College of Business είναι ένα από τα μόλις 15 τοις εκατό όλων των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, που πληρούν τα υψηλά πρότυπα διαπίστευσης που καθορίζονται από την Ένωση να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB International ). Είμαστε αναγνωριστεί ως ηγέτης στον τομέα της διδασκαλίας της αριστείας, πρακτική έρευνα και την ετοιμότητα εργασίας μαθητή.

Απίστευτο Προγράμματα Υπογραφή

προγράμματα υπογραφή μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και αναγνωρίζονται ευρέως ως μερικά από τα καλύτερα. Προσφέρουν στους μαθητές την ευκαιρία να αναπτύξουν skillsets τους προσωπικά και επαγγελματικά, ενώ υπό αμφισβήτηση μέσω τοπικών, περιφερειακών και εθνικών διαγωνισμών, εργάζονται σε κοινοτικά έργα, πρακτική άσκηση, τα ερευνητικά προγράμματα με τους καθηγητές, και πολλά άλλα.

Συμμετέχετε και Αφιερωμένο Αποφοίτων

Οι μαθητές μας αγαπούν το College of Business, και ως απόφοιτοι αφοσίωσή τους παρουσιάζει μέσα από τις εκδηλώσεις όπως Στελέχη στην πανεπιστημιούπολη, υπηρετώντας σε Business Advisory Board μας, και να γίνουν μέλη Σκοπιά για να μας υποστηρίξει και να δώσει πίσω.

Ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης

Προσωπική προσοχή από τη σχολή, εξατομικευμένη ακαδημαϊκό παροχή συμβουλών, και την ενεργό κλαμπ φοιτητής εξασφαλίσει την προσωπική επαφή μεταξύ φοιτητών και διδασκόντων. Οι αλλοδαποί φοιτητές που υποστηρίζονται από τη φροντίδα του προσωπικού που είναι αφιερωμένο στο να κάνει Chico μία εμπειρία που θα αγαπάμε για μια ζωή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

California State University, Chico - College of Business

Το πρόγραμμα CSU, Τσίκο MBA δέχεται αιτήσεις τόσο από εγχώριες όσο και διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να γίν ... [+]

Το Σώμα των Επιχειρήσεων στο California State University, Chico προσφέρει μαθήματα των επιχειρήσεων μεταπτυχιακό επίπεδο για επίδοξους και επαγγελματίες που εργάζονται. Οι μαθητές αναφέρουν ισχυρή περιφερειακή φήμη του σχολείου, μια έμφαση στην ανάπτυξη της ομάδας δεξιότητες, και ένα πρόγραμμα σπουδών που εστιάζεται στην ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων ως λόγους για τους οποίους επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων από Τσίκο μέλος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Chico
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

MBA Program International Student Testimonial