Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένος κάθε μέρα και όλοι έχουν το δικαίωμα σε ένα πρόγραμμα σπουδών ποιότητας σε δίκαια δίδακτρα. Αποκτήστε την εκπαιδευτική εμπειρία του «πραγματικού κόσμου» με την ATMU .

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ATMU απευθείας

Το ATMU ιδρύθηκε ως πανεπιστήμιο στην πολιτεία της Καλιφόρνιας το 2013 με έμφαση στους τοπικούς και ξένους φοιτητές για να τους προσφέρει προγράμματα σπουδών στα επίπεδα Bachelor, Master και Doctorate με εκτεταμένες δεξιότητες που σχετίζονται με τη βιομηχανία. Αναπτύσσουμε δεξιότητες για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την καλλιέργεια δεξιοτήτων ηγεσίας για τους διαχειριστές του μέλλοντος.

Η σχολή και το προσωπικό της ATMU αντιπροσωπεύουν μια ποικιλία από άκρως ακαδημαϊκά άτομα που διαθέτουν επίσης πείρα σε εταιρικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα. Φέρνουν μαζί τους ένα συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής που εμπλουτίζει την εμπειρία της μάθησης των μαθητών του ATMU.

Πιστεύουμε στην εξυπηρέτηση της κοινότητας παρέχοντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε δημογραφικά διαφορετικούς πληθυσμούς μαθητών σε προσιτή τιμή.

Το παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον έχει αλλάξει ραγδαία τις τελευταίες δεκαετίες. Για να προχωρήσετε και να ανταγωνιστείτε, χρειάζεστε έναν βαθμό που να είναι κατάλληλος για τις διεθνείς δεξιότητες που χρειάζεστε.

Το ATMU προσφέρει όλες αυτές τις ευκαιρίες σε προγράμματα που βασίζονται σε μαθήματα με επιλογές που μπορούν να προσαρμοστούν.

Το ATMU είναι αφιερωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας γνώσεων καθώς και σε σύγχρονες δεξιότητες, επιτρέποντας στους σημερινούς φοιτητές να συμμετέχουν σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων με το απαιτούμενο θεωρητικό επίπεδο και αυτοπεποίθηση. Το υλικό είναι τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό. Η σχολή μας έχει εκτεταμένη παγκόσμια βιομηχανική εμπειρία.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ

Είναι η Αποστολή του American Tech and Management University να παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ενσωματώνει μια παγκόσμια προοπτική προετοιμασίας για την εμπλοκή ως αποτελεσματικά μέλη στους δυναμικούς τομείς της Τεχνολογίας και της Διοίκησης.


ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ

Να διδάξει τις απαραίτητες δεξιότητες για απασχολησιμότητα και να προσφέρει ταλέντα ποιότητας σε μια παγκόσμια αγορά χρησιμοποιώντας ευέλικτες ευκαιρίες μάθησης σε τοπικούς και παγκόσμιους σπουδαστές.


ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ILO)

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους με προγράμματα σπουδών από το American Tech and Management University θα επιδείξουν Θεσμικά Εκπαιδευτικά Αποτελέσματα (ILOs) που ενσωματώνουν το εύρος και το βάθος των μαθησιακών εμπειριών και των αποκτηθεισών ικανοτήτων που εφαρμόζονται σε επιτυχημένους μεταπτυχιακούς φοιτητές σε όλα τα προγράμματα σπουδών.

Τα Θεσμικά Αποτελέσματα Μάθησης (ATMU) της ATMU είναι η απόκτηση μαθησιακών εμπειριών από εκπαιδευμένους επαγγελματίες στους τομείς βασικών ικανοτήτων που υιοθετεί το πανεπιστήμιο.


ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ATMU

  1. Οι μαθητές θα επιδείξουν αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τα υψηλά επίπεδα ικανοτήτων σε λεκτική, μη λεκτική και γραπτή επικοινωνία ιδεών, προοπτικών και αξιών σε ακαδημαϊκά, εργασιακά και διαπροσωπικά πλαίσια.
  2. Οι μαθητές θα μπορούν να σκέφτονται κριτικά και να αναλύουν και να επιλύουν προβλήματα με τη συλλογή πληροφοριών, τη συλλογιστική, την αξιολόγηση εναλλακτικών λύσεων και την επίτευξη κατάλληλων λύσεων.
  3. Οι μαθητές θα επιδείξουν επαγγελματική και δεοντολογική συμπεριφορά με την αναγνώριση των διαφορετικών και πολυπολιτισμικών κοινοτήτων.
  4. Οι φοιτητές θα καταδείξουν την κατανόηση των ηθικών θεμάτων που διαπερνούν τις επιχειρηματικές αποφάσεις και ενέργειες.
  5. Οι μαθητές θα επιδείξουν σύνολα δεξιοτήτων ηγεσίας κατάλληλα για το έργο και το επαγγελματικό τους περιβάλλον.
  6. Οι σπουδαστές θα επιδείξουν την κατάλληλη και αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας και των πληροφοριών για να λάβουν αποφάσεις βάσει τεκμηρίων σχετικά με τον τομέα σπουδών τους.
  7. Οι μαθητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν μαθηματικές έννοιες και μοντέλα και ποσοτική συλλογιστική για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων.
  8. Οι μαθητές θα επιδείξουν πολυπολιτισμική κατανόηση, ενσυναίσθηση και ηθική κατανόηση και συμπεριφορά στις επαγγελματικές τους επικοινωνίες, αλληλεπιδράσεις και ενέργειες.

Χορηγείται άδεια στο Κράτος της Καλιφόρνιας από το Γραφείο για τη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Κωδικός σχολείου 71847831

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MBA

American Tech and Management University

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης MBA του ATMU στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της θεωρητικής γνώσης και της στρατηγικής εφαρμογής, με επίκεντρο την ομαδική μάθηση και τ ... [+]

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης MBA του ATMU στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της θεωρητικής γνώσης και της στρατηγικής εφαρμογής, με επίκεντρο την ομαδική μάθηση και την επιτόπια υλοποίηση. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα εκτεθούν σε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες μιας λειτουργικής οργάνωσης που περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: μάρκετινγκ, χρηματοδότηση, λογιστική, επιχειρήσεις και ανθρώπινο δυναμικό. Κάτω από την κηδεμονία της παγκόσμιας, χειρονακτικής ικανότητας με σημαντική εμπειρία σε πραγματικό κόσμο τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και από τη βιομηχανία, οι φοιτητές του ATMU θα είναι εκτεθειμένοι σε τεχνογνωσία που μετριάζεται από τις ικανότητες της πραγματικής ζωής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Pleasanton
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 18 μήνες
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά