Cal Poly Pomona College of Business Administration

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Cal Poly Pomona είναι ένα AACSB-Διεθνές διαπιστευμένο ίδρυμα δεσμεύεται να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία για να γίνουν παγκόσμιοι ηγέτες.

CBA προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που έχουν προανήγγειλε από την US News and World Report και του Princeton Review, αντίστοιχα. Πτυχίο μας του βαθμού επιστήμης στη διοίκηση επιχειρήσεων περιλαμβάνει οκτώ συγκεντρώσεις που κυμαίνονται από τη λογιστική μέχρι τις διαχειριστικές πράξεις για την εμπορία μαζί με πολλά κομμάτια σταδιοδρομίας για εκείνους που ενδιαφέρονται για ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο τομέα της μελέτης. CBA ενσωματώνει την εκπαίδευση των επιχειρήσεων με νόημα τα χέρια-για τις ευκαιρίες μάθησης που περιλαμβάνει πρακτική άσκηση, την κοινωφελή εργασία και επιχειρηματική διαγωνισμούς, καθώς και μοναδικά προγράμματα μας που ονομάζουμε Εμπειρίες Υπογραφή.

Επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους να ακολουθήσουν μία από τις δύο το βράδυ μεταπτυχιακά προγράμματα CBA - Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ένα πιο τεχνικό επίπεδο για όσους θέλουν να προχωρήσουν στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών.

Βρίσκεται στη Νότια Καλιφόρνια, CBA σερβίρει μια μεγάλη ποικιλομορφία του φοιτητικού σώματος που αντανακλά την παγκόσμια αγορά. Είμαστε περήφανοι που αποκαλούμε τους εαυτούς μας μια Ισπανο-εξυπηρετούν τον θεσμό και θα κατατάξει έβδομη σε εθνικό επίπεδο σχετικά με τον αριθμό των προπτυχιακών επιχειρήσεων πτυχία που απονέμονται στους σπουδαστές μειονότητας.

Αποστολή

Το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Cal Poly Pomona είναι μια ποικιλόμορφη κοινότητα των φοιτητών, των εκπαιδευτικών, μελετητές, και το προσωπικό, δεσμεύεται να ενεργητική μάθηση μέσα από την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη. Οι εταίροι College με τα ενδιαφερόμενα μέρη για να αναπτύξουν τα άτομα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να είναι επιτυχής και να συμβάλει σε ένα δυναμικό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Όραση

Το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων θα είναι το σχολείο της επιλογής για υψηλές επιδόσεις φοιτητές που επιδιώκουν μια προκλητική πολυτεχνεία περιβάλλον και για τους ηγέτες της βιομηχανίας ψάχνει για ταλαντούχους εργαζόμενους. Η Ακαδημία θα πρέπει να αναγνωρίζονται για αιχμή της, να μάθουν από την εμπειρία των ακαδημαϊκών προγραμμάτων οδήγησε στην καριέρα εστιασμένη, καινοτόμες λύτες προβλημάτων με αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας. Προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών θα αντιμετωπίσει τις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας, ενισχύοντας ταυτόχρονα ηθικές προσεγγίσεις για επιχειρηματικές προκλήσεις. Πέρα από την εκμάθηση στην τάξη, ακαδημαϊκή και επαγγελματική κέντρα αριστείας θα χρησιμεύουν ως ζωντανά εργαστήρια για ποικίλα μας φοιτητές και διδάσκοντες και θα είναι πολύτιμοι πόροι για την κοινότητά μας εταίρους και τους ηγέτες της βιομηχανίας.

Μαθησιακούς στόχους

Μέσω της συμμετοχής σε σχολικές και συνεργασία εξωσχολικές ευκαιρίες μάθησης, οι απόφοιτοι του Κολλεγίου Διοίκησης Επιχειρήσεων θα αναπτύξει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

Μαθαίνοντας Γκολ # 1

Φοιτητές που συμπληρώνει το πρόγραμμα BSBA θα είναι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αντίστοιχους στόχους:

Οι μαθητές θα καταδείξει τις προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων ομάδα. Οι μαθητές θα δείξουν γραπτές δεξιότητες επικοινωνίας με την προσκόμιση των εγγράφων των επιχειρήσεων της ποιότητας.

Μαθαίνοντας Στόχος # 2

Φοιτητές που συμπληρώνει το πρόγραμμα BSBA θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την κριτική σκέψη για να κάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις.

Αντίστοιχους στόχους:

Οι μαθητές θα αποδείξει την ικανότητα να προσδιοριστούν τα βασικά ζητήματα. Οι μαθητές θα καταδείξει τη δυνατότητα να βρείτε, να διαβάσετε και αξιολόγηση των πηγών ενημέρωσης. Οι μαθητές θα αποδείξει την ικανότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για τη συλλογή και ανάλυση των δεδομένων. Οι μαθητές θα αποδείξει την ικανότητα να λύσει τα προβλήματα με κατάλληλες ποσοτικές και ποιοτικές δεξιότητες. Οι μαθητές θα αναγνωρίζουν και θα εξετάσει τις απόψεις του άλλου, όταν συμμετέχουν σε ομαδικές αποφάσεις.

Μαθαίνοντας Στόχος # 3

Φοιτητές που συμπληρώνει το πρόγραμμα BSBA θα κατανοήσουν την επίδραση της παγκοσμιοποίησης και της διαφορετικότητας στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αντίστοιχους στόχους:

Οι μαθητές θα δείξει κατανόηση των επιπτώσεων της τρέχουσας παγκόσμιας θέματα. Οι μαθητές θα δείξει κατανόηση της πολιτισμικής πολυμορφίας και θέματα. Οι μαθητές θα εξετάσει παγκόσμια ζητήματα κατά την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων.

Μαθαίνοντας Γκολ # 4

Φοιτητές που συμπληρώνει το πρόγραμμα BSBA θα είναι σε θέση να αποδείξουν τις γνώσεις των βασικών αρχών σε όλες τις επιχειρηματικές τους κλάδους και να ασχοληθεί με τα προβλήματα των επιχειρήσεων από μια ενοποιητική προοπτική.

Αντίστοιχους στόχους:

Οι μαθητές θα δείξουν κατανόηση των εννοιών και των βασικών ορολογία από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Οι μαθητές θα καταλάβουν πώς ένα λειτουργικό επιπτώσεις περιοχή άλλα και να εφαρμόσει μια διεπιστημονική προσέγγιση κατά την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων.

Μαθαίνοντας Γκολ # 5

Φοιτητές που συμπληρώνει το πρόγραμμα BSBA θα είναι σε θέση να αποδείξουν γνώση των ηθικών και νομικών πτυχών του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Αντίστοιχους στόχους:

Οι μαθητές θα αποδείξει την ικανότητα να αναγνωρίζουν τις βασικές πτυχές των ηθικών ζητημάτων. Οι μαθητές θα αποδείξει την ικανότητα να διακρίνουν μεταξύ των νομικών και ηθικών ζητημάτων. Οι μαθητές θα δείξει κατανόηση των ηθικών ευθυνών σε δύο ακαδημαϊκά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη MBA » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

πλοίαρχος διοίκηση επιχειρήσεων (MBA)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Pomona

Η on-πανεπιστημιούπολη βράδυ Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται οι οποίοι επιθυμούν να επεκτείνουν τις τρέχουσες γνώσεις τους και να ενισχύσουν το δυναμικό της σταδιοδρομίας τους, ενώ συνεχίζουν τη διάρκεια της ημέρας εργασίας τους. [+]

Το βράδυ στις πανεπιστημιουπόλεις Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του προγράμματος έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται οι οποίοι επιθυμούν να επεκτείνουν τις τρέχουσες γνώσεις τους και να ενισχύσουν το δυναμικό της σταδιοδρομίας τους, ενώ συνεχίζουν τη διάρκεια της ημέρας εργασίας τους.

Κατά τη διάρκεια του ομάδα, οι μαθητές θα λάβουν ένα τελικό φορτίο πορεία των δύο μαθήματα ανά τρίμηνο για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα μέσα σε έξι τρίμηνα.... [-]


Βίντεο

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: An Overview

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Student Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Professor Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: Alumni Perspective

Επικοινωνία

Cal Poly Pomona College of Business Administration

Διεύθυνση Cal Poly Pomona College of Business Administration 3801 West Temple Avenue Pomona, California 91768
Pomona, California, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστοσελίδα http://www.cpp.edu/~cba/
Τηλέφωνο +1 (909) 869-4894